Şimdi Ara

Android Oyun Hakkında Yardım Lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden özür dilerim.Lafı fazla uzatmadan soruma geçiyorum;

Başlıktanda belirtildiği gibi android oyun yapma işine girdim.Tabii bunu için bazı bilgiler gerekiyor.Tecrübelerimi sayarsak;

1-Orta derece C# bilgim var.
    2-Unity oyun motorunu biliyorum.(Hatta bir arkadaşımla Bursa'da olan bilir "Bilim Şenliği"'ne katıldık.Bu porgram ile)
    3-Google Sketchup'da iyi çizimler yapabiliyorum. Sorum Şu;

Bunlar haricinde başka neler bilmem gerekiyor.Oyunu Unity ile yapmayı planlıyorum.Ama bazı edindiğim bilgilere göre iyi bir oyun için sadece C# değil iyi bir seviyede "Java" bilgisi gerekiyormuş.Bu doğru mu ? Cevaplarınız için Teşekkürler...

• Oyunu yapıp sonra java ile programlaman gerek android için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Oyunu yap derken" Harita, mataryeller vs. Gibi şeyler kastediyorsunuz sanırım ?
  • Unity'nin popüler olmasının en büyük sebebi zaten farklı platformlara uygun build edebilmen, kısacası java falan bilmene gerek yok, bildirim göndermeydi reklam koymaydı gibi şeyleri sadece platforma özgü yapman gerek onu da youtubedan bulur yaparsın önemli değil, senin durumun basit projelere başlaman için yeterli. Ama oyun yapmak için java da lazımmış dediğine göre unity'ye çok hakim değilsin, önce programı kullanmayı öğrenmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Smile

Unity'nin popüler olmasının en büyük sebebi zaten farklı platformlara uygun build edebilmen, kısacası java falan bilmene gerek yok, bildirim göndermeydi reklam koymaydı gibi şeyleri sadece platforma özgü yapman gerek onu da youtubedan bulur yaparsın önemli değil, senin durumun basit projelere başlaman için yeterli. Ama oyun yapmak için java da lazımmış dediğine göre unity'ye çok hakim değilsin, önce programı kullanmayı öğrenmen lazım

Mesajınız için teşekkür ederim. Evet doğrusu fazla hakim değilim. Benim amacımda ufaktan başlayarak ilerlemek. Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.