< Bu konunun sahibi DH Anonim iken DH Anonim tarafına aktarılmıştır -- Ara 21 2017 11:44AM > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi DH Anonim iken DH Anonim tarafına aktarılmıştır -- Ara 21 2017 11:44AM > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu referandum'da muhtemelen bende hayır derim fakat bu adamlarla asla aynı grupta olmam veya bunlarla aynı tavırı takınmam..
Ben AKP seçmeniyim. Ama AKP ye fazla güç verdiğin zaman raydan çıkıp saçmaladığını bildiğim için " hayır " demeyi düşüyorum. Buradaki elemanlar gibi " Evet " diyenler vatan hainidir . " Hayır " diyenler adamdır kraldır gibisinden iğrenç bir zihniyete sahip değilim ve asla onlarla bir anılmak yada karıştırılmak istemem. |
Çocuklarımın gelecekte söz sahibi olmaları için başkanlığa HAYIR.
|
İlk kuralımız karşıdakilere ''cahil, çomar'' vs. dememek olabilir.
|
rte nin padişahlığına HAYIR
benide ekleyin Edit:konunun yeni sahibiyim |
dur anlatayım dinle
evet zor 1.din kuran allah diyip milleti soymuyorum 2..ensar vafkında sübyancılık yapmıyorum (istemem de zaten) 3.birilerinin köpeği olmuyorum 4.her yaptığım moku fetöye atmıyorum 5.kandırılmıyorum 6.bayrağımı indirtmiyorum 7.yandaş medyaya inanmıyorum 8.rüşvet almıyorum 9.torpilim yok şarjım az olmasa hayatımın zorlukarını anlatmaya devam ederdim bunlar yüzünden fakirim ama gurur duyuyorum |
Sen aklı başında birine benziyorsun.
2 mesaj ile bu forumdaki yüzlerce muhalif üyenin içinden direk sıyrıldın. Muhalifler senin gibi olsa bu ülke de birbirine düşman iki grup olmazdı buna eminim. |
hayır oyu verenlerin ne denli haklı olduklarını çok acı tecrübeyle öğrenmiş olduk. ne mutlu ki o hayır oyu verenlerden biriyim. |
1486 Adam gibi adam
Kula kul olmayan insanlar Türkiye hepimizle gurur duyuyor. Gün gelir devran döner yılmak yok. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomyous123 -- 2 Şubat 2017; 10:46:56 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi METMETALLICA -- 27 Ocak 2017; 1:56:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|