Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düzenli olarak yürüyüş yapanlar ve kaç kcal harcayıp ne kadar yürüdüğünü öğrenmek isteyenler için süper bir uygulama:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.runtastic.android

Çocukluğumuzun oyunu tavsiye ederim pc versiyonu ile aynı sadece daha az araba var:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.codemasters.cmrally

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 29 Mart 2014; 12:33:07 >

• arkadaşlar bana hd çekebilen iyi bir KAMERA ve youtubedan mp3-mp4-flv - avi gibi formatlarda yükleme yapacagım stabil ve iyi olan bir downloader önerirmisiniz lütfen acil cevap yazılırsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

arkadaslar turkcell t20 kullaniyorum. android surumum 2.3.6 galiba. kasmayan bir internet radyosu programi oneriniz var mi? tune in radio cok kasiyo telefonu.

androturk u deneyebilirsin.
  • hatırlayan olacaktır böyle yağmur yağdırıp , şimşek çaktırdığımız bir oyun vardı marketten kaldırılmış acaba adı neydi?The sandbox değil
  • Çok yararlı olmuş ellerinize sağlık :)
  • Kütübi sitte ( ibrahim canan hoca)
    Programını google play'den indirdim.

Açtığımda telefon kapanıyor

Her seferinde

LÜTFEN YARDIM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kokden0732

Kütübi sitte ( ibrahim canan hoca)

Her seferinde

LÜTFEN YARDIM

• quote:

quote:

Kütübi sitte ( ibrahim canan hoca)

Her seferinde

LÜTFEN YARDIM

Burada bu uygulamayı sizinle aynı telefona yükleyip (ki hangi telefon ve hangi android versiyonun yüklü olduğunu bile yazmamışsınız), aynı hatayı alan kişileri beklemek yerine ibrahim canan hocaya yazmanız size çok büyük zaman ve çözüm kazandıracaktır.

• garageband tarzı bir uygulama bilen var mı ?
  • Bende sony xperia sp var.Acaba ekranın rengini azaltıp çoğaltacağımız kontrasını keskinliğini ayarlayacağımız bir uygulama bilen varmı?Aradım sadece rengi yeşile maviye falan çevirenler var.Bilgisayar ayarları gibisi yok.Telefonun kendide bir tek parlaklık ayarı mevcut!
  • Esselamu aleyküm.

Ben iphone kullanıcısıyım. Devletimizin vermiş olduğu gören göz cihazı ile android ile tanıştım. Cihazın yerine kardeşimden galaxy tab 3 aldım ve ona telefonu verdim. Buraya kadarı sadece elimdeki cihazı açıklamak içindi.

Benim bu cihaza iphone'daki gibi invert özelliği eklemem gerekli. Yani internet sayfaları dahil her yer siyah arka planlı beyaz yazılı olacak. Siz buna negative color diyorsunuz.

Ben bir türlü bunu bulamadım. iphone için bu çok kolay. Erişilebilirlikte renkleri tersine çevir var. O kolayca yapılıyor.

Android bu yönden zorladı beni. Lütfen yardım edin. Galaxy tab veya lg p880 için bu özelliği aktive etmem gerekli. Root atarım. Lg p880 root edildi. Üstelik cm yükledim. Bun da yüklerim. Ama, invert özellliği yok.

Bu konuda bana yardım edin.
  • Selamlar,
    Negative color özelliği Samsunglarda olması gerek.
    Eğer orijinal yazılım ile kullanıyorsanız Ayarlar da Erisilebilirlik diye bir bölüm olması lazım ona girip ekran seçeneğine tıklamanız ve negatif renkleri oradan aktif etmeniz gerekiyor.
    CM tonlarda ise Ayarlar - ekran ve ışık - gelişmiş ekran diye devam ederseniz negatif renk seçeneğini aktif edebilirsiniz.
    Eğer yardımcı olmadıysa bana söyleyin araştırayım bir daha.

• Hocam malesef yok. Ben görme engellilere dağıtılan görengöz adlı cihazları güçlendirmek için ayarlar yapıyorum. Cihazlar lg p880 optimus 4x hd
    BU cihazlarda tegra denen berbat işlemci çok yavaş ve talkback ile sıkıntılı. Negative color özelliği de yok.

Ben elimden geleni yaptım. Cm 11 bir rom kurdum. Hatta görmeden rom atacak hale geldim. Sıkıntı şu ki, adam gibi hızlı ve renkler tersine özelliği de olan bir rom bulamadım. Gerçi tegradan bir halt olmaz.

Yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Rom oluşturmayı keşke bilseydim. Çok zor bana göre. Çünkü, ekran okuyucularımız rom oluşturmakta kullanılan yazılımları okumaz.

Java ile aramız pek iyi değil.

Ekleme, tabletimizde negative color yok. Renkler tersine yok. Malesef
    t210 model bir tablet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akstrev -- 11 Haziran 2014; 5:31:49 >
  • Çok Yararlı bi konu olmuş

• Buradaki bazı uygulamalar telefonumda mevcut ama kısa ve öz paylaşımda bulunsaydınız bazıları çokda önemli uygulamalar arasında değil

• Allah allah CM romlarda kesin olması lazım ama hepsinde yok mu acaba?
    Şimdi baktım yine var ve çalışıyor.
    Ben samsung s3 kullanıyorum belki telefon sürümünden kaynaklanıyordur.
    Kusura bakmayın yardımcı olamadım.

• Arkadaşlar adam gibi çalışan işe yarayan "köpek kovucu" programı var mı?

Kullanan memnun kalan...?
  • Ayarlar >Ekran > Beyaz Dengesi aslında bulduğun yeşile kırmızıya çeviren uygulamaların işini görüyor... Sadece parlaklık ayarını yapmaktan fazlasını görüyor bu uygulama... Siyahlık ayarını yapmak için de uygulama var. Araştırırsan onu da bulabilirsin. Göz yanmasını engelleyici gibi bir arama terimi kullanman işine yarayabilir. Kullandığın arama teriminden dolayı yanlış yerlere gidiyor olmalısın.
  • Beyler bazi uygulamalarim var hicbir zaman kapanmasin istiyorum.orta tusa basili tutup uygulamalari kapat diyoruz ben devamli onu calistiririm ama bazi uygulamalara filtre koymak istiyorum bunu nasil yapabilirim titanium backup ile uygulamayi sistem dosyasina ceviriyorum yine cozum olmuyor dusunuyorumki tek yol cwm den yuklersek mesela yukledigimiz gapps paketleri asla kapanmiyor.

Sorunum icin bir cozumunuz var mi
  • TürKVOD Android Apk bulamadım arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.