Anasayfam değişik bir site olmuş.(googleden den başka bi site) Seçeneklerden anasayfayı değiştiriyoyum tarayıcıyı kapatıp tekrar açınca o değişik site oluyor yine.Kayıt defterindende uğraştım olmadı.Yardım önerilerinizi bekliyorum.......
trojan remover adlı programı indir bir güzel tarat büyük olasılıkla trojan var bilgisayarında
Yukarıdaki kodu not defterine kaydedin daha sonra not defterini farklı kaydet seçeneğinden .reg olacak şekilde kaydedin.
bunu kaydetse bile buna bir zararlı yazılım nedne olduysa,tekradan bu kodu degistirecektir... o yüzden sistmeine bir kaspersky kur ve tarat derim...
Arkadaşın verdiği kod ile kayıt defterinden giriş sayfasını açabiliyoruz 2 adımla. Fakat trojen olduğu gibi kaldığı için geçici çözüm pek sağlıklı değil. "MALWAREBYTES" TROJEN/SPY/SOLUCAN temizleyici çok sağlamdır. Öneriyorum işini kolaylaştıracaktır.
o arkadaşın ilk dediği programı yükledim(trojen remover) şuan pc felç nasıl geri düzeltebilirim
Hiç bir exe dosyası açılmıyor şuan güvenli modan giriyom normal açınca hiç durmadan çalıştır kaydet iptal diye bi şey yükle diyen uyarılar geliyo ama fare etkisiz halde 1 saniyede 1 İE sayfası açıldıgı için
quote:
Orijinalden alıntı: hamamböceği
o arkadaşın ilk dediği programı yükledim(trojen remover) şuan pc felç nasıl geri düzeltebilirim
şunu bir deneyin program sistemi kastıgından dolayıda felç olabilir,bir sistem geri yükleme deneyin zaten olmaz ise virüs var demektir...kaspersky veya spyware doctor adlı yazılımı indir pc ne ve temizle virüsleri...
kasper yüklüyemem setubu var ama açılmıyo sistem geri yüklemede çalışmıyo
Kurulu olan virüs ve spy programlarını kaldırın. Eğer aşırı virüs varsa kıyıda köşede illaki kalacaktır C de pek de önemli bilgileriniz yoksa format atın.
Format atcaz mecbur önemli dosyalarım d deydi inşallah orayada sıçramamıştır.
Eğer kurabiliyorsan Norton interent security yi kur, hem virüsleri kaldırır hemde virüslerin etkilerini düzeltir, (kayıt defteri gibi,,)
ben büüyk bir virüs girince kesin format atıyorum d ye sıcramamıstır büyük ihtimal... format kesin çözüm,sisteminizede bu glary utilities gibi garip programları kurmayın genelde virüs oluyor içindeki dosyalar.
Format attım.Şimdilik kasper kurayım denemesinden yaralanayım.Tam kasperin denemesi bittiği gün(bu gün) pc çalışmaz oldu.Bu kasperin mi taktiği
quote:
Orijinalden alıntı: hamamböceği
Format attım.Şimdilik kasper kurayım denemesinden yaralanayım.Tam kasperin denemesi bittiği gün(bu gün) pc çalışmaz oldu.Bu kasperin mi taktiği
heralde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme