Şimdi Ara

Android için en iyi müzik oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seçenekler poweramp, neutron, n7player, winamp.
    Görsellik kullanışlılık sonra gelir. Asıl istediğim ses kalitesi ve equaliser kalitesindeki farklar. Hangisi en iyisidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende cevap istiyorum powerampten com memnunum ama insan merak ediyor iste daha iyisi var mi diye

• 24 bit flac oynatan bildiğim tek müzik çalar.Önce önünde saygıyla eğiliyorum.Sonra da 3 günden fazla kullanmadığımı üzüntüyle belirtiyorum.Tüm patchlere rağmen 3 gün sonra lisans hatası veriyor.

• 24 bit flac dinlesem dap olarak telefon kullanmazdım herhalde 320 lik mp3 dinliyorum.

• ttpod ücretsiz ve en iyisi bence..
  • apk sı iniyorsa ücretli olması dert değil poweramp kurdum demosunu. Güzel gözüküyor equaliser ayarları.
    Edit: Evet powerampta ayarları kurcalayınca bariz bir kalite artışı gördüm normal oynatıcıya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Mayıs 2013; 0:09:03 >
  • Player pro da iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Poweramp gercekten kaliteli, isini gorecektir

• PowerAmp döver. İnanılmaz bir fark oluyor stock playerdan sonra dinleyince.
  • Benim de uzun süredir sorduğum bir soru bu :) Geçenlerde songbird diye bir program yükledim ve baya memnunum ara yüzü de ses kalitesi de güzel. Ekolayzırı ücretli ama ben dayanamayıp aldım baya memnunum :)
  • power amp güzel ama şarkı bulması normal oynatıcıda,daha kolay. bide kendi verdiği temalar pek güzel değil.

• Poweramp'dan PlayerPro'ya geçmiş biri olarak tabii ki PlayerPro diyorum.
    Ses kaliteleri hemen hemen aynı fakat kullanım olarak PlayerPro daha kullanışlı diyebilirim.
    Ufak bi örnek vermek gerekirse; şarkı sözü açıkken parça değiştiğinde poweramp da şarkı sözü değişmiyor. Beni sinir etmişti bu salaklığı poweramp'ın, PlayerPro da öyle bi sıkıntı yok.
    Winamp'ın ses kalitesi iyi ama çok düşük ses veriyor. Tavsiye etmiyorum.
    Bence Poweramp ve PlayerPro arasında bi seçim yapın, deneyin ve karar verin...
  • Xda'dan acid audio engine'i yükleyin çok daha iyi ses kalitesi alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersgurs

Xda'dan acid audio engine'i yükleyin çok daha iyi ses kalitesi alırsınız

root istimese kuracaz ama root istiyor program..
  • Poweramp

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    İşi bilen biliyor şuan zamanım yok deneyecem bi ara sony yazılımıyla destekleniyormuş sony olması yeter ki diğerlerinden de destek alınarak uygulanıyor ama eklenti tarzında bişey bende tam anlamadım ama deneyecem bi ara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.