Şimdi Ara

Android'in en iyi tarayıcısı hangisi ? Özel İnceleme Videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
5
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim neye göre değerlendirme yapar bilmem ama CM kullanıyorum gayet de memnunum. ancak neden bu kadar düşük puan almış sizden anlamadım bu kadar kötü mü ya bu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92830CEBB -- 7 Eylül 2015; 11:07:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: LastShip

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Cidden biraz garip birduru durum var ortada. bir çok özellik olarak uc browser çok iyi iş görüyor ( cep telefonunda hız düşene kadar onu kullanıyorum, hız düşünce opera mini, eğer bir sitede sıkıntı yaşıyor isem Firefox kullanmıyorum)
    Benim sıralama da bu şekilde
    1. uc browser
    2. opera mini
    3. Firefox

Ama illa birini seçmek zorunda kalırsam kesinlikle Firefox, hiçbir zaman yarı yolda bırakmıyor

Ben hepsini denedim ama firefox daha agir olsa bile firefox tan vazgecemedim. Dedigin asla yari yolda birakmiyor kismina katilmiyorum. Araliksiz bi kac saat kullandigimda illaki 1 2 cokmeyle karsilasiyorum. Bu tip şeylere takmam ama bazen hakkaten sinir ediyor.

Orada demek istediğim her sayfayı açıyor, aynen pc gibi bir deneyim sunuyor. Yoksa çökme ram ve şarj konularında cidden kötü

• Lightining browserı listeye dahi koymamışsınız. Tek kelime ile söyliyim Lightining kullanan bir daha başka browser kullanmaz.
    Uc browset, next browser bunlar önceden iyiydi ama saçma sapan özellikler şle uygulamayı Şişirdiler. Arama özellikleride türkçeye dönmüyor ve düzeltmiyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhnkrts7

Kim neye göre değerlendirme yapar bilmem ama CM kullanıyorum gayet de memnunum. ancak neden bu kadar düşük puan almış sizden anlamadım bu kadar kötü mü ya bu :)

CM Browser'ın okuma modu ve guc tsarrufu yok. Turkıye'ye ozgun herhangi bir yerel hızmette sunmuyor. Bunlar harıcınde en onemlı ozellık olarak eklentı destegı mevcut degıl. Bır tarayıcıda olması gereken en onemlı ozellıklerın neredeyse hepsınden mahrum kalmıs.

Aynı sekılde performans testlerınde de ortalama sonuclar aldı.

Daha ıyı alternatıflerının oldugunu dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Kim neye göre değerlendirme yapar bilmem ama CM kullanıyorum gayet de memnunum. ancak neden bu kadar düşük puan almış sizden anlamadım bu kadar kötü mü ya bu :)

CM Browser'ın okuma modu ve guc tsarrufu yok. Turkıye'ye ozgun herhangi bir yerel hızmette sunmuyor. Bunlar harıcınde en onemlı ozellık olarak eklentı destegı mevcut degıl. Bır tarayıcıda olması gereken en onemlı ozellıklerın neredeyse hepsınden mahrum kalmıs.

Eklenti diyince akla hemen firefox veya uc geliyor ama onlar da performans olarak cok iyi değil, fazla çökme sorunları var. Ayrica marketteki yorumlarina bakiyorum da herkes ayni dertten muzdarip.. cihazim note 2, alternatifleri var demişsiniz mesela siz ne önerirsiniz en azindan bi denerim..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berkans

quote:

Eklenti diyince akla hemen firefox veya uc geliyor ama onlar da performans olarak cok iyi değil, fazla çökme sorunları var. Ayrica marketteki yorumlarina bakiyorum da herkes ayni dertten muzdarip.. cihazim note 2, alternatifleri var demişsiniz mesela siz ne önerirsiniz en azindan bi denerim..

Videodaki test sayfalarımız dışında baska bır cok sayfa daha deneme yaptım. En begendıgım ve hızlı cıkan yandex oldu. Puffın de guzel fena degıl. Fırefox ıse ozellıklerı acısından muhtesem. COk keyıflı bır program. Ancak hızlı degıl.

Bu sebeple ben bu testlerden sonra telefonumda yandex ve fırefoxu ayrı ayrı kullanmaya karar verdım.

• Güzel bir video olmuş tebrikler aynı şekilde bir incelemeyi bilgisayarlar içinde yapmanızı bekliyorum
  • Hmm yani duruma gore birden fazla tarayici kullanmak şart. Cihaz rootlu oldugundan chrome u ve kendi tarayicisini bile silmiştim, puffin ve dolphin kullandim ama nedense bana cok ağır gelmişti CM de sanki opera mini havasi var hizli aciyor gibime geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92830CEBB -- 7 Eylül 2015; 11:31:12 >
  • Veri tasarrufu konusunda tüm tarayıcılar aynı başarıyı göstermiyor. Chrome %30 seviyelerinde tasarruf yaparken Opera'da bu oran %60 seviyelerinde. Opera da resim kalitesi gibi ince ayar ile de tasarruf sağlanabiliyor. Kota sıkıntısı çekenler için önemli bir tercih nedeni. Videoda bu da incenseydi güzel olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 7 Eylül 2015; 11:56:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: someoneme

Veri tasarrufu konusunda tüm tarayıcılar aynı başarıyı göstermiyor. Chrome %30 seviyelerinde tasarruf yaparken Opera'da bu oran %60 seviyelerinde. Opera da resim kalitesi gibi ince ayar ile de tasarruf sağlanabiliyor. Kota sıkıntısı çekenler için önemli bir tercih nedeni. Videoda bu da incenseydi güzel olurdu.

Merhaba

Herseyı cok kısa tutmama ragmen vıdeo 14 dakıka kadar surdu. Genel olarak ozellıklerden yuzeysel olarak bahsettım bu sebeplede verı tasarrufunun detaylarına gırmedım.

Bundan sonra uygulamaları tek tek tanıtmayıda ayrıca dusunuyorum. Hepsını degıl ama bazılarının cok detaylı bır cok kısının bılmedıgı ozellıklerı var. Bu vıdeolarda daha detaylı anlatım yapıcam.

• Google Chrome Forever :)

• Neden Bellek kullanım testi yapmadınız?

• arkadaşlar vip üyeliklerim var ve pc'den dosya indirmek istemiyorum uzun boyutlu. bunun için önereceğiniz bir program veya tarayıcı var mı? örneğin telefondan 4gb bir dosyayı indirebileyim.

• Samsung s6 veya note4-5 kullaniyorsaniz samsung browserindan sasmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: admix

aziz yildirimi birak babam dese bile desteklemem yandexi

Orijinalden alıntı: someoneme

Veri tasarrufu konusunda tüm tarayıcılar aynı başarıyı göstermiyor. Chrome %30 seviyelerinde tasarruf yaparken Operada bu oran %60 seviyelerinde. Opera da resim kalitesi gibi ince ayar ile de tasarruf sağlanabiliyor. Kota sıkıntısı çekenler için önemli bir tercih nedeni. Videoda bu da incenseydi güzel olurdu.

aynen chrome bir acayip masaüstünde kullanıyorum 8gb ram var birkaç tane sekme açınca rame tüklenmesin diye sekmelerin içeriğini kapatıyor tıklayınca yeniden yüklüyor akk düşmanı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.