Şimdi Ara

ANALOG DRİFT ÇÖZÜMÜ TMR SENSÖR DEĞİŞİMİ DULASENSE GULİKİT AKNES (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
22
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman iki kol için indirimli fiyat rica ediyorum hocam özelden :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Referanslarım : razorr8 (Psn Hesap satın alındı)-DragMeToHell (Psn Hesap satın alındı)-DarkneXX (Psn Hesap satın alındı)-OldWolF3 (Psn Hesap Geçici Takaslandı)-kaaaantr (Psn Hesap Takaslandı)-harikaerif (Psn Hesap satın alındı)-InsomniacPen (Ds4 Satın Alındı)-Oppsional (Ps4 Satın Alındı)-taskang (Ps3 Satın Alındı)-DarkTranqlty (Psn Hesap satın alındı)-offbeat_ninja (Psn Hesap satın alındı)-turki5hmo (Psn Hesap satın alındı)
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar en iyi tutmaya çalıştım inanın kargo yardımcı olayım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Yaptırmayı düşünen arkadaşlar için kendisiyle Salı günü öğlen iletişime geçtim elindeki ürünleri ve ürünler arasındaki farkları anlatıp güzelce bilgilendirdi aynı gün akşamında kargoya verdim. Kendisi tmr sensörü taktıktan sonra test görüntülerini dahi attı. Çok memnun kaldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrkrc38 -- 7 Şubat 2026; 19:19:28 >
  • Merhaba. Xbox Series yada 8bitdo gibi kollara da bu işlemi yapıyor musunuz?

Bir arkadaşımın dualshock, drift yapmış. Sizin konuyu görmüştüm öncesinde. Ona ilettim. Bu esnada xbox ve diğer kolları da sormak istedim. Yedekte, kullanmadığım xbox series kolum vardı. Bozulursa falan diye, onu da yaptığınızı gördüğüme sevindim. 8bitdo ultimate 2 kullanıyorum. Olur da bozulur vs diye onu da sormak istedim.

Hocam Nintendo Switch içinde Tmr analog değişim uygulamanız var mı? Soket tarzı sanki o değişimi daha kolaydı diye hatırlıyorum. Size zahmet bakabilir misiniz aynı analoglar bunlara da olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba hocam Nintendo Switch tmr sensörleri farklı bunlardan baya fark var alarında elimde mevcut değiller ama mart gibi isterseniz getire bilirim değişim yapılır onlarada tmr uygulana bilmekte ürün resmini ekledim içinden siyah hariçte 3 renk başlık çıkar hocam

ANALOG DRİFT ÇÖZÜMÜ TMR SENSÖR DEĞİŞİMİ DULASENSE GULİKİT AKNES

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrkrc38 -- 12 Şubat 2026; 14:44:16 >

Olur hocam. Gulikit gibi kaliteli marka ise daha iyi olur. Hayırlı işler kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ikiside aynı fabrikada üretilen ürünler hocam aknes te çok kaliteli bir markadır gulikitte olur akneste ikisinide yapabiliriz

• Arkadaşlar, burayı okumadan önce Instagram’da gördüğüm yerlere vermeyi düşünüyordum ancak burada memnun kalanları görünce hem Xbox hem Ps5 joysticklerimi verdim. Çok hızlı bir şekilde yapıp kargoya verdi ve elime ulaştı. Paketleme de çok özenliydi. Güvenerek verebilirsiniz👍

• Dream Machine kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam memenun kalmanıza çok sevindim güzel günlerde kullanın

Öncelikle böyle bir hizmet görmek mükemmel bence çokça ihtiyaç vardı hele ki daha farklı çalışmalarda olursa tadından yenmez,

Benimde bir adet dualsense edgem var bir üzerinde de alttaki tmr takılı (Kendim taktım)

Bu tmr sizindeki gulikitlerden daha mı kalitesizdir. Öncelikli sorum budur.

2. Sorum sizin elinizdeki modellerden hangisi dualsense için en iyi ve en uygun olandır.

Dışarıya iş yapmıyorum sadece elimden geldiği için bir teknik servis arkadaşımın ekipmanları ile değiştirdiğim edge modüllerin kayıp ve doğrusallığı şu şekilde,

Yorumlarınızı bekliyorum....

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam yorumunuz için bende teşekkür ederim çok kısa sürede üst kalite Pil yükseltmesi micro switch uygulaması mouse click uygulaması edge kolların arka soyulan kısmılar için ürünler mod kapaklar gibi birçok ürün olacak inşallah.

sizin soruna gelecek olursak hocam Gulikit Aknes hallpi markaları tmr sensörde en üst seviye ürünlerdir ksilver de tmr sensörler JS131 PRO+ ürünüde başarılı bir üründür resimdeki olan seri eski seri olması gerekiyor değişimlerde takım ikisi bir değişim daha çok tavsiye ederim.

Sol %6.08 hata oranı olan tmr sensör takılı ise kalibre daha iyi yapıla bilir kalibre etmekte önemli montajda edge modülü kalibre modunada almanız gerekmekte kalibrenin kalıcı olması için.

Elimde ki modüllerin ikiside aynı fabrika üretimi tavsiyem yeni üretim olan aknes modeli olur tam bir fiyat performans olur.

• skrkrc38 S kullanıcısına yanıt

Sizi sorularımla birazcık daha terleteyim ama herkesin işine yaracak bilgiler olsun,

Ede kolumda bir hat çekerek kalibrasyonları kalıcı hale getirdim. her şeyi buradan atmak ve anlatmak istemiyorum çünkü bu işlemi yapamayan çok fazla insan ve kolların switchlerini değiştirip kalıcı kalibre edemeyen.

Analogların birisinde sağda mavi tmr switch soldakinde ise çinden aldığım 14 tllik dandik bir tmr var isteğim bunları yine kendim en kaliteli ve en iyi switch ile değiştirmek fiyat performans olmasına gerek yok.

Akes modelini önerme nedeniniz tam olarak nedir ?

Ve satışta olan 3 adet switchin özellikleri ve farklılıkları nelerdir.

Edge kollarda mouse klik olayı gelirse ilk bende deneyelim ilk müşteri ben olayım ANALOG DRİFT ÇÖZÜMÜ TMR SENSÖR DEĞİŞİMİ DULASENSE GULİKİT AKNES 

hat çekerek kalibre etmek edge kollarında şart yoksa kaibre kalıcı olmamakta evet değişim yapmak ayrı bir iş ve işçilik kolay bir durum değil sizdeki iki analogta daha iyi bir seviye getirile bilir hall sensörler tmr ile karıştırılıyor mesela tmr sensör ayrı bir üründür yokmu ucuz olanları var tabiki ksilver ginfull favorun gibi birçok ürün var her birinde tmr chip kalitesi malzeme kalitesi sertlik yay farkı gibi bir çok etken var.

Aknes modelü tavsiye etme sebebim sürekli kendini güncelelyen bir firmamanın topluluk gruplarında geliştirme hata düzeltmeleri yapılır v4 ile başladım şu anda en güncel avg oranı en idael seviyeye getirdik v6 ile çok iyi sonucları var bu yuzden v6 aknes tavsiyemdir.Gulikit ns-51 aknes ile aynı ürün tek fark markası ve analog topuzlarında orta kısmında metal yüzey olması gulikir ns-55 modeli gerginlik ayarı yapıla bilir ust analog baslıklarıda 3 boyda ayarlana bilir olması aralarında ki farklıklar bunlardır.

• skrkrc38 S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim elimde tek kol var size gönderirsem kolsuz kalacağım,

Anes modelini sizlerden alıp kendimiz takabiliyor muyuz ?

fiyatta bir değişilik söz konusu oluyor mu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.