Şimdi Ara

Android O gelecek hafta resmen yayınlanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android O gelecek hafta resmen yayınlanabilir

Geçtiğimiz günlerde Geliştirici Önizleme 4 sürümü yayınlanan Android O işletim sisteminin geliştirme süreci devam ediyor. Ancak final sürümünün ne zaman kullanıcılara sunulacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yok. Buna rağmen önümüzdeki hafta bazı akıllı telefonlara geldiğini görebiliriz.

Ayrıca Bkz.Resmen açıklandı: LG V30, 6 inç FullVision P-OLED QHD+ ekranla gelecek
    Android Police editörü David Ruddock, resmi güncellemenin bir hafta içinde dağıtılacağına inandığını söylüyor. Dün, konuyla ilgili tweet atan Ruddock resmi Android O sürümünün bir hafta içinde Pixel cihazlara ulaşması gerektiğini belirtti. Buna göre işletim sistemi yaklaşık bir hafta içinde, yani 9 ya da 10 Ağustos civarında yayınlanabilir.

Bekleme bitmeyecek

Ruddock'un söyledikleri doğru olsa bile bazı son dakika değişiklikleri Google'ın güncellemeyi ileri bir tarihe ertelemek zorunda kalmasına neden olabilir. Ancak Android 7.0 Nougat geçen yıl 22 Ağustos'ta Nexus cihazlara gönderilmişti. Dolayısıyla içinde bulunduğumuz ay bir sonraki büyük güncellemenin dağıtımı için doğru zaman olabilir.

Öte yandan Android O'nun final sürümü bir hafta sonra yayınlansa bile Pixel veya Nexus marka cihaza sahip olmadıkça güncellemeyi hemen almanız pek mümkün değil. Diğer telefonların güncelleme alması birkaç ay veya daha uzun sürebiliyor. Ancak birçok üst düzey telefonun yıl sonundan önce Android O'ya sahip olacağını söyleyebiliriz.

• Samsung kullananları ilgilendirmeyen bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Samsung kullananları ilgilendirmeyen bir durum.

Pixel veya Nexus model telefon kullanmayanları ilgilendirmeyen bir durum desek daha doğru olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EzioAuditore_ -- 3 Ağustos 2017; 21:0:25 >
  • Nexuslar tarih oldu...

• alfabetik sıraya göre gittiğini yeni farkettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O oreo olacak galiba.

• Sadece google'a da ozgu degil hocam. Nokia da yapiyordu wp guncellemelerinde. Amber black cyan denim diye gidiyordu. Eminim baska firmalar da ayni sekilde olmasa da benzer sekilde yapiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 18 ne zaman çıkacak?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O nedir OREO kesin di mi?

• beni ilgilendirmiyor, samsung kullanıyorum :(

• LG'nin 5.0.2'de bıraktığı G2'de de yükleriz artık. Şuan 7.1.2 kullanıyorum. Hoş.

• moto z kullanıcılarını fazla bekletmezler diye düşünüyorum.

• anlaşılmayan bir dünya saçma sapan sözcükler terminolojisi !

birde üstüne üstlük dh editörlerinin daha anlaşılmaz ifadelerle yazdığı bir haber yazısı !

tabi böyle olunca bu yazıyı dağ başındaki çoban bile anlayamaz !

• quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

Lineage OS kullananlara duyurulur.

Yoksa siz hala üreticiden güncelleme mi bekliyorsunuz?

Cok kez custom rom kullandim pek azi stabildi. Artik biraktim resmi güncellemesini sağlam veren markalara yöneldim. Moto z 8 i alacağı açıklandı. Bekliyoruz.

• Custom ROM ile keyfini çıkarırız.

• Android dağıtımları üreticiler yüzünden tam anlamıyla felaket keşke bu konuda Apple'ı örnek alabilseler... Bakalım yeni aldığım OnePlus'dan umutluyum.... Göreceğiz.

• Sinir oluyorum şu oreoya.Bir ara swarovsky taş modası vardeı her yerde, şimdi de oreo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.