Şimdi Ara

ANAYASA MAHKEMESİ KARARINI AÇIKLADI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KARAR DOĞRULTUSUNDA CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ 1. TURU İPTAL EDİLDİ. GEREKÇESİ TOPLANTI YETER SAYISINA ULAŞMADIĞI. GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

• adelet yerini buldu
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

adelet yerini buldu

+1

• kardesim anayasa mahkemesi olumune kankayiz hadi bakalim umarim hayrlisi olur
  • bu da ak parti'ye yarar.ülkeyi kriz ortamına çekmeye çalışanlar cezasını çeker.
  • ölümüne kankayız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olur inşallah, vardır elbet bunda da bi hikmet
  • Yaşasın Adalet
  • Süreç AK partiye yaradı 3 ay sonra 400 miletvekili ile meclise gelirse şaşırmayın
  • Anayasa Mahkemesi Cumhurbaşkanlığı seçimini durdurdu!
    Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Haşim Kılıç, CHP'nin itirazı ile ilgili mahkemenin kararını açıkladı. Mahkeme, CHP'nin iptal başvurusunu yerinde buldu.
    Anayasa Mahkemesi merakla beklenen kararını saat 18:10'da açıkladı, Başkanı Yardımcısı Haşim Kılıç, "11. cumhurbaşkanı'nın seçimine ilişkin TBMM'deki oylamaya ilişkin yapılan itiraz görüşülmüştür. Seçimle ilgili yürütmeyi durdurduk" dedi.

kaynak :www.a305teyim.com

• Lan ne adaleti simdi kufur ettirmeyin bana simdiye kadar nerde gorulmus 367 oy sinir benim bildigim 367 oy sacilebilme siniriydi ne zaman secme sinirydi. Adamlar resmen krize soktu bu devleti gidilsin erken secime bakalim nolacak. Bi kere de gidin oturun bi sorun ben ne yapiyorum bu kadar kor cahalet gitmeyin.
  • böyle yaparak farkında olmadan Ak parti ye oy kazandırıyorlar..
    Ak partinin iktidara gelmesinin nedeni iyi bir parti olması değil yasakçı zihniyetlerdi..

Bu karara başbakan herkesten çok sevinmiştir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

Lan ne adaleti simdi kufur ettirmeyin bana simdiye kadar nerde gorulmus 367 oy sinir benim bildigim 367 oy sacilebilme siniriydi ne zaman secme sinirydi. Adamlar resmen krize soktu bu devleti gidilsin erken secime bakalim nolacak. Bi kere de gidin oturun bi sorun ben ne yapiyorum bu kadar kor cahalet gitmeyin.

dostum hukuk devletiyiz işinize gelmedimi lütfen tanımamazlık yapmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.