Şimdi Ara

ANALOG + HDMI BAĞLANTILI 22' VEYA 24' MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Analog ve HDMI bağlantıya sahip olan, 22" veya 24" boyutundaki bildiğiniz en uygun fiyatlı monitör hangisidir?

Teşekkürler..

• Yok mu hiç tavsiyesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywings -- 25 Ağustos 2008; 11:54:13 >
  • Ben Samsung T240 aldim yeni. Monitorun dizayni cok hosuma gitti. Kirmizi renk cok iyi kullanilmis, cok yakisikli bir alet. Ayrica kontrast oranini da oldukca iyi buldum. T serisi yeni bir seri, panel en yeni teknolojinin urunu. Yanit suresinin 5ms olmasi bir dezavantaj mi bilmiyorum. Bu monitoru rahatlikla tavsiye edebilirim. Diger monitorler hakkinda pek bilgim yok. Aslinda benim niyetim T220 almakti ama piyasada bulamadigim icin T240 aldim.
  • Bende t260 almayı düşünüyordum ama gecikme süresi yüzünden t220 (2ms) aldım. Aralarındaki tek fark t220 üstündeki modellerde gecikme süresinin 5ms olması. Samsung un t2xx serisini tereddüt etmeden alabilirsin.
  • Açıkçası T2xx serisi güzel hatta T2xxHD serisi daha güzel fakat henüz satılmıyor. Benq x2200w modelini almayı düşünüyordum aslında ama tv-tuner'li Samsung'ları beklesem daha iyi olacak sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    42'' Lcd ve Pc Bağlantısı
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.