Bildirim
ANDROID'I YETERLİ GÖRÜYOR MUSUNUZ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Android son 1 yıldır artık yeterli seviyeye geldi. Donmalar kasmalar kilitlenmeler artık yeni nesil telefonlarda kalmadı, bitti. android kendine geldi stabil olmaya başladı. Bence yeterli bir platform oldu + özgürlükler dünyası
-
quote:
Orijinalden alıntı: zetnakah
Android son 1 yıldır artık yeterli seviyeye geldi. Donmalar kasmalar kilitlenmeler artık yeni nesil telefonlarda kalmadı, bitti. android kendine geldi stabil olmaya başladı. Bence yeterli bir platform oldu+ özgürlükler dünyası
Kısa zamanda çok mesafe katettiği doğru ama uygulama olarak yetersiz dersek yanlış olur mu sence? -
güzel oldu olmasına da her güncellemede yediği donanım artıyor.gingerbread da bile 250-300 mb ram yiyor.ilerde 8 gb ram bile yetmeyecek bu gidişle. -
quote:
Orijinalden alıntı: mangdasire
güzel oldu olmasına da her güncellemede yediği donanım artıyor.gingerbread da bile 250-300 mb ram yiyor.ilerde 8 gb ram bile yetmeyecek bu gidişle.
Çok yakında IOS ile yarışır mı dersin? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk
quote:
güzel oldu olmasına da her güncellemede yediği donanım artıyor.gingerbread da bile 250-300 mb ram yiyor.ilerde 8 gb ram bile yetmeyecek bu gidişle.
Çok yakında IOS ile yarışır mı dersin?
zaten ios ile yarışıyor bile.ama ios un artısı tek cihaz ve cihaza göre işletim sistemi olduğu için hızlı olması.androidte ise tam tersi,yazılım için cihaz yapılıyor.haliylede bir cihazda düzgün çalışan android başka bir cihazda kötü çalışabiliyor.az daha stabilite şart.ayrıca donanımda artık bir standart gelmesi lazım.5 ay önce aldığım 512 mb ramli telefon çıkan güncellemeyi alamıyor.google artık bir standart belirlemeli ki alınan bir cihaz ios kadar uzun gidebilsin
-
quote:
quote:
quote:
zaten ios ile yarışıyor bile.ama ios un artısı tek cihaz ve cihaza göre işletim sistemi olduğu için hızlı olması.androidte ise tam tersi,yazılım için cihaz yapılıyor.haliylede bir cihazda düzgün çalışan android başka bir cihazda kötü çalışabiliyor.az daha stabilite şart.ayrıca donanımda artık bir standart gelmesi lazım.5 ay önce aldığım 512 mb ramli telefon çıkan güncellemeyi alamıyor.google artık bir standart belirlemeli ki alınan bir cihaz ios kadar uzun gidebilsin
Talep çok olunca standarta ihtiyaç duymuyorlar.Sonuçta ticari amaçlı olduğundan onlar için satılması yetiyor maalesef.Ama büyük marka olmak demek sadece para değil insanların ihtiyaçlarına yanıt verebilmek demektir bana göre.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Talep çok olunca standarta ihtiyaç duymuyorlar.Sonuçta ticari amaçlı olduğundan onlar için satılması yetiyor maalesef.Ama büyük marka olmak demek sadece para değil insanların ihtiyaçlarına yanıt verebilmek demektir bana göre.
zaten android bunu fazlasıyla karşılıyor.biz bugün gidipte 2 milyar lira verip iphone alan kişiyle 600-700 tl lik cihazımızda aynı şeyleri hatta fazlasını yapabiliyorsak bu googlenin sayesindedir.sadece tek sorun her sürümde donanımı daha fazla sömürüyor bu yüzden de alınan cihaz 3-5 ayda eskiyor yada güncelleme gelmiyor
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
zaten android bunu fazlasıyla karşılıyor.biz bugün gidipte 2 milyar lira verip iphone alan kişiyle 600-700 tl lik cihazımızda aynı şeyleri hatta fazlasını yapabiliyorsak bu googlenin sayesindedir.sadece tek sorun her sürümde donanımı daha fazla sömürüyor bu yüzden de alınan cihaz 3-5 ayda eskiyor yada güncelleme gelmiyor
Bu arada bu google android olayı nedir hiç anlamadım.İşbirliği mi yapıyorlar yoksa android ve google aynı şey mi?Açıklarsanız sevinirim.
