Şimdi Ara

Andaç (Yıllık) Yardımlaşması!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar, malum lise sondaki çoğu kimsenin derdi 20-30 kişiye ayrı ayrı andaç yazısı yazmak.
    Bu konuda yardımlarınız bekliyorum çoğu arkadaşa da ilaç olacaktır bu konu
    Andaç yazarken nerelere değinmeli,örnek bir tane gösterseniz,nelerden bahsetsek...
    Yardımları bekliyorum dostlar

• Geçen yıl ne yazmıştım bee anılarım depreşti ya la

Ben her işimde olduğu gibi uzun bi düşüne evresi geçirdim(2 ay kadar) ama yazmam bi gece sürdü.

İnsanlarla ortak muahbbetleriniz varsa,bi espriniz varsa ya da ne biliyim anılar filan vardır illaki.Onlardan bahset ince cümleler kur.(Hem kibar hem zeka olarak ince yani.Kısa öz.)

Özel insanlara özel şeyler yazıcaksın haliyle.Gözlerin bile dolabilir bu insanlara yazarken.Hayatının devamında da görüşeceğin,kopmaman gereken insanlardır bunlar aynı zamanda yazarken daha da özen göster bu sebeple.

Ama genel olarak ne yazıcam çok da samimi olmadğım kişilere dersen;onlara da belli bi taslakta yazıcaksın.Önce ne kadar iyi bi insan olduğunu filan yazıcaksın sonra varsa bi iki hatıra serpiştir.En sona da iyi dileklerini,gelecekte olmak istediği yerde olmalarını temenni ettiğini filan ekleyeceksin.

Ne kadar doğrudur,usulü bu mudur tam bilemem.Ama bizim dönemde herkes böyle yuapmıştı en azından

Umarım yardımcı olmuşumdur biraz da olsa...

• bir yardım isteyim ben senden abi ben okul başkanıyım da hiç yıllık örneği görmedim ve benden yaptırmamı bekliyorlar

birde kişi başı ne kadar denk geliyor filan bilgi paylaşırsanız sevinirim
  • vaktim olursa yazcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

bir yardım isteyim ben senden abi ben okul başkanıyım da hiç yıllık örneği görmedim ve benden yaptırmamı bekliyorlar

okuldan bi öğretmenle ortak bi çalışma yürüt derim bizimkiler öyle yapmıştı. bunu yapan matbaalar var. bi sayfayi bi kişiye ayırıyorlar ve maksimum karakter sayısı veriyolar size ona göre herkes ayarlıyo kendi sayfasını. bilgisayardan yazıp onu cdye çekip matbaaya veriyosn yanlış hatırlamiyosam. bi de ayrıyeten her sınıf için 3 4 sayfa fotoğraf sayfası oluyo.kişi başı 50 ile 100 lira arasında değişir. başka okullardan arkadaşlar 70 diyodu 50 diyodu filan. bizim okulda da 100du. tabi yaşadığın şehre göre değişir belki istanbulda bu kadar pahalı olabilir. bu işi yapan yerlerle görüşurseniz size bikaç nüsha bikaç farklı model sunacaklardir. araştır soruştur derim. benim de bildiklerim bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rubai

bir yardım isteyim ben senden abi ben okul başkanıyım da hiç yıllık örneği görmedim ve benden yaptırmamı bekliyorlar

http://www.mezunbook.com/ bu adresten ulaşabilirsin dostum. Bizim okula bunlar geldi örnekler verdiler siz seçiyorsunuz topluca. Fotoğraf çekimide dahil her şey ile bunlar anlaşıyorlar. Yani bulunduğun ildeki iyi bir fotoğrafçı filan hepsini ayarlayıp size fiyat veriyorlar. Sizde yolladığım linkteki siteden facebook duvarı gibi birbirinize yazıyorsunuz ve gerçekten çok büyük rahatlık. Zaten linkten numarayı alıp konuşursan detaylı bilgi alabilirsin.

• yardım ettiğiniz için çok teşekkürler

peki 2. dönem yıllığa başlasak yetişir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.