Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
521.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler whatsapp tan 4g açıkken neden fotoğraf gönder al olmuyor. Yükleme hatası daha sonra tekrar deneyiniz yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antofagasta A kullanıcısına yanıt
    Stamina tercih edilen pil performansındaysa, veri tasarrufu açıksa yada whatsapp ın arka plan bağlantısını sınırladıysanız olmaz. Cihazın problemi değil yani

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dediklerinizi kontrol ettim, format attım, hafıza kartını sıfırladım, whatsapp ı defalarca silip yükledim ama olmadı. Wifi de sorun yok. 4g de sadece yazı gelip gidiyor, foto video için indirilemedi daha sonra deneyin yazıyor. Vadafone ile ilgili olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: antofagasta

Dediklerinizi kontrol ettim, format attım, hafıza kartını sıfırladım, whatsapp ı defalarca silip yükledim ama olmadı. Wifi de sorun yok. 4g de sadece yazı gelip gidiyor, foto video için indirilemedi daha sonra deneyin yazıyor. Vadafone ile ilgili olabilir mi?
    bu durum ara sıra oluyoduda öyle uzun süreli bişey olmuyordu. 1-2 dk felan sürüyordu
  • antofagasta A kullanıcısına yanıt
    Data adlarınızı yani apn lerinizi kontrol ettiniz mi?

• bugun itibari ile xiaomi den z5e geçtim. eski telefonda aldıgım yedekleri bilgisayara kaydettim fakat sonye yükleyemiyorum. diğerinde back up dosyasına atınca telefonda görünüyodu otomatik geri yüklüyodu burda öyle bi dosya yok o yedekleri buraya nasıl atacağım
  • İkinci bir sorunum var telefon uğurlu gelmedi galiba. Telefonu format atıp kurdum wodafone kullanıyorum tüm internet ayarlarımda defalarca yapıldı fakat internet çok yavas girdiğim sayfaları 20 25 saniyede açılıyo alışveriş siteleri geç geliyo bazen internet yok uyarısı geliyo acaba sıkıntı telefon damı dün eski telefonda aynı yerde hiçbi sorun yaşamıyodum çünkü nasıl anlarım bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

İkinci bir sorunum var telefon uğurlu gelmedi galiba. Telefonu format atıp kurdum wodafone kullanıyorum tüm internet ayarlarımda defalarca yapıldı fakat internet çok yavas girdiğim sayfaları 20 25 saniyede açılıyo alışveriş siteleri geç geliyo bazen internet yok uyarısı geliyo acaba sıkıntı telefon damı dün eski telefonda aynı yerde hiçbi sorun yaşamıyodum çünkü nasıl anlarım bunu
    wifi üzerinden dene birde. belki operatördendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 6 Mayıs 2018; 23:45:43 >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Aynı operatörü kullandıgımız evde wifi açtım onunla girince herşey hızlı hızlı açılıyo ama mobil veriye geçince bazen düzeliyo ama genelde çok ağır bide şebeke çubuğu hep 2 çizgi bazen 3e çıkıyor bazen 1 e düşüyor ful görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wigle

Aynı operatörü kullandıgımız evde wifi açtım onunla girince herşey hızlı hızlı açılıyo ama mobil veriye geçince bazen düzeliyo ama genelde çok ağır bide şebeke çubuğu hep 2 çizgi bazen 3e çıkıyor bazen 1 e düşüyor ful görmedim
    4.5g de ise normaldir.

Telefonu son sürüme getirip fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. Sistemle alakalı bir sorun olabilir. Ya da aç kapa yapın telefonu, ilk aldığımda yeniden başlatana kadar bende bazı sorunlar yaşamıştım. Sonra düzeldi herşey.

• Dün Trabzon KVK'ya gittim bir soru sormaya herkes kötülüyordu adamları,çay kahve ikram ettiler sorun yazılımsalsa akşama alırsın fizikselse parçanın gelmesini bekleriz 10 günü geçerse ikame telefon veririz dediler.Bence gayet güzel bir servis anlayışı var.Yoksa bana mı özeldi,gerçi telefonu vermedim yedek telefonum olmadığı için.Verdikten sonra da yazarım tecrübelerimi.

• Arkadaşlar şarj cihazı için kaliyeli bir ürün tavsiyeniz var mı? Qualcomm 3.0 3 amper mi oluyor?Pili bozar diye almaya çekindim. Yurt dışı sitelerden de alabilirim. Cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Amper değerleri şarj evrelerinde değişiyor. uGreen ve AUKEY in adaptörleri f/p ürünleridir tercih edilebilir.

• Beyler demin gördüm teknosada beyaz rengi 997 liraya düşmüş. Şaka gibi telefon sudan ucuz şu an:D 5 ay önce 1400 e almıştım 5 ayda 403 lira ucuzladı. Keşke xz de böyle ucuzlasaydıda bunun yerine alabilseydim.

• https://www.****.com/forum/konu/xperia-z5-compact-root-yapma.983047/

merhaba arkadaşlar öncelikle telefonum z5 compact ve root yapmak istiyorum ancak z5c konusu ölü olduğu için burdan yardım isteyeceğim kusuruma bakmayınız lütfen.Bu linktekileri uygularsam telefonum rootlanır mı? rootlamaz ise nasıl rootlayabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemozgendh

https://www.****.com/forum/konu/xperia-z5-compact-root-yapma.983047/

merhaba arkadaşlar öncelikle telefonum z5 compact ve root yapmak istiyorum ancak z5c konusu ölü olduğu için burdan yardım isteyeceğim kusuruma bakmayınız lütfen.Bu linktekileri uygularsam telefonum rootlanır mı? rootlamaz ise nasıl rootlayabilirim?
    link çıkmamış dostum
    https://www.maxi cep.com/forum/konu/xperia-z5-compact-root-yapma.983047/ linkin arasındaki boşluğu silip deneyin bi şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemozgendh -- 11 Mayıs 2018; 22:9:39 >
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    1 gb lik ne upload etmiş bu :D indirmedim linktekileri ama şu konudanda rootlayabilirsin.
    XDA Developers
    [Guide] How to root Z5C - the new, less painful way (using dirtycow exploit)
    https://forum.xda-developers.com/z5-compact/general/guide-how-to-root-z5c-painful-using-t3549388

hatta telefonundaki yedekleri aldıysan bu konudaki 1. mesajda olan dosyalar ile root et. kerneli kullanmadan. brick olursa rom atar düzeltirsin.

bu arada bootloader açma işlemi ve ta yedeklerini yaptın mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 11 Mayıs 2018; 22:26:46 >

Ta işlemi nedir bilmiyorum ama bootloader kilidini de açmadım nasıl yapılcak bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cemozgendh

Ta işlemi nedir bilmiyorum ama bootloader kilidini de açmadım nasıl yapılcak bilmiyorum
    ozaman attığım xda linkinde hepsini anlatıyor :) sürümünü marhmallow düşüreceksin ta yedeği alıp bootloader kilidini açacaksın. ardından 7.1.1 e yükseltmek istersen yükseltip root atacaksın. ilk defa yapıyorsanız zahmetli gelebilir. rootlamak için gerekceniz nedir. makul bi sebep yoksa boşverin :)

bu konunun 1. mesajıda referans olabilir. sadece dosyaları değişik olacak. Birinci mesajı okuyun ona göre karar verin elimden geldiği kadarda yardımcı olmaya çalışayım. Yöntemler aynı z5 konusundaki ile sadece dosyaları değişir
  • 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.