Şimdi Ara

Anasayfam değişmiyor !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, anasayfam değişmiyoridi . seçeneklerdeki ansayfa kutusu silinik gözüküyordu ama o sorunları hallettim.
    çalıştır-regetid.. falan hepsni yaptım. kayıt defterindende hallettim . bu sefer tarayıcımı açtığım zaman üstte yaptığımwww.google.com çıkıyor. ama açılan site gene o virüslü site oluyor. silinik yazısınıda giderdim . oraya google yaptığım halde hala o site çıkıyor.

ne olur yardım ediinn ...

Hedef Kısmında

"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" yazar internet explorer için...
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" yazar firefox için...

burayı şu şekilde değiştir.

"C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE"BOŞLUKwww.google.com
    "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe"BOŞLUKwww.google.com tamam deyin. (BOŞLUK yazısının yerine space tuşuyla 1 boşluk bırakın)

bu kısayoldan internete girerseniz hiçbirşekilde anasayfanız değişmez..
    İşine yaradıysa beğen
  • Ne formatı yahu? Combofix çözer, onu indirip taratın bilgisayarınızı.
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• quote:

Orijinalden alıntı: dusty_

Ne formatı yahu? Combofix çözer, onu indirip taratın bilgisayarınızı.

+1

combofix binbir derde devadır. eğer çözülmesse gel beni burda vur.

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

+1

İstersen beni de vurabilirsin, seçeneğin olsun ama referansımızı sağlam programa bağladık bilesin
    AMD Phenom II X4 955 Black Edition AM3 3.2 GHz 8 MB Cache 4, Gigabyte 880GA- UD3H AM3 AMD 880G / SB850 DDR3 1866 MHz (O/C) DV, Kingston 4 GB (2x2 GB) KIT Hyperx DDR3 1333 MHz CL7 XMP Ram, Cooler Master HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W Midt ATX, Sapphire HD 6950 GDDR5 1 GB 256Bit AMD Radeon DX11, Samsung 1 TB 32 MB SATA 2 7200 RPM, LG 3D Cinema TV 42LW4500, Sony PS3, Sony PSP 3000, iPOD Touch 4G 32GB White

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sro şifre değişmiyor
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frankz

quote:

+1

İstersen beni de vurabilirsin, seçeneğin olsun ama referansımızı sağlam programa bağladık bilesin

hayatımda hiçbir şeye güvenmem combofix'e güvendiğim kadar. şaka bir yana mükemmel ötesi bir program.

programı yazan coderlerin eline,yüreğine,heryerine sağlık

Şöyle birşey belirtmek isterim ki, hayatımda sadece 1 kez combofix başarısız oldu. öyle bir virüs girmişki format attıktan sonra internet kablosunu takınca anında kendini indiriyordu. en sonunda başa çıkamamıştım. bizim burda eskiden internet kafe işleten bir abi vardı, teknik servis, format fln işi yapıyordu geçici olarak internet kafeyi kapattıktan sonra. oda format attı kendi cdsiyle, sonra hardiskinden işte gerekli programları benim pcye yukledi. sonra internet kablosunu taktı virüs yine çıktı. adamın bütün hardiskine virüs bulaşmıştı bana çok fena sövmüştü hiç unutmam

Sonra bu forumdan birisi yardım etmişti öyle düzelmişti. Ama 1 hafta sonra bulduk anca çözümü.

Hala da o virüsün nasıl girdiğini anlayabilmiş değilim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.