Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
521.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uygulamaların cogunu devredısı bırakıyorum yardım ederseniz sevinirim bir kac sorum olacak :

com.sonymobile.idd.permission nedir devre dışı bırakılır mı?

com.sonymobile.gmailreaderservice nedir devre dışı bırakılır mı?

com.sonymobile.cameracommon 2 adet var nedir devre dışı bırakılır mı?

com.sonyericsson.textinput.uxp nedir devre dışı bırakılır mı?

com.sonyericsson.dtcpctrl nedir devre dışı bırakılır mı?

com.android.smspush nedir devre dışı bırakılır mı?

com.android.partnerbrowser.customizations nedir devre dışı bırakılır mı?

com.android.providers.partnerbookmarks nedir devre dışı bırakılır mı?

com.android.cts.ctsshim nedir devre dışı bırakılır mı?

com.android.cts.priv.ctshhim nedir devre dışı bırakılır mı?

Camera extension nedir devre dışı bırakılır mı?

AutopoweroffService nedir devre dışı bırakılır mı?

Ana ağ nedir devre dışı bırakılır mı?

Ve Xperia Cihazına giriş nedir ne işe yarar devre dışı bırakılır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 1 Mart 2017; 23:24:18 >

• Dayanamayıp Z5 Dual'e kurdum güncellemeyi.

Fark ettiğim iki önemli değişiklik; parmak izi okuyucunun çok daha iyi çalıştığı ve uygulamalar arası geçişin çok hızlı olduğu. Hiç de kabus güncelleme değil bu güncelleme. Ses olayını daha denemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • breaktime1123 B kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler daha önce bilmeyen arkadaşlar deneyip farkı görebilirler 3.27.1 son sürüm kullanıyorum ayrıca open camera da kullanıyorum gece kendi kamerasından daha başarılı çekimler yaptığım doğrudur bu örnek te benden gelsin elde çekmiştim. Tripod kullanılsa belki sonuç değişebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 2 Mart 2017; 0:8:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DangerousRabbit kullanıcısına yanıt
    bende teleservise verdim cihazı site bakıma girmişti ama düzelmiş şimdi az önce baktım.

• Guncellemeyı baslattım hayırlısı bakalım

• Arkadaşlar real racing oynayarak yaptığım testte telefon öncekine göre çok daha az ısındı. Frame düşmesi neredeyse hiç olmadı. Bunu deneyeniniz oldu mu? Sanırım ısınma olayını iyileştirmişler. Çünkü daha bugün ısınmadan dolayı kasan oyunu yağ gibi çalıştırıyor ısınmadan.

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Böyle gayet temiz çekiyor hiç bi eksiği kalmıyor kameranın. Bende 3.25.1 var yeni sürümü kurayım ben de

• Z5 dual kullanıyorum video çekiminde video çözünürlüğü bölümünde 4k çekim yok acaba neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sondoron -- 2 Mart 2017; 2:21:0 >
  • CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Siz ne kadar sürede paranızı aldınız? Ayrıca,site açılmamış,sadece bazı kategrofilere giriyor.Takip etmeye çalışınca ingilizce bir hata veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DangerousRabbit -- 2 Mart 2017; 9:30:43 >
  • breaktime1123 B kullanıcısına yanıt
    Pek bi fark yoktur belki ama bakarsınız Android 7.0 ile daha kararlı çalışır.

• 4K bölümü ayrı bir yerdedir kamera da kaydırma hareketleri ile kolayca erişebilirsiniz

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Telefonu fabrika ayarlarına alın herşeyi sıfırlayın

Sonra pc ye bağlayıp onarma yapın,

Haklarımızı bilmediğimiz için hep magdur biz oluyoruz

6 ay içinde cihazda sıkıntı çıkmışsa ve bunu servis belgesi ile belgelerseniz para iade hakkınız var

Ben yaptım heemde bir inat uğruna, hiç aklımda yokken vatan kasiyeri beni delirtti, dedim senle görüşürüz

3 ay içinde paramı aldım o zaman zarfında telim hep bendeydi

• Experia companion programıyla z5 de yedekleme yapabiliyormusunuz? Ben epey uğraştım, takvimler ,kişiler falan yedeklenmiyor..
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    Android 7 de extra bazı ayarlar gerekiyor. Google drive a yedekleme ve geri yükleme aracılığı ile yüklerseniz daha sağlıklı olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    ben bir kaç gün önce gönderdim.sonuç belli değil

• Arkadaşlar merhaba, x5 dual kullanıyorum, güncellemeden sonra ekran geçişleri, rehber geçişleri sanki takılır gibi hareket ediyor. Telefon akışı Android 6 da daha iyiydi, buna yapabilecek bir şey var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mx_61 -- 2 Mart 2017; 16:45:10 >
  • mx_61 M kullanıcısına yanıt
    Stamina açıksa o yapabilir. Fabrika ayarlarına dönmediyseniz dönün. Bende daha akıcı çalışıyor 7.

• MERHABA BEYLER. ÖNCEDEN MOBİL VERİYİ TEK TIKLA AKTİFLEŞTİRİYORDUM ŞİMDİ YUKARIDA TIKLADIĞIM ZAMAN AYRI Bİ EKRAN AKTİFLEŞTİRİYORUM. BUNU DÜZELTMENİN YOLU VAR MIDIR?
    SAYGILAR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EKE58

Stamina açıksa o yapabilir. Fabrika ayarlarına dönmediyseniz dönün. Bende daha akıcı çalışıyor 7.

Hocam teşekkür ederim, stamia modunu kapatınca takılma kayboldu. Fabrika ayarlarına getirmek telefonu sıfırlamak mı oluyor? Bunu yaparsam bana ne faydası olabilir? Selamlar

• 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.