Şimdi Ara

Andreas Beck Bu takımın uzun yıllardır gördüğü en sağlam BEKTİR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sol ve sağ farketmez kim geçse oraya hep defansif zaafları vardı ama beck sahadayken sağ taraftan öyle bir korkum yok istisnalar olsada çok sağlam bir oyuncu çok disiplinli sol bek desen canerinde defansif olarak ismailden farkı yok. Caneri harcamıyorum defansif zaafları olduğu zaten biliniyordu sadece demek istediğim şu beck'e dua edin yıllardır böyle sağlam güven veren bir bekimiz yoktu hatta sayın bir sağ bek aklıma gelmiyor iyi olan

• Bek bencede iyi bir bek ama soldaki bek nasıl olur bilmiyom bek iyi oynadı sağ bekte ama soldaki bek baya kotuydu kısacası sizin bek bekte baya iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beck GG nin alınmasıyla sınırları zorluyor. İş ahlakı var adamda. Daha çok çalışıyor. Bu sene daha iyi. Giderse Hilbert etkisi yaratır arkasından üzülürüz. Beck ve Gg kalıp savaşmalı. Bu işten Beşiktaş kârlı çıkmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

Bek bencede iyi bir bek ama soldaki bek nasıl olur bilmiyom bek iyi oynadı sağ bekte ama soldaki bek baya kotuydu kısacası sizin bek bekte baya iyi

olabilir öyle şeyler penaltı pozisyonunda caner adama dokunsa da bence çok ağır bir karardı aynı penaltıyı bize vermezdi ilginçtir dün quaresma sık sık geriye yardıma geldi ama adrianoda bunu göremedim fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

Beck GG nin alınmasıyla sınırları zorluyor. İş ahlakı var adamda. Daha çok çalışıyor. Bu sene daha iyi. Giderse Hilbert etkisi yaratır arkasından üzülürüz. Beck ve Gg kalıp savaşmalı. Bu işten Beşiktaş kârlı çıkmalı

İş ahlakı olması için alternatifi yokken böyle oynaması gerekmez mi?

• Soy adının hakkını veriyor

• Ya abartmayın be kardeşim. tolga beck necip Olcay bu adamlar düzenli Beşiktaş topçusu değil . 1-2 maç çok iyi oynar ama sezonun tamamını bunlarla götüremezsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burkina Faso

Ya abartmayın be kardeşim. tolga beck necip Olcay bu adamlar düzenli Beşiktaş topçusu değil . 1-2 maç çok iyi oynar ama sezonun tamamını bunlarla götüremezsin.

ya tolga olcay tamamda beck için bir isim yazabilir misin şu ana kadar gelmiş en iyi adam oraya hani sanki orada lahm filan vardı öyle bir konuşuyorsunuz ki he ben çıtayı yukseltcem diyorsan bascan parayı kaliteli bek alacaksın ihtiyaç var mı bence yok
  • Defansif olarak 10 üzerinden 8, ofansif olarak 4 eder.
  • Gökhan bir an önce döner umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetinAliFeyyaz10

Defansif olarak 10 üzerinden 8, ofansif olarak 4 eder.

adamın kanadında quaresma var zaten öyle yerine adam aratmıyor bindirme yapsada quaresma pas vermiyor zaten
  • aha mehmet guven sattı maçı vatan hainliğinden sallandırırlar adamı osmanlı lan burası
  • hakan arıkan penaltı kurtardı

penaltıyı kurtarıp gol yediler ya şaka gibi

ulan yanlış yere yazıyormuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 20 Ekim 2016; 21:17:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

Ya abartmayın be kardeşim. tolga beck necip Olcay bu adamlar düzenli Beşiktaş topçusu değil . 1-2 maç çok iyi oynar ama sezonun tamamını bunlarla götüremezsin.

ya tolga olcay tamamda beck için bir isim yazabilir misin şu ana kadar gelmiş en iyi adam oraya hani sanki orada lahm filan vardı öyle bir konuşuyorsunuz ki he ben çıtayı yukseltcem diyorsan bascan parayı kaliteli bek alacaksın ihtiyaç var mı bence yok

peki o zaman böyle düşünüp hep kötü adam alalım .ayrıca hilbert vardı adam mis gibi topçuydu. Beckin gecen sene del valleden yeddiği çalım yeter tiksinmek için. Ayrıca sene boyu 1 asist yapması , aldığı her topu geri pas yapması da cabası. 1-2 maçtır iyi oynuyor hakkını veerelim fakat olcay necip hatta tolganın bile 1-2 maç iyi olduğu dönemler oldu yani.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloody Hell

quote:

peki o zaman böyle düşünüp hep kötü adam alalım .ayrıca hilbert vardı adam mis gibi topçuydu. Beckin gecen sene del valleden yeddiği çalım yeter tiksinmek için. Ayrıca sene boyu 1 asist yapması , aldığı her topu geri pas yapması da cabası. 1-2 maçtır iyi oynuyor hakkını veerelim fakat olcay necip hatta tolganın bile 1-2 maç iyi olduğu dönemler oldu yani.

çalım yiyen her oyuncu futbolu bıraksın o zaman ronaldonun ispanyaya attığı golde pique bıraksın futbolu hilberti bende severdim ama öyle aşırı bir fark yok beck ile arasında bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 20 Ekim 2016; 21:54:06 >

• Bana kalirsa Recep Cetin'den sonra sag bek pozisyonunu kimse onun kadar iyi dolduramamistir.

Aklima gelenler:
    Ekrem Dag, Ismail Tandogan. ,Roberto Hilbert, Serdar Kurtulus...

Bunlardan sonra kimi koysan zaten saglam gözükecektir. Andreas Beck de öyle bir oyuncu.
    Sinirli yetenegiyle varini yogunu koymaya calisiyor.
    Gökhan Gönül transferiyle ilgili zaten önceden söylemistim , adam oynamaya degil yatmaya geldi. Umarim Beck bunun farkina varip ciddiyetini bozmaz.
  • Ben Beck'i çok beğeniyorum. Yıllarca Bundesliga'da oynamış ve kaptanlık yapmış senelik ligde ortalama 33 maç oynamış bi adam bize gelmeden önce. Tam anlamıyla dengeli bi bek. Çok hareketli stabil olmayan bi adam, 2.ve3.bölge arası mekik dokur takıma pas opsiyonu yaratır iyi top keser, özellikle ilerde kaybettiğimiz toplar tehlike yaratacakken Beck'in geriye dönüp kazandığı çok top bilirim. Ve tabii ki güvenilir, performansı istikrarlı ne beklediysen onu verir.

Asist yapmıyo diolardı 2 asistle ligin en çok asist yapan beklerinden şuan ayrıca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.