Bildirim
Anca böyle şeyler çizebiliyorum.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
???? -
-
Bol bol ciz yapamam diye korkma elin giderek alışır. Videolar izleyebilirsin değişik tekniklerle ilgili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yuuşi
Bol bol ciz yapamam diye korkma elin giderek alışır. Videolar izleyebilirsin değişik tekniklerle ilgili
Türkçe link atar mısın? -
Ben çiziyorum ama cok video izlemem küçüklüğümden beri ciziyorum oyle sen hangi teknikte cizmek istiyorsan yaz bi dünya çıkar zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetenek var devam ettir. -
Şu özür lü aslanı çizen arkadaşı bulsak geliştiririz. En azından uğraşmış yapamamış.Ama sende umut yok. Sen bildiğin sallamasyon takılmışın. Oldu olacak imza ataydın. -
quote:
Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust
Yetenek var devam ettir.
Alay etme yav -
quote:
Orijinalden alıntı: ManEssence
Şu özür lü aslanı çizen arkadaşı bulsak geliştiririz. En azından uğraşmış yapamamış.Ama sende umut yok. Sen bildiğin sallamasyon takılmışın. Oldu olacak imza ataydın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X