Şimdi Ara

Android 6.0 Marshmallow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 6.0 Marshmallow ile tam olarak neler gelmekte detaylı inceleyen var mı..

Grafik yapısında değişiklik var mı ?

Sistem performansı için neler düzelmiş?

Sony telefonları için kameralar da iyileştirme var mı özellikle gece çekimlerinde çamurlaşmalar düzeltilmiş mi ?

tam olarak neler gelmekte ??

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

En önemli özellik, SD kartı dahili hafıza olarak gösterme özelliği. Ben hala söylenti diye korkuyorum ama gerçekten gelirse, Android gerçekten büyük bir belayı çözmüş olur.

Bir sorum olacak şuan veya 6.0 da var mı bilmiyorum. diyelimki bir sd kartı partition programıyla 2 ye ayırdık 10gb ve 6gb diye. bunu telefona taktığımızda tek parça olarak mı gösterir yoksa ayrı ayrı mı? yapmaya çalıştığım olay pc deki gibi. tek hard disk fakat c-d diye ayırabiliyoruz bu telefonlarda da var mı? android cihaz yok elimde o yüzden deneyemedim.
  • sen pc için mi soruyorsun bunu yoksa android telefon için mi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

En önemli özellik, SD kartı dahili hafıza olarak gösterme özelliği. Ben hala söylenti diye korkuyorum ama gerçekten gelirse, Android gerçekten büyük bir belayı çözmüş olur.

Bu özellik gelmesse m4 aquayı atarım bi işe yaramaz artık
  • xyzc X kullanıcısına yanıt
    Sony güncellemelerini verecek bakalım inşallah da bi sıkıntı çıkmadan son 2 3 yılda çıkardığı telefonlara verir de herkes rahat olur şuan için bence tabi burada parasal durumu da göz önüne alacak olursak amiral gemisi serisi çok iyi gidiyor.. hem de güncellemeleri her daim alacak serisi oluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

sen pc için mi soruyorsun bunu yoksa android telefon için mi ??

Android için diyelim sd Kartı bölümlendirdik telefonda yine bütün olarak mı Görünür yoksa ayrı ayrı mı sanki 2 sd kart takmış gibi mi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi normal kendi hafızası var zaten telefonun 8 yada 16 veya 32 gb şimdi dahili olarak da taktığın sd yuvasına 32 gb lik hafıza kartını direk tek olarak görür ayrı ayrı görmez yani şöyle ki normal kendi hafızası 32 birde sd kartın 32 gb şuan toplam da 64 gibi görecek. son güncelleme de bir bütünmüş gibi görecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 6!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

şimdi normal kendi hafızası var zaten telefonun 8 yada 16 veya 32 gb şimdi dahili olarak da taktığın sd yuvasına 32 gb lik hafıza kartını direk tek olarak görür ayrı ayrı görmez yani şöyle ki normal kendi hafızası 32 birde sd kartın 32 gb şuan toplam da 64 gibi görecek. son güncelleme de bir bütünmüş gibi görecek.

Öyle olması biraz kötü gibi aslında bence. Benim amacım şuydu aslında mesela pc de hard diski bölümlendiriyoruz ya c olsun d olsun. Aynısını Android te düşündüm. Benim diyelim 32 gb sd kartım var. Herkesin görmesini istemedim özel resimlerimi sd kartta ayrı bir bölüme atayım. 32 lik Kartı 8 ve 24 diye ayırıp 8 e özel dosyaları atayım 24 te normal Kullanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hmm anladım sen direk windows'da olan disk bölme işlemini diyorsun hmmm belki o özellik de olabilir çünkü bazen duyuru yapınca kalıp şeyler söyleniyor ama altında da ayrıntı özellikler olabiliyor artık tam net olarak hazırlanıp google tarafından açıklanacağı zamana birde inceleme videolarına bakmak gerekiyor orada detay söylenir zaten :)
  • Her seferinde vaatler oluyor ancak olanı da götürüyorlar hadi hayırlısı
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    sorma bana göre hala iso dan gerideler yama yapana kadar tam çıkartıp onuda 1 2 3 diye güncelleme getirseneler iyi olur sürekl isim değiştir yenisini yaptık diye sun pehh kim inanır
  • quote:

sorma bana göre hala iso dan gerideler yama yapana kadar tam çıkartıp onuda 1 2 3 diye güncelleme getirseneler iyi olur sürekl isim değiştir yenisini yaptık diye sun pehh kim inanır

ios'ta bozdu millet hep sorun yaşıyor
  • Şekilsiniz ya kullanıcısına yanıt
    o kadar kusur kadı kızında da olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.