Şimdi Ara

Android telefon önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galaxy Gio'nun yavaşlığı yüzünden değiştirmek istiyorum ve sağlam bir şey almak istiyorum. Gio kullanırken rom işleriyle baya haşır neşir oldum. Acaba s3 ile nexus 4 arasındaki farklar nedir? Hangisi daha iyidir?

edit: s3'ten malzemesinin kalitesiz oluşu yüzündan vazgeçtim. nexus 4 de gelecek gibi değil. bunun dışında önerilerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Highsenberg -- 20 Aralık 2012; 19:41:38 >

• Türkiyede satışa çıkarsa nexus 4 derim satın alacak yer varmı tr de yaw ? bende ciddi ciddi düşünüyorum bu telefonu dostum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

Türkiyede satışa çıkarsa nexus 4 derim satın alacak yer varmı tr de yaw ? bende ciddi ciddi düşünüyorum bu telefonu dostum .

http://haber.gazetevatan.com/google-nexus-4-yakinda-turkiyede-piyasada/494322/43/Haber aralık ayında gelecek deniliyor
  • hafıza biraz sıkıntı Nexus 4'ün ama onun dışında kesinlikle tercih edilir.
  • nexus 4 beklerken adobe flash olmadıgını ögrendim..

büyük bir eksiklik degil mi arkadaşlar sıkıntı yaşatmaz mı ne dersiniz? sırf bu yüzden vazgeçicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adobe Flash benim bildiğim kadarıyla cep telefonlarına desteğini kesti. Yeni telefon alacaklar Flash'tan ziyade HTML5 desteğini dikkate almalılar bence.
  • Zaten Android'in bütün 4. sürümlerinde flash desteği yok diye biliyorum ben?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi
    7 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Telefon Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Nexus 4.
  • Nexus 4 daha iyi gibi snapdragon s4 var fakat lg olmasindan dolayi supheliyim keske samsung yada sony yapsaydi

• nexus 4 almayın arkadaşlar sadece performans olarak iyi ekran kalitesi,kamera vs diğer herşeyi berbat bence s3 performansı şuan ve yakın gelecek için yeterlidir her konuda iyi bir deneyim için s3 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigmod

nexus 4 almayın arkadaşlar sadece performans olarak iyi ekran kalitesi,kamera vs diğer herşeyi berbat bence s3 performansı şuan ve yakın gelecek için yeterlidir her konuda iyi bir deneyim için s3 derim.

http://www.youtube.com/watch?v=a1AQyIuB26k o kadar da kötü değil sanki
  • 1000 lira altına alınabilecekse kesinlikle nexus4 alınır.1400-1500 liralar verip yamyamları doyurmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: last321

Nexus 4 daha iyi gibi snapdragon s4 var fakat lg olmasindan dolayi supheliyim keske samsung yada sony yapsaydi

LG yle ne alakası var google ın telefonu ? yazılım konusunda sıkıntı çıkar diyemi böyle dedin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 11 Aralık 2012; 12:58:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

Nexus 4 daha iyi gibi snapdragon s4 var fakat lg olmasindan dolayi supheliyim keske samsung yada sony yapsaydi

LG yle ne alakası var google ın telefonu ? yazılım konusunda sıkıntı çıkar diyemi böyle dedin?

google un telefonun donanımıyla bir ilgisi yok ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytecode3

quote:

Orijinalden alıntı: serka.n

quote:

google un telefonun donanımıyla bir ilgisi yok ki

pardon hocam yazılımla ilgili konuşuyorsun sandım snapdragon s4 e dikkat etmeden okumuşum

• bu akşam nexus 4 video incelemesi yayınlanacak onu izle sonra karar ver derim...
  • tasarim ergonomi sarj suresi yazilim destegi karizma ekran kalitesi fotograf video kalitesi 2.eli v.b
    s3 kendini kanitlamis cok yeterli bir cihaz tavsiye ederim

• gncl

• s3'ten malzemesinin kalitesiz oluşu yüzündan vazgeçtim. nexus 4 de gelecek gibi değil. bunun dışında önerilerinizi alabilir miyim?
  • sony xperia p bi bak derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.