Şimdi Ara

Android OS dan nasil kurtulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba cihaz full sarjdan cekiyorum 20 dakika sonra ekrani hic uyandirmama ragmen %1 gitmis sonrasinda 10 dakika sonra %98 e dustu sarji telefonu elime almadim daha.
    Packagedisabler pro kullabiyorum gereksizleei kapattip neden uyku moduna gecemez cihaz. Pil kontrol ediyorum android OS kullaniyor somuruyor.
    Yardim edebilecek varmidir.
    Telefonum s6 edge plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamantium -- 13 Aralık 2015; 14:16:53 >

• Bu öyle şebeke ve wifi açıkken 10 dk 20 dk ile anlaşılcak şey değil, ekran kapalı diye tamamen uyku moduna geçse çağrılar mesajlar nasıl gelcek? Şebeke az çekiyosa haliyle çok şarj gider. Telefonu uçak moduna alıp geceden sabaha bekle gör nolcak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Bu öyle şebeke ve wifi açıkken 10 dk 20 dk ile anlaşılcak şey değil, ekran kapalı diye tamamen uyku moduna geçse çağrılar mesajlar nasıl gelcek? Şebeke az çekiyosa haliyle çok şarj gider. Telefonu uçak moduna alıp geceden sabaha bekle gör nolcak.

Anlatamadim herhalde. Wifi acik sadece sarj dolduktan sonra telefonu elime bile almadim. 20 dakika sonra %1 gitmis bu pil e hangi uygulamalara pil kullanmktadir diye baktigimda Android OS somurmus 20 dakika uyanik kal aktif gozukuyor. Umarim.anlatabilmisimdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamantium kullanıcısına yanıt
    Kardeş sana yardım amaçlı mesaj yazdım kendince ahkam keser tarzda cevap veriyosun. Benim mesajımı anlayabilseydin bana bu cevabı yazmana gerek kalmayacaktı, halbuki Türkçe yazmıştım.

Blokladım hadi bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: UML

Kardeş sana yardım amaçlı mesaj yazdım kendince ahkam keser tarzda cevap veriyosun. Benim mesajımı anlayabilseydin bana bu cevabı yazmana gerek kalmayacaktı, halbuki Türkçe yazmıştım.

Blokladım hadi bye

Ben ne diyorum sen neredesin bu kadar alingin olacagina bi soruyu oku oyle cevap ver.
    Neyse bloklamissin iyi olmus ise yarar bir yorumun yoksa zaten blockla.

• Yardim edebilecek varmidir tesekkurler

• android os "uyanık kal" süresini ölçer misiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: soul4p

android os "uyanık kal" süresini ölçer misiniz?

Sarjdan cektigim sure sonrasi basliyor ayni sure 2 saat once cektim sarjdan 2 saatir kullanmasa 2 saatir android os uyanik kalda 2 saat sure dostum

• bu sorun ne yazıkkı root olmadan çözülemez. tüm ingilizce forumlarında aynı konudan bir sürü var.
    "android os stay awake problem" diye aratabilirsiniz.
    fakat hiçbir çözümü yok, bundan emin olabilirsiniz.
    iki yolu var
    biri android 6.0 ı beklemeniz.
    bir diğeri is root. o da garanti kapsamından çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul4p -- 13 Aralık 2015; 19:38:58 >
  • quote:

bu sorun ne yazıkkı root olmadan çözülemez. tüm ingilizce forumlarında aynı konudan bir sürü var.
    "android os stay awake problem" diye aratabilirsiniz.
    fakat hiçbir yolu yok bundan emin olabilirsiniz.
    iki yolu var
    biri android 6.0 ı beklemeniz.
    bir diğeri is root. o da garanti kapsamından çıkartır.

Anladim dostum peki marshmallow geldiginde cozulecekmi kesin root yapmak istemiyorumda.
    Tesekkurlee destegin icin

• 6.0 geldiğinde düzelecektir bu konuda şu videoyu izleyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=T34f7P8iipA
    onun dışında "doze mode" denen birşey daha gelecek yani şuan baktığınız "pil istatiskleri" 'nin daha gelişmişi diyebiliriz.
    ek olarak da; note5 kullanıyorum aynı sorun vardı. ben root ile düzelttim. yazılım hakkında iyi bir kullanım istiyor hakikaten. bu yüzden tavsiye etmem.
    sadece bekleyin ne yazık ki yapılacak birşey yok.
    kolay gelsin.

dipnot; bu sorunu samsung ve google'a sormuşlar ikisi de birbirini suçluyor. yukarıdaki video sadece hangi uygulamanın ne yapmak istediğini engellemek için verilen bir örnektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soul4p -- 13 Aralık 2015; 19:41:18 >

• quote:

6.0 geldiğinde düzelecektir bu konuda şu videoyu izleyin.
    https://www.youtube.com/watch?v=T34f7P8iipA
    onun dışında "doze mode" denen birşey daha gelecek yani şuan baktığınız "pil istatiskleri" 'nin daha gelişmişi diyebiliriz.
    ek olarak da; note5 kullanıyorum aynı sorun vardı. ben root ile düzelttim. yazılım hakkında iyi bir kullanım istiyor hakikaten. bu yüzden tavsiye etmem.
    sadece bekleyin ne yazık ki yapılacak birşey yok.
    kolay gelsin.

dipnot; bu sorunu samsung ve google'a sormuşlar ikisi de birbirini suçluyor. yukarıdaki video sadece hangi uygulamanın ne yapmak istediğini engellemek için verilen bir örnektir.

Cok tesekkur ederim bilgilendirmelein icin sagolasin

• Telefonun şarjını bitir tel kapansın teli hiç açmadan dolana kadar şarj et düzelir

• Aynı problem bende de vardı.Cihazi rootlayıp, gereksiz bütün uygulamaları kaldırdım.Ama sonra şunu farkettim WiFi ve telefonun çekmemesi bu sorunu çıkarıyordu.

Antalya'daki evimde şehrin göbeğinde Avea çekmiyordu.Wifi ile en fazla 6.30 saat ekran süresi almıştım.2 gün ameliyat yüzünden hastanede kaldım ve 3G ile 6 saat ekran süresi almıştım.Android OS'ta en üstte değildi.

Daha sonra evimde odamı değiştirdim.Hattım çekerken 7.30 saat ekran süresi aldım.

Önce sorunun neyden kaynaklı olduğunu bulmak lazım.Root olmadan biraz anlamanız zor ancak 6.0'da düzelecek diyorlar.

• Bende s6 edge plusta ayni sorunu yasiyorum millet note 4 ile ultra tasarruf moduna alinca bi hafta bekleme suresi aliyor. %100 ken aliyorum 23 saat veriyor. Sacmalik deilmi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzforvandetta

Bende s6 edge plusta ayni sorunu yasiyorum millet note 4 ile ultra tasarruf moduna alinca bi hafta bekleme suresi aliyor. %100 ken aliyorum 23 saat veriyor. Sacmalik deilmi bu?

Samsung bir daha asla almam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.