Şimdi Ara

ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
8
Favori
3.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tabii hocam. Zevk meselesi. O renk hoşunuza gittiyse, alacaksınız elbette. Bakalım, hayırlısı. Ne kadar sürede gelecek ben de bilmiyorum. Bi hareket olsa diyeceğim ki "Devamı gelir." o da olmadı henüz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu belirttiğiniz siteden veya aliexpress üzerinden satın alsam gümrük vergisi öder miyim? Yurt dışından hiç ürün satın almadığım için soruyorum ve buna sahip olmayı çok istiyorum

Belirttiğim siteden satın alırsanız, sorun yaşamazsınız ama diğer sitelerden almaya çalışırsanız, bırakın gümrük vergisi ödemeyi, cihaz elinize ulaşamaz bile. Gümrükte takılır. Kaldı ki bunlar yaşanmadan zaten Aliexpress'te ürün sayfasında "Ülkenize gönderim sağlanamıyor" gibi bir ibare de görmeniz muhtemel. Datafrog'tan güvenle sipariş edebilirsiniz. Aklınıza takılan bir şey olursa, benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.

• 4 günün ardından sonunda bir hareketlenme oldu kargoda.

ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 9 Mayıs 2025; 11:6:54 >

• Bu arada Datafrog ile konuştum. Türkiye'de bir YouTuber'a sanırım inceleme için cihazı gönderme konusunda yardımcı olacaklar. En azından cihaz ile ilgili Türkçe bir içeriğe sahip olacağız. Tabii olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 9 Mayıs 2025; 12:11:37 >
  • Arkadaşlar bir konuda bilgilendirmek istiyorum sizi;

Reddit'te falan 1-2 kişinin ekranının kasadan ayrıldığını gördüm. Sebep olarak cihazın fazla ısıdan dolayı, ekranı kasaya sabit tutan yapıştırıcıyı/bantı gevşettiğini söylüyorlar. Endişelenecek bir şey yok. Genel, kronik bir sorun değil kesinlikle. Şayet olursa böyle bir şey, çift taraflı bant ile kolayca halledilebilecek bir şey. Yeter ki ekrana bir şey olmasın. R36S'te bunu yaşayan çok vardı mesela. Anbernic ve diğer marka olan konsollarda da böyle şeyler yaşanabiliyor. Çok klişe olacak ama gerçekten de teknoloji işi biraz şans işi.

Evet. Anbernic adını duyurmuş bir marka ama bu demek değildir ki sorun yaşama ihtimaliniz "0". Hep risk var. Ama diğer konsollara göre bu risk daha az. Şimdi internette böyle şeyler gördüm diye ne yapayım? Konsol yolda, geri mi göndereyim? Hayır. Riskin az olduğunu biliyorum ama şansa bırakıyorum. Sağ salim, sorunsuz elime ulaşsın da gerisi çok önemli değil. Steam Deck, Switch de bile sorun yaşayanlar varken, Anbernic kusursuz mu olacaktı?

Bunları yazıyorum ki endişelenmeyin, kalitesiz, dandik bir konsol aldığınız hissine kapılmayın istedim. Olası bir şey ve bu gerçekle ben dahil hepimiz yüzleşmeliyiz. Datafrog bu aralar biraz tutumlu. Umarım bir sorun yaşamayız da kendilerinden yardım dilenmek zorunda kalmayız.

Herkese iyi oyunlar 😎

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 10 Mayıs 2025; 17:10:46 >

• Telegram'da yeni açmış olduğum Retro El Oyun Konsolları Grubu'na hepinizi beklerim arkadaşlar.

Forum kuralları gereği link paylaşamıyorum. Bu yüzden Telegram'a "retroyun" yazarak bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VicettiSun -- 12 Mayıs 2025; 13:57:25 >
  • 1 saat önce Sürat Kargo teslim almış benim RG40'ı. 2-3 güne elimde. Sizde durumlar nedir?

• VicettiSun kullanıcısına yanıt
    Benim hala yolda gozukuyor

Hocam kargi ilerlemesi birden girildi resmen. Ben Yanwen'den kontrol ederken daha Türkiye'ye yeni varmış görünüyorken birden Sürat Kargo'ya verildiği mesajını gördüm. İlerlemeler geç giriliyor. Sizinki de gelecektir elbet.

• Kendim bir süredir RG35XX SP kullanıyorum Knulli ile. Yazılımsal olmadığından emin olduğum ve anladığım kadarıyla çoğu modelde bulunan sinir bozucu olabilen bir durum, WiFi açıkken hoparlörden gelen cızırtılar. Cihazlar elinize ulaştığında siz de farkederseniz haberiniz olsun. WiFi kapatıldığında duyulmayacak seviyeye iniyor cızırtılar. Keşke ses seviyesi en alttayken hoparlörü direkt iptal edebilse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 15 Mayıs 2025; 14:23:4 >

• Cihaz az önce elime ulaştı arkadaşlar. D-Pad'e bayıldım. Analog olmasa da olurmuş. Çok çok kaliteli bir D-pad var. Tuşlar yumuşak, sessiz. R36S'ten sonra tablet gibi geldi kocaman cihaz.
    ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU] ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU]

• Şu kargolamaya bakar mısınız ya. Helal olsun sana Datafrog. Bu halde bir de beyaz sert baloncuklu kargo paketinin içindeydi.
    ANBERNIC RG40XX V | Retro El Oyun Konsolu | [ANA KONU]

• VicettiSun kullanıcısına yanıt

r36s fps farkı var mı gow test eder misin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.