Şimdi Ara

android-ios uygulama açma hızı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir süredir kafama takılan bir durum var; uygulamaları açıp daha sonra home tuşu ile arka plana alıyorum. hemen sonra uygulamayı açınca uygulama anında açılıyor ancak aradan uzun süre geçince multitasking ekranında uygulamayı görsemde açmaya çalışınca uygulama hemen açılmıyor, bu durum ios ta çok farklı, orda hemen açılıyor, telefonumda uygulama ram de kapanmaya karşı korumak için ayrıca bir ayar menüsüde var, uygulamları korumaya alsamda home tuşu ile arkaplana attığımda birkaç sanıye sonra açınca hemen, uzun süre sonra açtığımda kısa bir bekleme durumu var.

biraz araştırdım ios bu konuda oldukça hızlı ve bu durumu uygulamayı arkaplanda hazırda bekleterek yapıyor deniyor, androidte ise multitasking ile arkaplandaki uygulamalar çalışır halde bekletiliyor dense de uygulamayı geri çağırdımızda ios a göre çok yavaş, oysa tam tersi olması gerekmiyor mu? çünkü uygulama zaten arka planda çalışıyor görünüyor. bu durumu aşmanın biryolu var mı? saygılarımla

• Ben hiç öğle bir sorunla karşılaşmadım. Saatlerce beklese De basınca anında açılıyor kaldığı yerden devam ediyor. Ram miktarı düşük bir telefon falan mı kullanıyorsunuz acaba. İki telefonum var. Nexus 4 ve lenovo P70, ikisinde de böyle bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barlas_dnz -- 7 Şubat 2016; 0:28:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mate 7 kullaniyorum 2gb ram var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Android kullanıcı hanım ios

3 senelik 5s note 4 daha iyi şuan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ram de istediğim programları sabit ve hazir tutacağım bir program varmıdır, olsa çok iyi olur

• Eğer uzun bekleme süresinde arada ram temizleme yapıyorsan veya herhangi bir hızlandırma uygulaması çalışıyorsa o yüzden olabilir.
  • Yok hocam o turden programlar kullanmiyorum, aslinda arka planda istedigim programlari acik tutacak bir prog ariyorum, ama bulamadim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.