Arkadaşlar benim telefonum Samsung Galaxy S3 Mini.Telefonumda mail alabiliyorum fakat gönderemiyorum.Her seferinde gönderme başarısız diyor Acil yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
E-posta olarak ne kullanıyorsunuz. Gmail mi gönderim yapmıyor, POP ya da IMAP e-postalar mı gitmiyor. Detay verin.
Hotmail den gönderiyorum.Fotoğraf göndermeyi denedim göndermedi.Bir şey yazıp gönderdim yine gönderme başarısız dedi.
Arkadaşlar buraya bakan yok mu
Kaldırıp maili tekrar kurmayı denesen ? böyle bir sorun olmaması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: thesles
Kaldırıp maili tekrar kurmayı denesen ? böyle bir sorun olmaması lazım
Hocam maili kaldırıp tekrar kurdum ve denemelik kendime bir mail attım ve geldi.Ama birine fotoğraf atmayı denedim yine böyle yaptı ;
Hocam resim boyutu ile ilgili birşey olabilrmi acaba ? Hotmail diyorsun , Exchange filan desen mail boyutlandırması vardır diyeceğim de hotmail belli bir boyut sınırı varmı ? varsa ne kadar bunları öğrenmek lazım. Normal mail atıp resim gönderemiyorsan boyutla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Hocam resim boyutu ile ilgili birşey olabilrmi acaba ? Hotmail diyorsun , Exchange filan desen mail boyutlandırması vardır diyeceğim de hotmail belli bir boyut sınırı varmı ? varsa ne kadar bunları öğrenmek lazım. Normal mail atıp resim gönderemiyorsan boyutla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
Hocam dediğiniz gibi ben hep boyutlandırmada orjinali seçiyordum şimdi ortayı seçtim bakalım gidecek mi çok teşekkürler gidip gitmediği hakkında sizi bilgilendiririm.
Nedense şimdi de 12:09 da attığım normal mail gitmiş şimdi attığım gitmiyor.İnternetim yavaş diye yavaş mı ulaşıyor acaba.
Arkadaşlar başka yardım edecek yok mu
Bakan yok mu arkadaşlar
Biraz buraya bakın ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme