Şimdi Ara

ANALOG DRİFT ÇÖZÜMÜ TMR SENSÖR DEĞİŞİMİ DULASENSE GULİKİT AKNES (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
22
Favori
2.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rica ederim nedemek gönderimle değişim işlemide yaparım geldiği gün yada ertesi gün tekrar kargo yaparım genelde ama siz kendiniz takmak istersenizde üründe de yardımcı olurum iletişime geçerseniz destek olurum hocam

i7 12700k MSI pro z690-p 64gb vengence DDR4 3080ti ventus Corsair carbide 200 Noctua d15s 980pr 1TB Samsung Odyssey G7 - Gigabyte G5 i5 10400 3060 980 pro 1Tb Silicon power 2TB - PS5 PRO - PS4 Pro - PS3 - WII - SWITCH - AdvanceSP - HP LTO 6 ultrium 6650 - NG-Amiga PowerMac 7.3 MorphOS
  • Trual kullanıcısına yanıt
    Değişim ve kalibre işleminden sonra kalıcı olarak çözülüyor hocam sürtünme aşınma sorunu olmadığı için tekrarlamıyor çok çok uzun süre kullanım sunuyor kırılma veya fiziki bir hata olmadığı sürece sorun yaşamıyaçaksınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbody7 İ kullanıcısına yanıt

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun Evet değişimleri takım olarak yani bir kolda iki analog ve iki analog başlık olarak değişimler gerçekleşmekte 2 kol için toplam 4 analog 4 analog başlık değişimi yapılıyor fiyatlar dh için en uygun fiyatlardır diğer arkadaşlara da kargo dönüş üçretlerini karsıladım sizin içinde yine kargo dönüş ücretlerini karşılıya bilirim toplam 2600 iki kol işlemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam selamlar, benim DualSense 2 analoğuda driftli. Aknes TMR çift analog için fiyat 1300 TL'mi oluyor? Bir de kargo ücreti nasıl o kadar uyguna verebiliyoruz ve gerçekten aranan mükemmel bir hizmet sunuyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 11 Haziran 2026; 21:55:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam evet Dh özel fiyat olarak 1300 değişim sağlanmakta kargomüçreti sistemden oluşturduğunuz için şubeden şubeye 100 tl tek yön tutmakta dm ulaşırsanız detaylı yardımcı olurum hocam

hocama genelde ertesi gün kargo yapmaktayım değişim sonra hemen kargo yapmamamın sebebi en iyi kalibre avg ayarı yapmak ve oyunlarda bir miktar denemem sorun yaşanmaması adına tüm kontrol yapıp göndermekteyim yoğunlukta söz konusu ola bildiği için genelde ertesi gün kargo çıkarmaktayım

• 2 haftalık dualsensemin sol analog ciddi şekilde drift yapmaya başladı. Forumdan @skrkrc38 hocama ulaştım kalıcı çözüm için. Analoglarımı Akes Yeni V6 TMR ile değiştirmek istediğimi söyledim. Sağolsun kendisi sürecin başında sonuna kadar bana çok yardımcı oldu. Şuan çok memnunum. Hizmet için kendisine teşekkür ederim.

• Arkadaşlar drift sorunu olan dualsense koluma @skrkrc38 hocam aracılığıyla Aknes TMR taktırdım. Merak eden olursa kesinlikle tavsiye ederim. Kendisi hem detaylı bilgilendiriyor hem de sürecin başından sonuna merak ettiğiniz ne varsa anlatıyor. Kaliteli hizmeti için kendisine çok teşekkür ederim.

Memnun kalmanıza çok sevindim hocam güzel günlerde kullanın

• Şükrü hocamın kendisine 1 adet drift arızalı DualSense gönderdim ve Aknes Hallpi V6 TMR işlemini yaptı sağ olsun. Yeni haliyle 2 haftadır kullanıyorum. Sıklıkla FPS oyunları oynayan biri olarak kontrolümün daha tutarlı olduğunu gözlemledim. Herkese tavsiye ederim. Ayarlanabilir modülleride tercih edebilirsiniz. Şükrü hocama ayırlı işler, güzel günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Temmuz 2026; 9:53:20 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam ne demek memnun kalmanıza çok sevindim.Kontrolünüze olumlu etki etmesi de Tmr teknolojisinin avantajı hocam drift siz keyifli güzel oyunlar dilerim

Kaç gram fark olduğunu bilmiyorum hocam yalnız Sony'nin kullandığı ALPS modüle göre TMR stick bir tık daha sert, bu da daha kontrollü, tutarlı olmamızı sağlıyor sanırım hocam. Benim hissiyatım, deneyimim bu şekilde oldu. Aslında adjustable stick mükemmel olurmuş gerçekten çok mantıklı geldi fakat bu haliyle de gayet iyi. Kas hafızası uyum sağlıyor bir süre sonra. Yıllarca ALPS modül hissiyatına alışmışız normal buluyorum bu farkı. Zaten drift probleminden kurtulmak başlı başına yeterli bir sebep hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Temmuz 2026; 10:7:33 >
  • Orjinal Alps analog modüllere göre TMR analog modüller biraz daha yay sertliği vardır ortalama 40-80 gf arasında değişiyor ürüne göre.Yeni olan adjustable K-Silver JT13 versiyonu da çok başarılı yeni geldi konuya eklemedim henüz güzel bir performans sergiliyor analog baslık döndürerek 30-80 gf sertlik ve yükseklik ayarı sunuyor.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.