Şimdi Ara

Android Ses Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
31.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy Ace Sesi Az Çıkyo. SEsi ARtrmak için bildiğiniz Bir Program varmı ?

• Volume + ı dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu var bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

bu var bi dene

Teşekkürler İkisinide Deneyip sonucu yazarım..
  • Malesef Pekte Bir Katkısı olmadı. Başka bildiğiniz Program var mı

• ben bunu kullanıyorum işe yarıyor bir de player pro nun ekolayzır ayarlarından da biraz yükseliyor. ama uyarı vardı programda % 40 mı % 60 mı üstüne çıkmayın telefona zarar verebilirsiniz diye. dikkat et.

bir de bu var. bu da google play music le uyumlu çalışıyor baya iyi. şarkı türüne göre otomatik ekolayzır ayarlarını değiştiriyor falan bir bak istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: lizardking

ben bunu kullanıyorum işe yarıyor bir de player pro nun ekolayzır ayarlarından da biraz yükseliyor. ama uyarı vardı programda % 40 mı % 60 mı üstüne çıkmayın telefona zarar verebilirsiniz diye. dikkat et.

bir de bu var. bu da google play music le uyumlu çalışıyor baya iyi. şarkı türüne göre otomatik ekolayzır ayarlarını değiştiriyor falan bir bak istersen.

Teşekkür ederim Deniyorm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 7 ses kalitesi sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Android Auto müzik sorunu.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekürler çok güzel bir program tavsiyedir..
  • telefonu jelly bean a yukselttım gıngerbreda gore sesı az cıkıyor yukardakılerı denedım bır etkısı olmuyor...

bıldıgınız program yada ayar var mı

cıhazım rootlu...
  • llaki root etmekmi gerekiyor bu programlar için telefonu ? Ben 5-6 tane buna benzer program denedim hiçbiri sese en ufak bir etki bile etmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler !!
  • JetAudioBasic Tam aradığın Program indirip denemeni tavsiye ederim özellikle kulaklıkta son ses veremicek kadar yükseltiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.