Şimdi Ara

Android kullanıcılarının yardımına ihtiyacım var (Huawei içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Geçenlerde Huawei p9 lite 2017 aldım. Telefon ile fazla işi olmayan birisi olarak telefon bana fazlasıyla yeterli ve telefondan gayet memnunum. Fakat hoşuma gitmeyen tek bir durum var ki ne yaptıysam çözemedim. Açıkcası çokta anlamam telefon işlerinden fakat sanırım yapabileceğim her şeyi yaptım.

    Telefonda 16 gb dahili hafıza var. 32 Gb harici hafıza kartı aldım çünkü 4 5 uygulama kuruyorum hemen telefonda yer yetersiz diyor.
    Ben hafıza kartını aldım almasına ama halen aynı sorunu yaşıyorum. Uygulama yükleyemiyorum telefonda ne varsa resim müzik hepsini hafıza kartına attım telefonda benim kişisel olarak kullandığım hiç alan yok ama 16 gb hafızanın zaten büyük bir kısımını android ve silinemeyen uygulamalar aldığı için bana yer kalmıyor, işin bana tuhaf gelen tarafı ise 32gb lik iyi kalitede bir hafıza kartı almama rağmen uygulamaları hafıza kartı üzerine yükleyemiyorum. Telefonun geçerli kaydetme yerini hafıza kartı seçtim, bu işlem sonucunda telefon reset atmam gerektiğini söyledi onayladım fakat bir şey değişmedi. Google Store dan bir şey indirmeye kalktığım an yer yetersiz diyor beni delirtiyor. Ben bu hafıza kartını nasıl uygulamalar için de kullanabilirim her şeyinden memnun olduğum telefondan sırf bunun yüzünden soğudum







  • Hafıza kartına uygulama kurabilmek için telefonu rootlamaniz gerekiyor.

    P9 lite Ana konusuna girerseniz yardımcı olurlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.