ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU]

-
-
Hocam detaylı anlatımınız için teşekkürler. Bu akşam bir adet indigı mavisi de ben sipariş veriyorum. İlk konsolum olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Benim de R36S'ten sonra 2. konsolum olacak Allah kısmet ederse. Bakalım bu cihazla nasıl bir deneyimimiz olacak.
-
Harika bir konu olmuş böyle detaylı inceleme tadında konuları çok seviyorum. Elinize sağlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam. Artık buralardayız. Benimle birlikte sizin ve @Deşirici hocamın cihazları henüz elimize ulaşmadı. Şimdilik 3 kişiyiz sanırım :)
-
Türkçe video incelemesi de bulamadim scroll kanalina falan baktim ama temin eden olmamiş sanırım
Evet. Kaan hocam bu cihazı incelemedi. Kendisi almadığı sürece ya da satın alan biri incelemesi için ona bu cihazı göndermediği sürece de cihazı inceleyemeyecektir. Ya da kendisine rica ederiz, Kaan hocama yollar Datafrog cihazı, kendisi de isterse inceler hocam.
-
Bugün ANBERNIC RG40XX V siparişi oluşturdum, youtube incelemelerine göz attım ve bu sınıfta fiyat/performans olarak bence en ideal konsol diyebilirim.
@VicettiSun hocam siz muhakkak geniş değerlendirme yaparak geçiş yapmışsınızdır. Ben R36S konunuzu yakından takip ediyordum ancak, klon mu? gerçek mi? durumları çok can sıkıcı olduğundan eleyip RG40XX almaya karar verdim. Bu arada R36S için datafrog da klon durumu yok buna hak getirdim ilgili konudaki açıklamalarınızdan sonra.
Siparişi indirim koduyla beraber $98,99 hallettim, datafrog tarafında sipariş teyidi alıp sorun olmadığına dair bilgi maili de aldım.
Ayrıca datafrog iletişimleri muhteşem hızlı, mail attım 1-2 dk sonra dönüş sağlayıp siparişimi teyit ettiler.
Bu oyun konsollarına öncülük ettiğiniz için size ayrıca teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahdd4 -- 7 Mayıs 2025; 13:5:54 > -
Hocam öncelikle cihazınız şimdiden hayırlı olsun. R36S yerine bütçe arttırıp iyi bir seçim yapmışsınız. Sonuçta bütçe arttırma imkanınız varsa, RG40 V çok daha avantajlı ve iyi bir cihaz. Bu gerçek, yadırganamaz.
Doğrusu detaylı incelediğim söylenemez hocam ama cihaza ve özelliklerine yüzeysel baktığımda ve Anbernic markasını gördüğümde "Tamam. Bu cihazı istiyorum" dedim ve R36S'leri satıp hemen sipariş verdim. Mesela yazılım konusunda detaylı bir araştırma yapmadım. Stok yazılım dışında sanırım ismi Knulli idi. Cihazın oyun performansını arttırdığı, daha iyi hale getirdiği söyleniyor. Stok yazılımı da iyi ama daha iyisi varsa, neden olmasın değil mi?
Muhtemelen ülkemizde RG40 V, R36S kadar popüler olmayacaktır ama fiyatına göre gerçekten iyi ve R36S'e göre dediğim gibi avantajlı bir cihaz. İndirim kodu beni, fazladan 400 TL vermekten kurtardı. Ben de sizinle aynı fiyata almış oldum. Siyah modelini satın aldım. Çantalı ve ekran koruyuculu olan versiyona maddi gücüm yetmedi valla. Çok pahalıya geliyordu. Cihazın kendisini alayım da çantayı falan ileride hallederim dedim.
Maillere dönüş yapıyorlar elbette. Evet hocam. Ben de sipariş verdikten sonra bir sorun olup olmadığını sormuştum. 2 gün önce kargoya vermişler, şimdilik bir hareket yok. 20 günü bulabilir gelmesi. Aman sağlam, sorunsuz gelsin de gerisi önemli değil.
Cihaz hakkında konu içinde yazdıklarımın dışında, siz ve diğer arkadaşlarla birlikte keşif yapacağız valla. Bu sefer sizlerin de kendi tecrübelerinize ihtiyacım olacak. Böylelikle ana konuya eklenmesi gereken önemli bir şey olursa, onları da ekleriz. Bu cihazla ilgili burada çok küçük bir topluluğuz. Zamanla genişler mi bunu yine zaman gösterecek. Umarım daha çok insan, bu el konsoluna hala sahip olabiliyorken, satın alıp kullanır. Çünkü sonradan ne vakitleri, ne zamanları ne de şansları kalmayabilir.
Söyledikleriniz için de ayrıca teşekkür ederim bu arada. İşte elimden geldiğince insanlara neyin nasıl olduğunu, doğruyu ve yanlışı, oyunseverler olarak böyle cihazların da olduğunu ve hala ulaşabildiğimizi göstermek, anlatmak istedim.
Bu arada siz hangi rengi sipariş verdiniz hocam ve tam olarak bu cihazı almaya nasıl karar verdiniz? Karar süreciniz nasıl oldu? Merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 7 Mayıs 2025; 13:47:36 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
R36S konusunu her gün inceledim neredeyse, alanlar, kullananlar vs. geri bildirimlere vakit buldukça tüm platformlardan göz atmaya çalıştım,
Ancak bu R36S te eksik bir şeyler varmış gibi hissediyordum işin açıkçası, performans veya ürün kalitesi beni etkilemiş olabilir.