-
Google'ın yayınladığı işletim sisteminin adı Android. -
Giriş seviyesi telefonlarda gördüğüm tek sorun menüler arası geçişlerde , uygulama arası geçişlerde felan yavaşlamalar.Onlar da tam olsa zaten İOS felan kalmaz ortada. -
bana gore android yeterli bir platform degil. yazilim konusunda daha cok calismasi gerek diye dusunuyorum. iosda ve android olan iki uygulamaya baktigimizda iosda goze daha hos geldigini, gecislerin daha hos oldugunu goruyorum. ki zaten iosda olup da androidde olmayan bircok iyi uygulama da mevcut. uygulamalar akilli telefonlar icin neredeyse hersey demektir. ben bir oyunu/uygulamayi iosdan bir ay sonra veya hic kullanamadiktan sonra ne anladim 4 cekirdekten 2 gb ramden?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Android son 1 yıldır artık yeterli seviyeye geldi. Donmalar kasmalar kilitlenmeler artık yeni nesil telefonlarda kalmadı, bitti. android kendine geldi stabil olmaya başladı. Bence yeterli bir platform oldu+ özgürlükler dünyası
Kısa zamanda çok mesafe katettiği doğru ama uygulama olarak yetersiz dersek yanlış olur mu sence?
Şöyle bir durum var. İOS ve Android kullanan ve iki platformuda seven biri olarak bence uygulamalar yeterli. Yüzbinlerce uygulama var ve ben deli gibi telefonu mu uygulama çöplüğü yapsam yinede en fazla 250-300 uygulama yüklenir. Bence her platformda uygulamar yeterli (kişiye göre bi kaç uygulama düşüncesi vardır elbet keşke olsa dediği) bence yüzbinlerce uygulama olacağına adam gibi 10.000 uygulama olan mağazalar olsa İOS ya da android de tadından yenmez.
-
biraz daha gorsel olsa. ios bu acidan cok hosuma gidiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Kısa zamanda çok mesafe katettiği doğru ama uygulama olarak yetersiz dersek yanlış olur mu sence?
Şöyle bir durum var. İOS ve Android kullanan ve iki platformuda seven biri olarak bence uygulamalar yeterli. Yüzbinlerce uygulama var ve ben deli gibi telefonu mu uygulama çöplüğü yapsam yinede en fazla 250-300 uygulama yüklenir. Bence her platformda uygulamar yeterli (kişiye göre bi kaç uygulama düşüncesi vardır elbet keşke olsa dediği) bence yüzbinlerce uygulama olacağına adam gibi 10.000 uygulama olan mağazalar olsa İOS ya da android de tadından yenmez.
Ne kadar uygulama olursa olsun insanların istediği birşeyler olacağı doğrudur.IOS uygulamaları ile android uygulamaları benzer mi sizce?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Görsel derken görüntü çözünürlüğü yüksek mi? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Markhov
Görsel derken görüntü çözünürlüğü yüksek mi?
ios gibi iconlar falan olsa. cozunurlukle alakasi yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kendi adıma android den daha fazla finansal uygulamalara yönelik çözümler bekliyorum. Bir çok banka ve aracı kurumun iphone için mevcut stabil çalışan uygulamaları var. Yaklaşık 3 aydır kullandığım neo v den son derece menunum yalnız garanti e trader platformunu mobil kullanmak için ip4 almayı düşünüyorum. Onun haricinde herhangi bi sıkıntı yok benim açımdan.
Saygılar... -
Ben cihazdan çok memnunum ancak 4.0 dan o kadar memnun değildim.Herhalde beklentilerim yüksekti. Bir sonraki güncelleme ile düzeltileceğini tahmin ediyorum.
Benzer içerikler
- bugreport nedir
- infinix note 40 pro yorumlar
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- infinix hot 50 pro plus
- sim araç kiti nedir
- telefonun dinlendiğini nasıl anlarız
- pd şarj nedir
- snapdragon 695
- ovion v30 ultra
- sms yönlendirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X