Şimdi Ara

Android Performans Canavarı Telefonlar TR Garantili Açılmamış Kutusunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Açılmamış kutusunda TR/KVK Garantili olarak Huawei Ideos X5 550 TL'den temin edebilirim. Süre sınırlıdır.

Ayrıca ilgilenenler olursa SE Xperia NEO 890 TL

Tüm ürünlerde nakit olarak satış yapılacaktır ve önce ödeme almadan teslimat yapılmayacaktır.

Ürünler Hepsiburada, Darty, HızlıAl gibi sitelerden sipariş edilecektir.

Banka kampanyası olduğundan WorldCard sahibi olmayanlara yardımcı olmak amacıyla böyle bir ilan açtım. Ben Adios sahibi değilim. Adios sahibi olanlar daha iyi fiyat verebilir.
    Ancak o arkadaşlar lütfen kendilerine ayrı ilan açsın...

Eğer ihtiyacınız varsa başka ürünler için de yardımcı olmaya çalışabilirim. Yalnız teklif yaparken HB'deki ürünler için 600 TL'ye 40 TL, 1000 TL'ye ise 100 TL indirim yapabilirim.

Diğer mesajları cevapsız bırakacağım.
    Tekrar belirtiyorum. Önce ödemeyi EFT ile Halkbank hesabıma göndermeyecek olanlar boşuna kendilerini yormasın.

Güven konusunda sıkıntısı olanlar mesaj atmasın. Ayrıca ürünler firmalardan sipariş edileceği için tedarik konusunda sorun yaşanması ihtimaline karşılık önceden uyarayım.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 2 Aralık 2011; 11:20:08 >

• Bende X5'i dün aldım , 430'a geldi

Kaçırılmayacak fiyat bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bende X5'i dün aldım , 430'a geldi

430 a nasıl geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bende X5'i dün aldım , 430'a geldi

430 a nasıl geldi ?

ykb ile alınca 569 tl den % 10 puan kazandı,

ayrıca HB sitesi 50 + 50 TL şeklinde hediye çeki verdi.
  • şimdi biz de konuyu açan arkadaştan sipariş verince 430'a mı gelecek?
  • hayır hocam 500 TL'ye nakit olarak almak istiyorsanız yardımcı olabilirim. Diğer durumlarda yardımcı olamam. 430'a gelmeyecek yani. Ama eğer kredi kartınız varsa (özellikle WorldCard) kampanyalar olabiliyor. Denk getirirseniz arkadaşlar sıcak fırsatlarda paylaşıyor.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz size nakit 500 TL vereceğiz sizde bize telefonu göndereceksiniz jelatinli kutusunda doğru mu anladım? Peki bu 50 TL nereye gidiyor hocam yani nasıl karşılıyorsunuz onu merak ettim?
  • anlaşılmayacak bir durum yok.
    bazı firmalar bazı banka kartlarına özel indirim yapıyorlar -yada indirimlerinde bazı kredi kartlarını kullandırabiliyorlar-
    arkadaş da kendi kredi kartını kullanıp taksitli alıyor, sizden nakit para alıyor.
    bu arada kredi kartına parapuan,chippara vs ekleniyor + sitedeki kullanıcı hesabına indirim çeki yansıyor.

örneğin elinizde world kart yoksa ve kampanya world karta özel ise arkadaş sizin adınıza alıyor siz de arkadaş da karlı çıkıyor.
    bir de bulunduğunuz şehirde darty yoktur, arkadaş gidip sizin adınıza telefonu alır siz kendisine parayı ödersiniz.

bu tür fikirler forumun sıcak fırsatlar bölümünde gelişiyor, sıkça da uygulanıyor.
    iki tarafında -art niyet ve dolandırıcılık olmadığı sürece- karı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 27 Eylül 2011; 16:00:38 >
  • Bu tür yardımlaşmalar forum için gerekli, hayırlı alış verişler hocam
  • Arkadaşımız sağ olsun benim için Vatan'dan World kartı ile Xperia Neo aldı. Telefonu 45 TL ucuza almış oldum.

Güvenilir bir arkadaştır, tavsiye olunur.
  • Huawei X5 500 lira yazmışsınız, HB de worldcard kampanyası başladığı içinde ekstra 50 liralık indirim yapıyor musunuz?
  • Huawei X5 almam için gerekenleri pm yoluyla atarmısınız.
  • Güzel ilan.. Hayırlı satışlar..
  • Galaxy S i9000 i ne kadar alabiliriz birde fatura adımıza mı olacak değil mi?
  • Hauwai x5 kaça alabiliriz?
  • 2 pm attim cevap vermedi
  • daha önce cevap veremediğim arkadaşlardan özür diliyorum. Şu an ev taşıdığım için durumum biraz karışıktı. Tam yerleşemedim yani o yüzden ilanları da güncelleme fırsatım olmadı.

Bir de siz konuya yazınca uyarı almıyorum arkadaşlar, pm atarsanız daha hızlı geri dönüş alırsınız.

Şu an HB ve Darty'de Worldpuan kampanyası var. Eğer ilgileniyorsanız alışverişlerinizde yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

Galaxy S i9000 i ne kadar alabiliriz birde fatura adımıza mı olacak değil mi?

bu ürünü temin edemiyorum hocam.
  • pm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.