Şimdi Ara

Android'e Sıcak Bakamayan Bir Benmiyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1200 TL civarı bütçem var. Garantli değil yurtdışı girişli cihaz alacağım hatta 2.el bile olur. Daha önceden uzun süre jb'li iPod Touch kullandıgımdan İOS'u çok seviyorum. Ancak 1200TL ile sadece iphone 4 alabiliyorum İOS'lu cihaz olarak. Ama android cephesinde (bazıları 2.el de olsa) Samsung Galaxy S2, SE Xperia ArcS, HTC'nin bikaç üst modeli gibi çok şık cihazlar var. iPhone 4 nesil itibariyle bunlardan eski gibi hemde daha pahalı ama İOS faktörü çok düşündürüyor beni

Mesela GalaxyS2'yi ele alalım. Gerek ekranıyla, gerek işlemcisiyle gerek kamerasıyla iPhone4'ten üstün bir cihaz. Ama cihazın software incelemesine bakıyorum, andorid'in görünümü çok vasat gibi. Ne biliyim sanki çin malı telefonlardaki gibi ikonlar falan

Gördüğünüz gibi müthiş bir kararsızlık içindeyim Napmalı n'etmeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cwr -- 20 Ocak 2012; 2:41:06 >

• ben sony E. kullanıcısıyım ve onların ıconları guzel samsungların teller biraz kaba gelıyor bana ama htc de guzel bence bi dene ıos gercekten biraz pahalı he gel gelelim kasaları saglam guvencelı fırma yok guncelleme gelıcekmı gelmelı mı falan tabi boyle problemleri yok ama dedigin fiyata cogu markada boyle sorunlar yok ıos da bazı bolumlar kapalı ama android senin kisisel kullanımın icin gayet acık kapıları olan bi sistem sen dusun ama apple tabikide benim icinde her zaman ayrı bi katagoridir:)
    Sony Xperia P Grey Ice Cream Sandwich 4.0.4
    Sony Vaio SVE1712W1EB Microsoft Windows 8
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
  • bak mesela bi ornek htc sensation u da baya iyi anlatıyorlar ama sen bak kardeşim piyasa cok buyuk telefon markaları modelleri otomobil sektoru ile yarısıcak nerdeyse:D

Suç makinası...
  • ben galaxy s2 kullanicisiyim dostum dedigin gibi degil yani simgeler felan :+))) kesinlikle alip kullanmani tavsiye ederim

Root yapmana gerek kalmadan veya Rom yüklemeden bir kaç aracı program ,launcher vasıtası ile iconları degiştirebilirsin.

Market de çeşit çeşit icon pack ler var.

Hatta öyleki istediğin fotografı kırpıp istediğin şekilde icon olarak ataya bilirsin.

Ancak Galaxy Note ve iphone 4S kullanan biri olarak seni çok iyi anlıyorum.

Kararsızlık ,seçim yapmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 20 Ocak 2012; 10:32:13 >
    Uçmasak da,
    Açlıkdan nefesimiz koksa da,
    O havalimanı dünyanın, bizim en büyük havalimanımızdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de soyle bisey var' iphone'u direkt yatirim gibi goruyorum. Simdi bugüniphone a 1300 küsur lira versem; seneye bugün minumum 1000e satabilirim. Ama samsung htc gibi cihazlarin (ozellikle de guncel modellerin) fiyatlari oldukca düsüyor

Ve beyaz iphone 4 cok guzel gorunuyor yahu Ama bi yandan da galaxyS2 nin dev gibi SuperAmoled ekrani Allahim aklima mukayet ol
  • Sony Ericssonların iconları da çok hoşuma gidiyor açıkcası.Sırf bu yüzden iphone almayın bence.Ayrıca androidde çeşit çeşit launcherlar yükleyerek menüdeki her türlü görünüm ve animasyonları değiştirebiliyorsun zaten.Galaxy S2 yi al bir hele, sanmam ki pişman olasın.

eskiden symbian - wm gibi işletim sistemleri kullandığından dolayı değeri düşebiliyordu telefonların.

ancak ilerki zamanlarda Galaxy S2 iphone 4'ten daha değerli olacaktır.

hatta iddia ediyorum Wave 1'de tizen'e destek gelirse iphone 4 ile ya aynı yada daha değerli olacaktır.(2.elde)
  • GalaxyS2 ICS güncellemesi alacak mı ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.