Şimdi Ara

ANDROID GÜVENLİ MOD (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
29
Favori
124.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Android cihazlar için güvenli mod çok önemli diye düşünüyorum. Çünkü çoğu android kullanıcılarıda bilir ki devamlı uygulama indirmekten artık bir takıp sıkıntılar zamanla başlayacaktır. Android Güvenli Mod
  • Cep telefonlarında veya bütün Android cihazlarda karşımıza çıkan güvenli modun özelliklerine haberimizde yer verdik.

    Android Telefonlarda

    Kesinlikle biz Windows işletim sistemine sahip olan bilgisayarları rahatlıkla kullanmışızdır. Bu işletim sistemine kullandığımı sırada beklenmedik sorunlarla yada hatalara karşılaşırsak, Bilgisayarımızın sorunlarını çözmek adına “güvenli mod” olarak bilinen modu çalıştırırız. Güvenli mod sayesinde bilgisayarımıza sonradan yüklediğimiz tüm uygulamalar ve programlar ortadan kalkmış gibi duruyor ve böylece bu uygulamaların etkileri olmadan, Onlar üzerinde değişiklik yapabiliyoruz.

    Bilgisayarımıza son yüklenen uygulamaları rahatlıkla çözebilen güvenli mod, Milyonlarca Android kullanıcısının çok sadece azının bildiği gibi Android’de de yer alıyor. Android kısmında da aynı mantığa sahip olan sistemde üçüncü parti uygulamalar devre dışı kalıyor böylece kullanıcıya değişiklik ve kontrol hakkı tanıtılıyor.

    Güvenli Mod’a Nasıl Erişim Sağlarım?



    Bu moda geçiş yapmanız için çok fazla zaman harcamanıza gerek yok. Cihazın köşesindeki kapatma tuşuna bir süre basılı tutun daha sonrasında size çıkan ekran üzerinde “Güçü Kapat” seçeneğine basılı tutun böylece “Telefon Güvenli Mod da Yeniden Başlatılsın mı” sorusuyla karşı karşıya kalacaksınız “Evet” dedikten sonra geçiş yapabilirsiniz.

    GENİŞ BİLGİ:
    http://silikonvadi.blogspot.com.tr/2015/12/soru-android-telefonlarda-guvenli-moda.html




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.