RG40 V ile alakalı mesajınızı görünce hemen araştırdım. Burada beni en çok cezbeden iki şey vardı; birincisi ürün kalitesi malzeme ve donanım, bir diğeri ise klon mevzusunun hiç olmayışı.
Youtube içeriklerine de göz atarak Siyah RG40 V sipariş verdim hatta RG40 H modeli ile kararsız kaldım ancak dikey versiyonu oyun akışı yönünde daha uygun geldi.
Ben aksesuarı alacaktım ancak temu, aliexpress, gibi yerlerden daha uyguna halledebileceğimi düşünerek vazgeçtim.
Bu konsolu beraber vakit geçirmek için oğlumla beraber kullanmak için aldım. İyi ve fiyat/performans bir konsol aldığımı düşünüyorum.
Geldiğinde kullanıp test edip, geri bildirimleri ayrıca bırakacağım.
-
R36S, baktığınızda 30-40 dolarlık cihaz hocam. Avrupa'da indirimlerle falan 20 dolara alıyorlar. Fiyatına göre elbette iyi. Yetenekli bir cihaz ama bir yerden patlak verdi mi de komple dağılıyor. Ekstra kendiniz modlamanız, cihazın bazı ek gerekli yeteneklere sahip olması için, ekstra parça/ürün almanız gerekiyor. E bu da ek masraf demek.
Anbernic'te hepsi zaten hazırda mevcut. Titreşim motoruna kadar hepsini takmışlar. Donanım ve malzeme kalitesi olarak da avantajlı. Ergonomik ve boyut olarak zaten iyi. E kıyaslama yapınca da RG40 V'yi almamak için bir sebep kalmıyor.
Söylemlerimden, R36S'i kötülüyormuşum gibi zannedebilir bazı insanlar ama aslında kötülemiyorum. Ben de kullandım, memnun da kaldım ama daha iyisi varken de iyi olanın iyi yönlerini elbette ki söyleyeceğim. İncelemelerde de bu görünüyor zaten.
H modelini ben de düşünmedim değil ama V modeli benim daha çok hoşuma gidiyor, daha cazip geliyor. H olan herhangi bir cihaz modeli alacak olsam, PSP oyunları için alırdım herhalde. Daha iyi olurdu. Benim PS1 ve diğer eski konsol oyunlarına ilgim var hocam. PSP için belki daha sonra 2. el bir PSP ya da daha güçlü bir el oyun konsolu satın alırım.
-
R36S için yetenek konusunda diyeceğim yok hocam fakat belirttiğiniz gibi bir tür modlamalara ekstra performans için ayrıca ihtiyaç duyabiliyor.
Siz hiç bir şekilde R36S için oldukça kötü söylemlerde asla bulunmadınız bu konuyu takip edenler daha iyi bilir, burada sadece belirli bir bütçeye çıkıp daha yetenekli bir konsola geçerken avantajları değerlendirdiniz.
Bu ilk taşınabilir oyun konsolumuz olacak, 90'lı Gamestar konsollarından sonra retro ya dönüş için iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum.
PS serisini kaçırmış birisi olarak, bu konsol için oğlumla güzel bir giriş yapacağız. Daha sonra PS5 den devam etmeyi planlıyoruz.
-
Beni anlamanız, mutlu etti hocam. Yanlış anlaşılabilir çünkü R36S ile ilgili bazı söylemlerim. Sizi de oğlunuzu da eğlendirecek bir oyun konsolu olacağına eminim. Sonra elinizden tıpkı iPhone gibi iyi bir fiyata çıkarma şansınız da var. Çünkü Türkiye'de birkaç kişide falan var bu cihaz sadece. Her açıdan avantajlısınız. Her açıdan.
PS5 Pro'yu GTA 6 için falan alırım eğer durumum el verirse hocam. Benim de hiç konsolum olmadı.
-
Merhabalar bu ürünü almayı düşünüyorum ama gümrükte bi sıkıntı çıkar mı acaba limitlerin üzerinde çünkü.
Hiçbir sıkıntı çıkmaz hocam. Gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz.
-
Teşekkürler ben de mor renk siparişini verdim. Ne kadar sürede geliyor biliyor musunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeiyagyu -- 8 Mayıs 2025; 13:40:12 >
Mor dediğiniz, indigo mavisi sanırım. Cihazın mor rengi yok çünkü. Kargoya verildikten sonra ortalama 10-13 gün hocam. Bazen bu süre yoğunluğa göre 20'ye de çıkabiliyor. Biraz beklemeniz gerekecek anlayacağınız.
Mesela benim siparişimi kargoya vermişler ama 3 gündür hareket yok. Ben de bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 8 Mayıs 2025; 13:43:54 >
Sanırım ama renk seçeneğinde mor yazıyor.
Öyle olduğuna bakmayın siz hocam. İndigo mavisi, beyaz ve şeffaf siyah rengi mevcut. Kendiniz de bakabilirsiniz. Datafrog'un hatası. Mor olarak eklemişler ama size gönderecekleri İndigo Mavisi
Anladım hocam beyazla arasında kaldım aslında ama indigo daha çekici geldi. Umarım hızlı bi şekilde gelir cihazlar. Teşekkürler cevap için.
Benzer içerikler
- 300 atari oyunu listesi
- r36s oyun konsolu
- retro oyun konsolu tavsiye
- game stick oyun yükleme
- el konsolu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X