Şimdi Ara

andream baslamayı dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • carnac eastte archer oynamak istiyorum chitin 8 set dex 16 kupe ve yuzuk ıron set ıs yaparmıyım

• okcu komboyu iyi yaparsan iş yapar tabiki neden yapmasın. Şu adamın yaptığı comboyu yapabilirsen baya iyi uskoda oluyormu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4Sfenks

okcu komboyu iyi yaparsan iş yapar tabiki neden yapmasın. Şu adamın yaptığı comboyu yapabilirsen baya iyi uskoda oluyormu bilmiyorum.

gerbu combo uskoda kapalı dıe bılıom 3lu 5lı

ayrıca konuyu acan arkadas carnac east degılde helıosda basla kardesım dual 10 shard 10 setlı adamlar var dıger serverlarda

• Uskoda 3 lu 5li cooldown var.
  • Kronos ardream bile +3 iron setli adamlarla dolu neredeyse herkeste +9 var , helios geçebilirsin ama yeni sw bekle derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apalapucia

ayrıca konuyu acan arkadas carnac east degılde helıosda basla kardesım dual 10 shard 10 setlı adamlar var dıger serverlarda

Diğer serverlara göre Carnac'ta +10 item oldukça az. Önceden yabancılara kapalı bir server olduğu için pek edit item giremedi.
  • dupecılerın dah apıyasaya surmedıgı ıtemler vardır bence helıos basla az itemle çok iş yaparsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ishal oldum cok acıl yardım
    16 yıl önce açıldı
    Warıor mu Mage mi Asas mı???
    18 yıl önce açıldı
    59 LVL SAGLAM WARRİOR SATILIR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Uskoyu bıraktım Trkoda andream server buldum en azından para yatirmiyorum gel başla sende hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okçuyu millet pt sine almıyor toplumdaki her okçu bir kxper yada kxper adayıdır diye.
  • aynen öyle zamanında seri cs den sonra bir türlü adları temize cıkmadı okcuların okcumu kesin koxper a.. :D
  • Zamanında 5 archer 1 buff 1 db andream cıkardık ne günlerdi be.
    Ama 3lü ve 5lide combo eskıde kaldı ek olarakta okçu adama atack gerekir yanında db gerekır 2 archer gerekır gerekırde gerekır.
  • uskoda artık archer devri kapandı gibi bişey cold down mıdır nedir her neyse bu durum yüzünden seri combo yapılamıyor artık süreli olmuş anlıyacağın o yüzden archer oynamak daha da zorlaştırılmış resmen öldürülmüşte diyebilirim eğer böle bir durum olmasaydı archerların önüne geçilmez en iyi joblardan biri diyebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.