Şimdi Ara

Andridde güzel bir çiftlik oyunu var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Galaxy S3 kullanıcısıyım.Androidde güzel bir çiftlik uygulaması arıyorum şöyle koyunları yünüceksin, gübre vs. ekiceksin ekinler büyüyecek, inek felan alacaksın gibi gibi. Bildiğiniz iyi grafiklerde bir çiftlik oyunu var mı acaba ? Yani en iyisi hangisidir en iyi en güzel olan birkaçını söylerseniz sevinirim

• Hay Day var ama dediklerinizden birkaç eksiği bulunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Hay Day var ama dediklerinizden birkaç eksiği bulunuyor.

Dediklerimin hepsini içermesine gerek yok. Güzel mi ? oynuyor musun zevk veriyor mu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

Hay Day var ama dediklerinizden birkaç eksiği bulunuyor.

Dediklerimin hepsini içermesine gerek yok. Güzel mi ? oynuyor musun zevk veriyor mu yani

Önceden oynuyordum,zevkli bir oyundu.Finaller dolayısı ile silmiştim.

• Limon- kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim, bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek, bu arada sağol önerin için teşekkürler. :)
  • quote:

Deneyeceğim, bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek, bu arada sağol önerin için teşekkürler. :)

Önemli değil,ne yaptık ki.Umarım beğenirsiniz

• Nee yaptik ki ne demek kardesim mesajimimi okudun cevao yazdin oneride bulundun daha ne yapasin. Tekrardan tesekkurler. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hay day I begendim 6.leveldeyim mandiranin kurulmasini bekliyorum elmas kalmadi. birtek canimi sikan tarlalari cok yavas cogaltabiliyorum ve en cok bugday sikintisi cekiyorum sol altta markette bugdayda satilmiyor. Oyunubiliyorsan yardim eder misin biraz bugdayi nereden alacagim level atladikca mi geliyor yoksa

• quote:

Hay day I begendim 6.leveldeyim mandiranin kurulmasini bekliyorum elmas kalmadi. birtek canimi sikan tarlalari cok yavas cogaltabiliyorum ve en cok bugday sikintisi cekiyorum sol altta markette bugdayda satilmiyor. Oyunubiliyorsan yardim eder misin biraz bugdayi nereden alacagim level atladikca mi geliyor yoksa

Hocam yeni gördüm kusura bakmayın.

Seviye 6 da iseniz arkadaşlar kısmından herhangi birinin tarlasına gidip o kişinin marketinden(Tarla girişindeki küçük kulübe) buğday alabilirsiniz.(En son öyleydi)

Şu an dısarıda olduğumdan oyunu indirip tam yardımcı olamıyorum kusura bakmayın

• O.d kusra bakma gazeteden birseyler satanlari goruyorum ordan yararlaniyorum 7.seviye gelince gazete acildi.ya bu agaclari felan kesecegim ilk basta testereyle balta vardi bikac agac kesince bitti nerden satin alacagim biliyor musun ?

• Hay Day oyununu bende oynuyorum, birkaç gün önce başladım ve bırakamıyorum. 17. seviyeye kadar geldim.

Buğdayı ekip ekip biçeceksin.

Balta, Testere vs. bunlar seviye atladıkça ve ekin topladıkça şansına gelir. Gazeteden de bulabilirsin ama 270 altından gidiyor.

Daha sorun varsa bana sorabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Green Farm oynuyorum. Gameloft geliştirmiş çok güzel oyun.

• Hay day guzel gercekten oynayali 3-4 saat olmadi 8.levele geldim. Green farm a da bakacagim ama. Tesekkurler hepinize. Bakalim baska ne oneriler gelecek

• quote:

O.d kusra bakma gazeteden birseyler satanlari goruyorum ordan yararlaniyorum 7.seviye gelince gazete acildi.ya bu agaclari felan kesecegim ilk basta testereyle balta vardi bikac agac kesince bitti nerden satin alacagim biliyor musun ?

Hocam elmaları sakın harcamayın ilerde çok lazım oluyor..

• hay day iyi hos ama kedi köpek fln almak icin bilet tarzi bisey istiyo kolay elde edilmiyo elmas satmaya calisiyolar bi nevi ama yinede tavsiye ederim

• alhnakbb kullanıcısına yanıt
    Daha elmaya kadar gelmedim 9.leveldeyim %60i bitti gibi , tesekkurler tavsiyen icin sagol.

• hay day iyidir ama ilerledikçe zorlaşıyor ben 40 levelda bıraktım
  • farm frenzy
  • quote:

Daha elmaya kadar gelmedim 9.leveldeyim %60i bitti gibi , tesekkurler tavsiyen icin sagol.

pardon hocam elmas yazacaktım telden yazdığım için yanlış yazmışım..
  • alhnakbb kullanıcısına yanıt
    Onemli degil Bende sasirdim elma gormedim hic cunku. Evet elmas cok degerli ilk basta bitaz bosa harcadim olsun saglik olsun 5 tane var suan 2 tane daha biriktirsem iyi olur ambar felan doluyo hemen onu artirmak icin.
    diger arkadasim onerin icn tesekkurler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.