Şimdi Ara

Android 6.0 güncellemesi alacak Sony modelleri açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: istanbulbirbaska

quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

Z1 e bile android m vermiyormuş. Sony fanboyları xperia z ye gelicek diye övüyorlardı bile

Z1 den 1 yıl sonra çıkan samsung galaxy s5 e android 6 güncellemesi veriliyormu ki ?

1.S5 z1 den 5 ay sonra çıktı 1 Yıl sonra değil
    2.S5 büyük ihtimalle android m yi alacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Z1 e bile android m vermiyormuş. Sony fanboyları xperia z ye gelicek diye övüyorlardı bile

Z1 den 1 yıl sonra çıkan samsung galaxy s5 e android 6 güncellemesi veriliyormu ki ?

S5 güncelleme almayacak listede yok ve z1den 8 ay sonra çıktı. Hadi git kenarda kumda oyna dikaprio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sony z2 almayı düşünüyordum. şu haberden sonra artık gönül rahatlığı ile alabilirim , sonylerin uzun giden şarjı bile yeter.
    3-4 saat ekran süresi olan ucube telefonlara 2500 3000 lira vermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

S5 güncelleme almayacak listede yok ve z1den 8 ay sonra çıktı. Hadi git kenarda kumda oyna dikaprio

Z1 ekim de s5 martta çıktı be 8 ayından bahsediyorsun ayrıca şu güncelleme listesini nerde gördün link atarmısın ? S5 in güncelleme alacağından eminim

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Sen işe yaramadığını düşünebilirsin ama adamlar her türlü yeniliği olabildiğince sunuyorlar ve telefonlar o güncellemenin özelliklerini kaldıramayacak hale gelene kadar alıyor güncellemeleri. Samsung ya da android ise sadece yenisini satmak için kötü güncelleme ya da hiç güncelleme vermiyor-veriyor.

Ha kullanmadım ben evet yavaşlıyordur olabilir ancak ben Samsung'u s3'ü ne halde bıraktığını gördüm. Diğer markalarda da bir çok farklı problemler var. S3 sadece bir örnek.
    Yok kendikendine pil yiyen uygulamalar, yok arayüz bugları, yok wifi problemleri vs uzar gider liste her marka için.

• m4 alacaksa z1 in hayli hayli alması lazımdı
  • M4 hangi hafızayla alacakmış güncellemeyi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony farkı

• C4'ün alacağına sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z ve Z1 e demode oldu diyen arkadaşın asgari ücretten haberi varmı acaba yazayımda öğrensin 1.000,54 TL dir arkadasım haftada 6 gün çalışırsın gerekirse izin kullanmazsın sana verdikleri 1.000,54 TL verilen bu parayla üst düzey cihaz taksidine girseniz 2-3 sene ödersiniz daha cihazın taksidi bitmeden destek kesiliyor yeni bir cihaza yönlendiriliyorsunuz. böyle sistemin içine tüküreyim. sen parayı kolay kazanabılırsın demode oldu diye kestirip atabilirsin hemen yenisini alabilirsin ancak ülkenin geneline bakmak ve akıllıca yorum yapmak lazım. iostan android sistemine geçmem yaptıgım hatalardan bırı oldu. tavsiyem cihaz alacaklar ilerisini düşünüp karar versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cournaleous -- 7 Ekim 2015; 21:45:30 >
  • Sony Z1'e LG de G2 ye güncellemeyi vermeli her iki telefonda S800 işlemci var S800 gibi bir işlemci ve 2 gb ram Android 6 yı iyi bir şekilde taşıyabilir.

