Şimdi Ara

Android için ufak bir yazılım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Konunun yeri tam neresi açıkçası baktım ama bulamadım, doğru yere taşınabilir.

Android için bir program arıyorum. Program yazabilen arkadaşlar yazıp programı yollayabilir ya da bana nasıl yapıldığını, yapabilirsem anlatabilirse çok makbule geçer.
    ''Program yazmak hakkında en ufak bilgiye sahip değilim.''

Program nasıl olacak?
    -Ekranda komple bir kağıt olacak, telefonlardaki not defterleri gibi.
    -Bu ekran satır satır olacak ve ekranda her hangi bir satıra yazı yazılabilecek.
    -Ekrana tıklandığı zaman ya da bir ikona basıldığı zaman sayfanın arka yüzüne geçecek.(Sayfanın iki yüzünü de kullanma imkanı olacak.)
    -İstenildiği zaman yeni sayfa eklenebilecek.(Mesela; ekranda + butonu olacak her bastığında 1 2 3 diye yeni sayfalar gelecek.)
    -Sayfalar arası ekranı kaydırarak geçiş yapılabilecek.
    -Sayfaları adlandırıp onları alfabetik sıraya göre dizilebilecek.
    -Sayfaların olduğu ayrı dosya kümeleri yapabilmek.
    -Arama fonksiyonu olup, sayfalarda yazan kelimelere kolay ulaşım imkanı sağlayacak.

AMAÇ: Ben dahil bir çok kişi Almanca öğrenmeye çalışıyor. Almanca'nın en büyük sıkıntılarından biri fiil çekimleri. Böyle ufak bir programla bir sayfaya fiilin yalın hali isimlere göre çekilmiş hali emir olarak kullanılan halini yazmak. ''Sözlükten ne farkı var?'' denilebilir. Telefon sözlükleri pek başarılı değiller ve ben hiç bir sözlükte fiil çekimlerini sırasıyla veren görmedim. Bazı kelimelerin örnek cümleleri olmuyor ve kullandığınız kelime dilde çok farklı anlamda kullanılmış oluyor. İstenildiğinde küçük bir not düşme olanağı var. Hem bu program sayesinde kelime öğrenmek daha pratikleşiyor.

Böyle bir program yapılabilir mi, yapabilir miyim?
    Aklınıza takılanları tekrar açıklayabilirim.

Yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler.

- Aklıma geldikçe yeni özellikler yazıyorum. Aklınıza gelen fikir ver önerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İug -- 20 Şubat 2012; 13:40:37 >

• Konunun yeri yazılım bölümü veya duruma göre cep telefonları olabilir. (Konuyu okumadım.)
    Eğer ki çok büyük bir proje peşindeysen ve çok fazla insan yararlanacaksa bu konudan o zaman konuyu kapatmazlar diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 20 Şubat 2012; 14:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobile prof.

Konunun yeri yazılım bölümü veya duruma göre cep telefonları olabilir. (Konuyu okumadım.)
    Eğer ki çok büyük bir proje peşindeysen ve çok fazla insan yararlanacaksa bu konudan o zaman konuyu kapatmazlar diye düşünüyorum.
    Kolay gelsin.

Yazılım konusuna baktım ama program yazmayla ilgili değilde genelde yazılım sorunları. Konuya amacımı yazıyorum hemen.
  • Yukarı.
  • Dostum böle bir program vardı ama inan adını unuttum yaw ikonu böle fil şeklindeydi note bilmem bişeydi,süper bir not alma programıydı.
    Erken edit buldum :)
    https://market.android.com/details?id=com.evernote&hl=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Dostum böle bir program vardı ama inan adını unuttum yaw ikonu böle fil şeklindeydi note bilmem bişeydi,süper bir not alma programıydı.
    Erken edit buldum :)
    https://market.android.com/details?id=com.evernote&hl=tr

Bunu bugün deneyim, bakalım beklentilerimi karşılayacak mı? Çok teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.