< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim

|
Bunu belirttiğiniz siteden veya aliexpress üzerinden satın alsam gümrük vergisi öder miyim? Yurt dışından hiç ürün satın almadığım için soruyorum ve buna sahip olmayı çok istiyorum |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 9 Mayıs 2025; 12:11:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 10 Mayıs 2025; 17:10:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Mayıs 2025; 13:57:25 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
Kendim bir süredir RG35XX SP kullanıyorum Knulli ile. Yazılımsal olmadığından emin olduğum ve anladığım kadarıyla çoğu modelde bulunan sinir bozucu olabilen bir durum, WiFi açıkken hoparlörden gelen cızırtılar. Cihazlar elinize ulaştığında siz de farkederseniz haberiniz olsun. WiFi kapatıldığında duyulmayacak seviyeye iniyor cızırtılar. Keşke ses seviyesi en alttayken hoparlörü direkt iptal edebilse. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 15 Mayıs 2025; 14:23:4 > |
|
r36s fps farkı var mı gow test eder misin |
|