Şimdi Ara

Android Tablet Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
52.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende artes i701 tablet var.Kardeşim birşey yapmış şarkı açıyorum oynuyor ama ses gelmiyor ekranı kapattımmı ses geliyor tekrar aççımmı ses gidiyor.fabrika ayarlarına döndüm birşey değişmedi.yardım edebilecek birisi varmı

• şu anda aynı sorun bende de var. Piranha 2 tab 9 da .Rom yükledip, fabrika ayarlarına döndüm ne yaptımsa olmuyor. Tuşlar kilitli iken ses çıkıyor tuş kilidini açınca ses çıkmıyor.
  • kardeş sana çözümü söyleyyimmi çok basi bir ses programı yükle genelede yazılımsal sorundan oluyo benim önerim "maven player" ama yi düzelmez servisine gid
  • bendede aynı sorun var piranha business tab 2 9.0 ekran kilidi açıkken ses yok kapatınca ses geliyor lütfen yardım edin servise vermek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.m.y -- 26 Ekim 2013; 14:54:15 >
  • Bende de piranha business 3 tab var. Dün sesi vardı. bugün açtım ses falan yok. Hiç bir şekilde gelmiyor. Aşağıda ses tuşları da görünmüyor. Acil düzeltmem lazım...
  • arkadaslar cözüm bulabilen varmi piranha tab 9 ekran kapaninca ses var acilinca gidiyo nasil bi sorundur bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhan071 G kullanıcısına yanıt
    format at sonra sitesinden rom indir kur ben öyle yaptım düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi kendine duzeldi (baya bi oldu)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan071

Usta hala cózüm bulamadim rom yüklüyorum format atiyorum yok baska bi cözümü olan yokmu?business2 tab9 ses gelmiyo ekran kapaninca geliyo.

buradan servisi hizmet vermiyor bildiğim kadarıyla bu markanın. sen en iyisimi vakit kaybetmeden servisini ara da sana yardımcı olsunlar.
  • y.m.y kullanıcısına yanıt
    kardes yükledigin rom dosyasini nasil bulabilirim ben business2 tab9 piranha
    sitesindeki rom dosyasi bozuk sanirim sen nerden yükledin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar noolur yardım edin bendede piranha busieness 2 tab 9.0 var. Sitedeki romları yükledim hepsini teker teker ama hiç birinde ses gelmiyor tuş kilidi kapatınca ses geliyor açınca hiç bişey yok. Bi el atın bi yardım edin.... Ha bide recovery koymamışlar dangalaklar root da atamıyorum ses driveride olmadı bi roma yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbehlıul

Arkadaşlar noolur yardım edin bendede piranha busieness 2 tab 9.0 var. Sitedeki romları yükledim hepsini teker teker ama hiç birinde ses gelmiyor tuş kilidi kapatınca ses geliyor açınca hiç bişey yok. Bi el atın bi yardım edin.... Ha bide recovery koymamışlar dangalaklar root da atamıyorum ses driveride olmadı bi roma yardım edin...

Kardeş bendede aynısı olmuştu. Sadece tuş kilidini kapatinca ses geliyordu. Sonrar kendi kendine düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede şarj a takınca pıtpıtpıt sesler geliyor . açıkken
  • Arkadaşlar SelamunAleyküm merhabalar benim tabletim samsung galaxy tab 4 smt 230 abi samsung kiesten video attım ses gelmiyor ne yapacağım acil yardım edin
  • Arkadaşlar benim tabletimin hoporlerinden ses gelmiyor fakat ayarlar. ses.bildirim sesi bölümünden bildirim sesi seçerken ses çikiyor.Ayrica kulakliktanda ses geliyor.Ve facebook ta birşey beğenincede ses geliyor.yardimm!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.