Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.313
Cevap
122
Favori
513.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Tek simli Sony Xperia Z5 kullanıyorum. En son güncellemelerden sonra burada yazılanların tersine şarjım daha az gitmeye başladı. Eskiden normal şekilde 1 günü çıkaran cihazım, şimdi "stamina" modunda 1 günü çıkaramıyor. Root atmak dışında yapabileceğim bir şeyler var mı?

    (güncellemeleri telefona direkt wi-fi ile indirip kuruyorum, o kadar).

    Şu anda yazılım onarma ile çözmeye çalışıyorum, duruma göre mesajı düzenleyeceğim.

    İyi günler.

    Düzenleme:

    Yazılım onarma ile telefonu onardım ve aldığım yedekleri de geri yüklemeye gerek duymadan telefonu eski haline getirdim. Şu anda şarjım gayet iyi gidiyor ve parmak izi okuyucu gayet güzel çalışmaya başladı. Öte yandan ise zil sesim inanılmaz kısık çıkıyor. Daha önce yorumları görmüştüm fakat hiçbir güncellemede başıma gelmemişti. Onarımdan sonra ise böyle bir problem oldu. Sanırım çözümü de yok bu durumun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElder -- 20 Ekim 2017; 14:4:30 >




  • Arkadaşlar merhaba. Ben telefonu kvk'ya göndermiştim (Allah belalarını versin) yapılmadan geldi telefon. neyse onda sıkıntı yok ama arka kapak düşüyor. yapışkanla mı tutturuluyor bilmiyorum ama öylece göndermişler. telefonun kenarlarından tutup kaldırınca arka kapak düşüyor. ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz?
  • Teleservice e yollayın ilk sayfada iletişim bilgileri var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xposed stable değil bizim cihazlar için biraz daha bekleyin kullanmak için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözümü roottan geçiyor, öte yandan şarjın az gitmesi optimize edilemeyen uygulamaların çekirdek uyandırması nedeniyle oluşuyor. Cihazdaki tüm çekirdek uyandırmaları kapatılabilse stamina ile (eskiden stamina saat olayı vardı ekran kilidini açmadan uygulamalar uyanmıyordu ekran uyansa dahi) eskisi gibi olur cihaz ama sony nin pek umurunda değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben anlamıyorum ki arkadaş. tamam ekran modülde eğiklik bla bla bi sürü saçma bahane bulup garanti kapsamından çıkardınız ama bari telefonu gönderdiğim gibi geri gönderin. kapağı yapıştırmadan göndermek ne demek.
  • İlginiz için teşekkürler, telefon hala garantili olduğu için ve biraz da üşendiğim için şimdilik root işine girmeyeceğim. Baktım olacak gibi değil, o zaman da root işine gireriz artık.
  • m2m@use kullanıcısına yanıt
    Cihazi ayni sorundan tekrar yollayin. Basinc testi talep edin. Eger yine tamir gormeden gelirse dilekcenizi 2 adet servis raporunuzu ve detayli sikayetlerini edevletten tuketici hakem heyetine basvurun ucret iadenizi alin. Yapilirsa zaten isiniz gorulmus olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m2m@use kullanıcısına yanıt
    Cihaz garanti disi kaldiysa yapacak bir seyiniz yok malesef. GG den veya aliden B7000 yapistirici alip arka kapagi yapistirin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Ekim 2017; 17:48:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheElder T kullanıcısına yanıt
    Ben surekli Flashtool kullaniyorum. Bu ses sorunu bir bende mi olmuyor yoksa suanki sesi cidden kisik mi anlamis degilim.



    Baska bir telefon ile bahsettiginiz sorunu net duyabilecegim bir sekilde kayit eder misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

    Xposed stable değil bizim cihazlar için biraz daha bekleyin kullanmak için.

    paylaşım yapar mısınız peki 1. sayafada stabil hale geldiğinde
  • Bu senem çok yoğun olarak geçiyor, fr-tr tr-fr arasındaki yazışmalar benim gidip gelişlerim vs. Kaldığım yerde ise kablosuz ağ yok, dh ye anca cafelerden ve ülkeye geldiğimde girebiliyorum. ilk sayfayı düzenleyemeyebilirim mobilden oldukça zor oluyor ama konuda paylaşırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

    Bu senem çok yoğun olarak geçiyor, fr-tr tr-fr arasındaki yazışmalar benim gidip gelişlerim vs. Kaldığım yerde ise kablosuz ağ yok, dh ye anca cafelerden ve ülkeye geldiğimde girebiliyorum. ilk sayfayı düzenleyemeyebilirim mobilden oldukça zor oluyor ama konuda paylaşırım.

    tamamdır konuyu genel olarak takip ediyorum bende. bugün yine sıfırdan kurulum yaptım sorunu bulamadım bende :D titanyum backupdan galiba xposed dan değil gibi.
  • Çakışma olması xposed dan kaynaklı. Rotation manager rgb adjuster gibi uygulamalarla 2 sene önce çakışıyordu, şimdi kim bilir neyle çakışıyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çağrılarda sesim karşı tarafa yankılı gidiyor. Ağzımı hoparlörden biraz uzaklaştırsam karşıdaki kişi sesimi alamadığını söylüyor. Ne yapmam gerek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asilkan20 A kullanıcısına yanıt
    Gecen biride dedi bana bunu. Sesiniz yankilaniyor alamiyorum diye.. Tekrarlamadi daha sonra. Sebebini bulan varsa yazsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Size kısıklığı göstermek için video çekmeye başladığımda, zil sesimin eskisi gibi çıktığını fark ettim. Nasıl oldu bilmiyorum ama düzelmiş.

    Ancak ses problemi adına şunu söyleyebilirim; telefon çaldığında ilk 1 veya 2 saniye yükses bir biçimde çalmaya başlıyor, ardından çok belirgin bir şekilde aniden kısılıyordu. Bugün bu durumu yaşamadım. Ama tekrar yaşarsam video çekip atacağım.

    Düzenleme:

    Çektiğim videoda bir şeyi fark ettim. Zil sesim yine kısık çıkıyor aslında :). Ama benim önceki mesajımda bahsettiğim kısıklık çok daha fazlaydı ve yukarıda bahsettiğim gibi 1-2 saniyelik bir sürenin ardından birden ses kısılıyordu. Şimdiki hali benim için artık problem sayılmasa da, videoyu ekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElder -- 21 Ekim 2017; 13:24:48 >




  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Bu problem bende de var ne yazık ki. Yazılım onarım ile bir problem çözdüm, yerine başka problemlerim oldu. Gerçi zil sesi eskisi kadar kötü değil, sadece bu problem kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElder -- 21 Ekim 2017; 13:18:33 >
  • Arkadaşlar telefon dünden beri 3 kez dondu 15-20 saniye tepki vermedi ve sonra kapanıp yeniden açıldı kendi kendine. 1 aylık telefon, daha önce böyle birşey yaşayan var mı? Servise göndermek istemiyorum, evde yedek telefon yok birkaç haftaya da sınavlar başlayacak. Ne yapmamı önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 607608609610611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.