Şimdi Ara

ANALOG DRİFT ÇÖZÜMÜ TMR SENSÖR DEĞİŞİMİ DULASENSE GULİKİT AKNES (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
22
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu işlemi portal cihazlarda da yapabiliyor musunuz

sorunsuz alım yaptıklarım: Heretique (psp 3004) İktyas (samsung 2494hs) theblackfx (Razer Lycosa - Thermaltake Flare pad) hiachi (2 adet Logitech cordless rumlepad 2) arda355 (Razer Abyssus special mirror edition) salenko (masaüstü sistem) musta35 (2x2gb ddr2 kingston hyprex 1066 ram) buddah (Intel Q9300) StubB (Inca IL-1022 22) carter17 (xfx hd6870) hsnksy92 (masaüstü sistem) esram30 (experia p) earthofdevil (ps3 fat set) s7ev7e7n (1.5tb samsung hdd) Smalltime (fifa15pc) AvalancHe_86 (3 adet dsl modem) shineon25 (i7 4770k-corsair ddr3 4x2gb ram) pandoras (Thermaltake TR2-500 psu) şoray uzun yolda (Asus VG248QE) Butterflies (Norton Security 2017) (UZUN SÜRE ÖNCE YAZMAYI BIRAKTIM)
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt

merhaba hocam mesajınızı yeni fark ettim kusuruma bakmayın portal cihazlara henüz tmr sensör bulunmamakta ama çalışmalar olduğu hakkında bilgiler mevcut kısa süre içerisinde bir ürün gelecektir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ismailercikti281 İ kullanıcısına yanıt

tabiki hocam yardımcı olmak isterim dm den ulaştım size

sorunsuz alım yaptıklarım: Heretique (psp 3004) İktyas (samsung 2494hs) theblackfx (Razer Lycosa - Thermaltake Flare pad) hiachi (2 adet Logitech cordless rumlepad 2) arda355 (Razer Abyssus special mirror edition) salenko (masaüstü sistem) musta35 (2x2gb ddr2 kingston hyprex 1066 ram) buddah (Intel Q9300) StubB (Inca IL-1022 22) carter17 (xfx hd6870) hsnksy92 (masaüstü sistem) esram30 (experia p) earthofdevil (ps3 fat set) s7ev7e7n (1.5tb samsung hdd) Smalltime (fifa15pc) AvalancHe_86 (3 adet dsl modem) shineon25 (i7 4770k-corsair ddr3 4x2gb ram) pandoras (Thermaltake TR2-500 psu) şoray uzun yolda (Asus VG248QE) Butterflies (Norton Security 2017) (UZUN SÜRE ÖNCE YAZMAYI BIRAKTIM)
  • skrkrc38 S kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Dualsense için glukit veya K-Silver JT13 Tension Adjustable
    Arasında kaldım ama hocam dönüş yaparsanız sevinirim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gulikit ns-55 TMR 1800 TL  dualsense edge için takma fiyatı dahil fiyattı sanırım,

Edge için clik modül geldi mi ve arka kapak siyag olarak mı mevcut halen ?

Merhaba hocam su anda NS-55 PS5 için stok kalmadı malesef yakın zamanda gelecek ürün var

edge için faceclick haftaya stoklarda arka kapakta sadece siyah renk olarak mevcut

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.