Şimdi Ara

android sarz sorunu ( KALİBRE )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba beyler öncelikle hayırlı ramazanlar herkese yaklasık 15 saat önce sahip olmus bulunmakta oldugum samsung galaxy w telefonumun sarz sıkıntıına deginicegim öncelik telefon geldigin ne kadar sarzı vardı hic dikkat etmedim ve tavsiyelere uyarak sarzı sonuna kadar bitirdim daha sonra fulledim ve kullanmaya basladım tekrardan ancak sarzın cok cabuk tükendigini farkettim suanda 9 saat önce full olans arz %30 degerinde ve aktif olarak sadece 2saat kullandım telefonu onun dısında dokunmadım bile ekran parlaklıgını %30 a indirdim 2 saatlik kullanımdan sonra gps wifi yi kapattım ve sonuc olarak sarz bu duruma geldi android telefonlarda sarzın cabuk bittigini biliyorum ama sanki benimkinde daha cabuk tükeniyomus gibi geldi hic dokunmadım halde bu degerlere düsmesine anlam veremedim sizce sarz ederken bi yanlıs mı yaptım yoksa böyle olması normal mi son olarak sorunu arastırırken suna rastladım :

telefonu açıkken %100 şarj et
    telefonu kapat kapalı durumda 30 dk şarj et
    telefonu aç 1 dk kadar sonra kapat tekrar 30 dk şarj et
    CWM ye girin advanced > wipe battery stats ı seçin

sizce bunu uygulamalımıyım yoksa degerler normal mi ???

yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: YoungMaylay

telefonu açıkken %100 şarj et
    telefonu kapat kapalı durumda 30 dk şarj et
    telefonu aç 1 dk kadar sonra kapat tekrar 30 dk şarj et
    CWM ye girin advanced > wipe battery stats ı seçin

Tamamen hurafe gerçekten buna inanıyormusunuz? sarjı anormal derecede cabuk tükeniyorsa ya pilde sıkıntı vardır yada herhangi bir uygulama cok fazla pil kullanıyordur. telefonunuza hard reset atın ve o sekilde deneyin eger bir sonuc alamazsanız sanırım piliniz de sıkıntı vardır.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kill_them_all -- 10 Ağustos 2012; 11:18:08 >
  • Merhaba.

Böyle birşey yok ve tamamen saçmalıktır. İmzamda Şarjın uzun gitsin şeklinde linki bulunan "Şarjınızın uzun gitmesi için yapılması gerekenler" adlı konuma girip okuyun. Şarj etme ve batarya ile ilgili tüm aradıklarınızı bulacaksınız.

Eğer bataryanızın çabuk bittiğini düşünüyorsanız cihaza wipe factory data ve wipe dalvik cache yapmalısınız.

Saygılar, NomadCRY.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 10 Ağustos 2012; 11:34:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagolun bahsettiginiz konuyu kesinlikle okuyucam umarım sorunum cözülür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playbook Sarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.