Şimdi Ara

Anderlecht Maçı Biletleri Satışta...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda, 16 Eylül 2014 Salı günü saat 21.45’te Galatasaray, R.S.C. Anderlecht ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Maçın biletleriwww.passo.com.tr ve aşağıda belirtilen satış noktalarından satışa çıktı.

Blok Fiyatları
    1.katagori : 800,00 TL
    2.Katagori : 600,00 TL
    3.Katagori : 600,00 TL
    4.Katagori : 500,00 TL
    5.Katagori : 300,00 TL
    6.Katagori : 200,00 TL
    7.Katagori : 110,00 TL
    Rakip Tribün: 110,00 TL

Ayrıntılı bilgi...

http://www.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/21029.php

Unutmadan passo kartı olan arkadaşlardan birisi bloklarda ki satış durumlarının son halini paylaşırsa sevinirim..

• Kale arkaları bitmiş çıkar çıkmaz. Passo kartım var giriş yapıp bloklara bakıp detaylı durumu yazarım

BattleNet: Chibs#2887
    #BarışKazanacak
    "We're all in brother. We love you. We trust you, Jackie Boy! "
  • 7. , 8. , 9. , 10. kategoriler bitmiş, yukarıda belirttiğim gibi.

6. kategori de tükenmiş an itibari ile.

5. kategoride 9 blok kalmış full olarak satılmayan. Onların da 4-5 tanesinde 3-4 koltuk boş. Diğer kalan blokların da %70'i dolu. Bazılarında daha fazla.

4. kategoride 4 blok kalmış full olarak satılmayan. Kalan 4 blokta doluluk oranı %90-95 civarı. Çok az koltuk kalmış. Kategorinin tamamında doluluk oranı %100'e yakın.

3. kategoride 3 blok kalmış full olarak satılmayan. Kalan 3 blokta doluluk oranı %90 civarı. 50 koltuk falan kalmış. Kategorinin tamamında doluluk oranı neredeyse %100.

2. kategoride 2'si VIP olmak üzere 4 blok kalmış. Kalan 4 blokta satılmayan koltuk sayısı 20 civarı bir şey. Burada da %100 yakalanmış neredeyse.

1. kategoride 5 blok kalmış full olarak satılmayan. Kalan 5 blokta satılmayna koltuk sayısı 25 civarı bir şey. Burada da %100 yakalanmış neredeyse.

Stad artık full diyebiliriz. Taraftar paraya kıymış.

1.Kategori 800,00 TL
    2.Kategori 600,00 TL
    3.Kategori 500,00 TL
    4.Kategori 300,00 TL
    5.Kategori 200,00 TL
    6.Kategori 110,00 TL

#BarışKazanacak

• Baya baya satılmış desene. Sağolasın kardeşim :)

Bu passo zımbırtısından stadı yukardan doluluk oranını gösteren mevzu yok mu ? Şunun gibi :

Konya - Balıkesir maçının kale arkası durumu mesela...
    Malesef hocam. Ama full olacağı belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

#BarışKazanacak
  • hocam dün passokart ile bilet aldım. girdiğimde Kategori 6 da sadece blok 304 vardı bende vakit kaybetmemek için aldım bileti. sonradan baktım 304 nolu blok gözükmüyor stad planında :) giriş olarak K6 kapısı yazıyor. 4441905 i aradım öyle ir blok yok 404 veya 204 olabilir dedi müşteri temsilcisi. Sonra passolig m.hizmelerini aradım olayı anlattım, bir inceleme formu doldurdu, en kısa zamanda geri dönüş yapılacak dediler. 304 no'lu blok var mı stadda ? sonuç olarak ne olabilir sence :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o nasıl bir bilet fiyatıdır ya.barca real bu kadar yoktur.

Orijinalden alıntı: igunduz

hocam dün passokart ile bilet aldım. girdiğimde Kategori 6 da sadece blok 304 vardı bende vakit kaybetmemek için aldım bileti. sonradan baktım 304 nolu blok gözükmüyor stad planında :) giriş olarak K6 kapısı yazıyor. 4441905 i aradım öyle ir blok yok 404 veya 204 olabilir dedi müşteri temsilcisi. Sonra passolig m.hizmelerini aradım olayı anlattım, bir inceleme formu doldurdu, en kısa zamanda geri dönüş yapılacak dediler. 304 no'lu blok var mı stadda ? sonuç olarak ne olabilir sence :)

Valla hocam 304 nolu blok diye birşey yok. Klasik baştan savma iş yapmışlardır :) düzeltirler büyük ihtimal..
    || Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
  • Opel tribunu kombinem gise fiyatindan kiraliktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.