Aslında teknik açıdan çok bilgim yok ama 5.1.1i alan her telefon 6yı almalı sonuçta 6'da tasarımsal anlamda bir yenilik yok birkaç yeni özellik var bunun haricinde sistemin daha kararlı/verimli çalışmasına yönelik bir güncelleme diye lanse edildi, bir telefon Lolipop'un hatasız versiyonu olan 5.1.1de gayet iyi çalışıyorsa 6yı neden almasın?
  • neyse bizde faydalanacaz umarım erken gelir
  • Direkt haberi yazan kestirip atmış desteği kesti diye ama bu net değil. Listede şu an yok ama M2'yi düşünürsek hiçbir zaman listelere girmedi ki? Adamlar kalkıp 5.1.1 verdiler o cihaza?! Xperia Z1'in listede olmaması şaşırtıcı ama bu durum daha güzel zira demekki araştırmalar devam ediyor. Aynısı Z için de geçerli ve cidden 6.0 ı verirlerse Z'ye de o zaman inanılmaz derecede uç noktaya taşımış da olurlar durumu. Telefon:
    4.1.2
    4.2.2
    4.3.2
    4.4.2
    4.4.4
    5.0.1
    5.1.1
    Şeklinde ana sürüm güncellemeleri aldı, üzerine eklendi bir çok şey. Bence gayet iyi bir gidiş ve bir de 6.0 verilirse o zaman Sony'e laf etmeye kalkan bunu düşünerek konuşsun derler. Vermezse de eh N4 almıyordu bi noktada var demekki bir şey derler. Google vermiyorsa kalkıp?
  • hadi s4 pro kaldirmiyor diyelim,kaldirir kaldirmasina hd ekranda akar hemde ama velev ki kaldirmiyor.Neleri eledik ? Nexus 4,Xperia Z,ZR.Snapdragon 800 lu modellere gelmesi lazim,cunku 801 ab/ac ler 800 un overclock edilmis ve gpu takviyesi almis hali sadece.Bunlar neler oluyor z1 ve g2.

600 de kaldirir kaldirmasina m7 nin almamasi da ayip.

elde ettigin kârı yazilim ekiplerine sacmak kulaga hos gelmese de guncellemesi var diye çöp gm 4g alan insanlar var.musteri cekmek ve daimi musteri icin mantikli bir politika

• quote:

Orijinalden alıntı: cournaleous

Z ve Z1 e demode oldu diyen arkadaşın asgari ücretten haberi varmı acaba yazayımda öğrensin 1.000,54 TL dir arkadasım haftada 6 gün çalışırsın gerekirse izin kullanmazsın sana verdikleri 1.000,54 TL verilen bu parayla üst düzey cihaz taksidine girseniz 2-3 sene ödersiniz daha cihazın taksidi bitmeden destek kesiliyor yeni bir cihaza yönlendiriliyorsunuz. böyle sistemin içine tüküreyim. sen parayı kolay kazanabılırsın demode oldu diye kestirip atabilirsin hemen yenisini alabilirsin ancak ülkenin geneline bakmak ve akıllıca yorum yapmak lazım. iostan android sistemine geçmem yaptıgım hatalardan bırı oldu. tavsiyem cihaz alacaklar ilerisini düşünüp karar versin.

IOS cihazlar sanki aynı performansında mı kalıyor?

IOS denen kapalı kutuya bir daha bulaşmam.

• Ne zaman alacak 1 sene sonrami o da s4e note3e lolipop getirdikleri gibi sorun dolu guncelleme olacak telefon eskimis olacak ... Standart samsung stratejisi

• quote:

Orijinalden alıntı: risipkaylic

Ne zaman alacak 1 sene sonrami o da s4e note3e lolipop getirdikleri gibi sorun dolu guncelleme olacak telefon eskimis olacak ... Standart samsung stratejisi

çok yanlış gelmişsin burdan dönüyorsun ...
  • Sony çok övende var kimileri isiniyor diyorlar. Yoksa çok güzel telefonları var ve sürekli kendilerini geliştiriyorlar.

• ben hala z1 alacak diyorum. m2 de lolipop almıcak dediler aynı blogta. su anda m2 ye 5.1 dağıtılıyor 5.0 değil bakın 5.1 diyorum. bunlar ilk başta kesin olan teller.

• umut_baris kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar. Asla iPhone almam daha. Benim için çok sıkıcı bir telefondu.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.