Şimdi Ara

Andrea Barzagli, Almanya'ya Kaybettikleri Maç Sonrasında Ağladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Andrea Barzagli, Almanya'ya Kaybettikleri Maç Sonrasında Ağladı24 dakika önce
    İtalya Milli Takımı'nın futbolcusu Andrea Barzagli, Almanya'ya kaybettikleri karşılaşma sonrasında röportaj sırasında hıçkırarak ağladı.

VİDEO İÇİN

İtalya'nın penaltılarla Almanya'ya kaybettiği maçın ardından Andrea Barzagli katıldığı canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı. Konuşmakta güçlük çeken İtalyan futbolcu hüngür hüngür ağladı. Barzagli'nin o anları sosyal medyanın en çok paylaşılanları arasına girdi.

EURO 2016 çeyrek final maçında Almanya ile İtalya karşı karşıya geldi. Mücadelenin normal süresi 1-1 sona erince maç uzatmala gitti. Uzatma dakikaları da golsüzlükle geçilince maç penaltılara gitti.

HÜNGÖR HÜNGÜR AĞLADI

Penaltılarda İtalya'yı 7-6 yenen Almanya yarı finale yükselen taraf oldu. İtalya cephesinde maç sonunda hüzün hakimdi. Juventus forması giyen 35 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Andrea Barzagli karşılaşma sonrası gözyaşlarına hakim olamadı.

Yayıncı kuruluşa ropörtaj veren Barzagli konuşmakta güçlük çekti ve İtalya elendiği için hüngür hüngür ağladı. İtalyan futbolcunun ağlama görüntüleri geceye damga vuran olay oldu.

ARDA TURAN, "HESAP SORACAĞIM" DEMİŞTİ

A Milli Takım'ın son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği maçın ardından kameraların karşısına geçen Kaptan Arda Turan, "Biz hayatımızda kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim erkese tek tek hesap soracağım. Hiç kimse merak etmesin. Benim her şeyimi konuşabilirsiniz ama adamlığıma laf söyleyemezsiniz" demişti.

http://www.sondakika.com/haber/haber-andrea-barzagli-almanya-ya-kaybettikleri-mac-8583444/

• Ağlayacağına gitsin 2 tane tokat sallasın Zaza'ya, Pelle'ye.
    PSN : nickfalanyok
  • Azzurrilerin gözü yaşlı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

Ağlayacağına hesap sorsun herkesten tek tek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charlotte McKinney

Ağlayacağına hesap sorsun herkesten tek tek.

Daha Fazla Göster
  • Annemi aglatmasalardi iyisi. Herkes tek tek hesap verecek.

Diyen kişiler bizde oynuyor maalesef.

"İnsanların dünyada nefesleri sayılıdır ve ölümsüzlük kapısı kapalıdır." -Fatih Sultan Mehmet
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nick falan yok_

ağlayacağına gitsin hocasına bize kişilikli top oynat diye tokat sallasın.

harbiden noldu o hesap kitap işi sesi çıkmıyor beyefendinin =)

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

hakkaten nerde o koca kafa ve parator 1 tane uyduruk maç kazandılar diye ortalığı yıkmışlardı,totolarını kurtaracak bir tane islambek kuat çıkmayınca dilleri bi yerlerine kaçtı tabii

Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi

Azzurrilerin gözü yaşlı..
    quote:

Orijinalden alinti: Cane®

Azzurrilerin gözü yasli..

Sürekli İtalya'yı yeren mesajlar atıyorsun bir İtalya fanı olarak İtalya düşmanlığının sebebini merak ediyorum.

F.C. INTERNAZIONALE MILANO 1908

&amp;#9679;Forumdaki Inter&amp;#39;lilerin Buluşma Noktası -&amp;gt; Tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

quote:

hakkaten nerde o koca kafa ve parator 1 tane uyduruk maç kazandılar diye ortalığı yıkmışlardı,totolarını kurtaracak bir tane islambek kuat çıkmayınca dilleri bi yerlerine kaçtı tabii

Biri BArcelona da oynuyor, diğeri ise A Milli Takımının başında.

Gerisinde bitirdiğin İspanya ve Hırvatistan bizden 1 maç fazla oynadı diye ortalığı yıkan senin gibiler. 4 yılda bir olan turnuvaya 8 senede bir katılınca milletin şirazesi böyle kayıyor işte.

Bizim beklentimiz, o turnuvadaki 24 takım arasındaki heyecana ortak olmaktı, dişimize göre olan tek takım Çeklerdi, onları da yendik. Sen herhalde engin futbol birikiminle kupa neden gelmedi diye sinir krizine girdin.

• İyi ağlasın napalım, çok mu önemli ? Kritik maç kaybeden futbolcular duygu patlaması yaşayıp ağlayabilir.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.