Bildirim
Android Tablet Ses Sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şu anda aynı sorun bende de var. Piranha 2 tab 9 da .Rom yükledip, fabrika ayarlarına döndüm ne yaptımsa olmuyor. Tuşlar kilitli iken ses çıkıyor tuş kilidini açınca ses çıkmıyor. -
kardeş sana çözümü söyleyyimmi çok basi bir ses programı yükle genelede yazılımsal sorundan oluyo benim önerim "maven player" ama yi düzelmez servisine gid -
bendede aynı sorun var piranha business tab 2 9.0 ekran kilidi açıkken ses yok kapatınca ses geliyor lütfen yardım edin servise vermek istemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.m.y -- 26 Ekim 2013; 14:54:15 > -
Bende de piranha business 3 tab var. Dün sesi vardı. bugün açtım ses falan yok. Hiç bir şekilde gelmiyor. Aşağıda ses tuşları da görünmüyor. Acil düzeltmem lazım... -
arkadaslar cözüm bulabilen varmi piranha tab 9 ekran kapaninca ses var acilinca gidiyo nasil bi sorundur bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
format at sonra sitesinden rom indir kur ben öyle yaptım düzeldi -
Kendi kendine duzeldi (baya bi oldu)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhan071
Usta hala cózüm bulamadim rom yüklüyorum format atiyorum yok baska bi cözümü olan yokmu?business2 tab9 ses gelmiyo ekran kapaninca geliyo.
buradan servisi hizmet vermiyor bildiğim kadarıyla bu markanın. sen en iyisimi vakit kaybetmeden servisini ara da sana yardımcı olsunlar. -
kardes yükledigin rom dosyasini nasil bulabilirim ben business2 tab9 piranha
sitesindeki rom dosyasi bozuk sanirim sen nerden yükledin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar noolur yardım edin bendede piranha busieness 2 tab 9.0 var. Sitedeki romları yükledim hepsini teker teker ama hiç birinde ses gelmiyor tuş kilidi kapatınca ses geliyor açınca hiç bişey yok. Bi el atın bi yardım edin.... Ha bide recovery koymamışlar dangalaklar root da atamıyorum ses driveride olmadı bi roma yardım edin... -
quote:
Orijinalden alıntı: hbehlıul
Arkadaşlar noolur yardım edin bendede piranha busieness 2 tab 9.0 var. Sitedeki romları yükledim hepsini teker teker ama hiç birinde ses gelmiyor tuş kilidi kapatınca ses geliyor açınca hiç bişey yok. Bi el atın bi yardım edin.... Ha bide recovery koymamışlar dangalaklar root da atamıyorum ses driveride olmadı bi roma yardım edin...
Kardeş bendede aynısı olmuştu. Sadece tuş kilidini kapatinca ses geliyordu. Sonrar kendi kendine düzeldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bendede şarj a takınca pıtpıtpıt sesler geliyor . açıkken -
Arkadaşlar SelamunAleyküm merhabalar benim tabletim samsung galaxy tab 4 smt 230 abi samsung kiesten video attım ses gelmiyor ne yapacağım acil yardım edin -
Arkadaşlar benim tabletimin hoporlerinden ses gelmiyor fakat ayarlar. ses.bildirim sesi bölümünden bildirim sesi seçerken ses çikiyor.Ayrica kulakliktanda ses geliyor.Ve facebook ta birşey beğenincede ses geliyor.yardimm!!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung tablet şarj olmuyor
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- tablet önerileri
- xiaomi redmi pad se 8/256 gb tablet yorumları
- honor pad 9 vs samsung tab s9 fe
- galaxy tab s10
- one ui 7 takvimi
- telegram video izleme
- sms yönlendirme
- oppo pad 3 pro
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X