Şimdi Ara

android market indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
21.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Android marketten uygulama indirmeye çalışıyorum indiriliyor yazıyor ama inmiyor uygulama 4 5 dk bekliyorum hâlâ indiriliyor yazıyor. Düne kadar normaldi herşey bugün bu sorun çıktı telefonun hiçbir ayarıyla da oynamadım.

Fabrika ayarlarına geri çevireyim belki düzelir dedim ama olmadı yine ne yapmam lazım?

Telefonum sony ericsson live with walkman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardım edecek birisi?
  • bende yardım isterim
  • bende de bazen oluyor. Uygulamalar kısmından market> durdurmaya zorla ve çalışanlardan durdur yapın bi. Benim öyle halloluyor.
  • Ya koskoca forumda bu sorunla karşılaşan veya çözümünü bilen yok mu? Format dahi attım telefona ama android marketten hâlâ bişey indiremiyorum uygulamaları güncelleyemiyorum.
  • Aynı sorun kardeşimin telefonunda da var. Acaba sebebi ne? Market'e Turkcell ile bağlanınca indiriyor, evdeki internetten girince bir saat "İndiriliyor" yazıyor fakat elde var sıfır!
  • Internet paketim bittiği için operatör üzerinden denemedim . Kimsenin bilgisi yok bu konuda sanırım kaç gündür bekliyorum çözüm önerisi sunan yok en son garantiye göndereceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnstagram Android sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_akdal

Internet paketim bittiği için operatör üzerinden denemedim . Kimsenin bilgisi yok bu konuda sanırım kaç gündür bekliyorum çözüm önerisi sunan yok en son garantiye göndereceğim

Garantilik bir şey yok.
    Çoğu Android telefon böyle maalesef. Bir örnek daha: HTC Sensation.

• quote:

Orijinalden alıntı: UD97

quote:

Internet paketim bittiği için operatör üzerinden denemedim . Kimsenin bilgisi yok bu konuda sanırım kaç gündür bekliyorum çözüm önerisi sunan yok en son garantiye göndereceğim

Garantilik bir şey yok.

Bende yoktu öyle bişey 3 4 gündür oldu. Eee ne yapacağım bi daha android marketten bişey indirmeyecek miyim?

• quote:

quote:

quote:

Garantilik bir şey yok.

Bende yoktu öyle bişey 3 4 gündür oldu. Eee ne yapacağım bi daha android marketten bişey indirmeyecek miyim?

Hafta sonu ben bu konuyu yababncı forumlarda araştırayım en iyisi detaylıca.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Garantilik bir şey yok.

Çok teşekkür ederim bişey bulursan burayada yazarsan sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Garantilik bir şey yok.

Çok teşekkür ederim bişey bulursan burayada yazarsan sevinirim

Bende S2 almayı düşünüyorum hayırlısıyla. Kendime de fikir edinirim hem.

• quote:

Android marketten uygulama indirmeye çalışıyorum indiriliyor yazıyor ama inmiyor uygulama 4 5 dk bekliyorum hâlâ indiriliyor yazıyor. Düne kadar normaldi herşey bugün bu sorun çıktı telefonun hiçbir ayarıyla da oynamadım.

Fabrika ayarlarına geri çevireyim belki düzelir dedim ama olmadı yine ne yapmam lazım?

Market uygulamasının ve İndirme yöneticisinin önbelleğini ve verilerini temizlediğinizden emin olun. Bu işlemleri şu şekilde yapabilirsiniz:
    Menü > Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin
    "Tümü"nün üzerine gelin
    Market uygulamasını seçin, "Verileri temizle" ve "Önbelleği temizle"ye hafifçe vurun, ardından İndirme yöneticisi'ni seçin ve "Verileri temizle" ile "Önbelleği temizle"ye hafifçe vurun

• Bende herşeyi yaptım ama olmuyor. Aynı sorun. İndiriliyor yazıyır ama başlamıyor.
    Fabrika ayarlarına çevirdim.Verileri falan sildim.Yeni hesap açtım ama yok olmuyor. Kimse de nedenini bilmiyor.Son çare modem portları olayı var. Ama nasıl neyi aktif ederim bilmiyorum. Bilen hayrına söylesin valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

Android marketten uygulama indirmeye çalışıyorum indiriliyor yazıyor ama inmiyor uygulama 4 5 dk bekliyorum hâlâ indiriliyor yazıyor. Düne kadar normaldi herşey bugün bu sorun çıktı telefonun hiçbir ayarıyla da oynamadım.

Market uygulamasının ve İndirme yöneticisinin önbelleğini ve verilerini temizlediğinizden emin olun. Bu işlemleri şu şekilde yapabilirsiniz:
    Menü > Ayarlar > Uygulamalar > Uygulamaları yönet'e gidin
    "Tümü"nün üzerine gelin
    Market uygulamasını seçin, "Verileri temizle" ve "Önbelleği temizle"ye hafifçe vurun, ardından İndirme yöneticisi'ni seçin ve "Verileri temizle" ile "Önbelleği temizle"ye hafifçe vurun

Olmadı maalesef arkadaşın dediği gibi sorun modemden olabilir mi veya google IPlerinden kaynaklanan bir sorun vardır çünkü bilgisayardan youtube videoları izlemek istediğimde de 40 50 saniye bi bekleme süresinden sonra başlıyor video bazen daha uzun beklediğimde oluyor ama diğer sitelerde eskisi gibi sadece youtube da böyle ve android markette

• Akşam yabancı forumlara da bakar, size bildiririm.
  • quote:

Olmadı maalesef arkadaşın dediği gibi sorun modemden olabilir mi veya google IPlerinden kaynaklanan bir sorun vardır çünkü bilgisayardan youtube videoları izlemek istediğimde de 40 50 saniye bi bekleme süresinden sonra başlıyor video bazen daha uzun beklediğimde oluyor ama diğer sitelerde eskisi gibi sadece youtube da böyle ve android markette

Güvenlik duvarınızla ilgili olabilir. Antivirüsünüzü ve Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp Youtube'dan bir video izlemeyi dener misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yedaself -- 17 Şubat 2012; 10:01:00 >
  • quote:

quote:

Güvenlik duvarınızla ilgili olabilir. Antivirüsünüzü ve Windows güvenlik duvarını devre dışı bırakıp Youtube'dan bir video izlemeyi dener misiniz?

değişen bişey olmadı diğer video izleme sitelerinden sorunsuzca izliyorum bir tek youtube böyle.

• Google'ın kullandığı portlarda sorun olabilir diye düşünüyorum ama o konuda bir bilgim yok, yardımcı olamayacağım malesef.
  • quote:

Google'ın kullandığı portlarda sorun olabilir diye düşünüyorum ama o konuda bir bilgim yok, yardımcı olamayacağım malesef.

hmm teşekkür ederim yinede yardımcı olmaya çalıştığın için. ben haftasonu iyice bir araştırayım şunu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.