Şimdi Ara

ANALİTİK GEOMETRİYİ İYİ ANLATAN HOCA VE FASİKÜL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum ÖSYM analitik geometriye ayrı bir önem verdi.O yüzden önemli bir çalışma gerektiriyor.Bildiğiniz analitiği çok iyi anlatan hoca ve sorularının çok güzel olduğu bir fasikül var mı ? Apotemi analitik fasikülü çıkartacak diye bekledik fakat apotemide icraat yok gibi çok tembeller.2 yıldır analitik fasikülü çıkartacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 11 Aralık 2018; 15:48:5 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğer 0 san nejdet kirpiyi siddetle öneririm.Üstüne çap fasikülü al bol soru var ve video cözümlü,üstüne ekstremum analitik konu anlatimliyi bulabilirsen al artik böldüler ama apotemi cikaracak bu sene onu bekle 2.fasikül olarak onu cöz bence,,

Orijinalden alıntı: helixSNAA

Eğer 0 san nejdet kirpiyi siddetle öneririm.Üstüne çap fasikülü al bol soru var ve video cözümlü,üstüne ekstremum analitik konu anlatimliyi bulabilirsen al artik böldüler ama apotemi cikaracak bu sene onu bekle 2.fasikül olarak onu cöz bence,,
    Behzatın anal. ile metin hocanın anali. hakkında bir bilginiz var mı hocam ?
    Ya behzatınki güzel 80 soru var ama hızlı anlatıyor.0 olan birisi ben analitik ögrenecegim diye ondan calismasin yani,Nejdet yavas yavas anlatiyor tam 0 a göre en zora doğru çıkıyor baya iyi ,, Metin Hoca da mantığını cok iyi kavratiyor aslında onun stili az soru cözüyor ama iyi kavratıyor olayı ben olsam şuan ilk metinden dinlerim epey bilgi sahibi olurum,yöntemler öğrenirim.Sonra nejdet hocadan dersi satin alirim(max 10tl fiyati) pdf cikartir 140 soru civarı felan heralde ve o 140 soruyu metinhocadan dinledigim bilgilerle bi kendim dener yapamadıklarımıde ondan dinler çap fasikülüne geçerdim orayı baya baya cözebilir hale gelirsiniz artik orda da yeni sorular fln var ordanda biseyler kaparsınız 10-15 günde her gün analitiğe 1-2 saat vererek 0 dan çok fazla yol alınabilir.Ben böyle bir yol izlerdim,,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çok zor geometri sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf2156

Eyvallah hocam öyle yapalım o zaman apotemide çıkartırsa sınava yakında onu çözeriz.
    bana geçen ay garanti demişlerdi çıkmadı,bence sınava kadar kesn çıkar aynen apotemiyle de son dokunusu yaparsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aytde 4 soru çıktı .basit konular için fasikül çıkarmayı biliyorlar ama piyasada adamakıllı analitik fasikülü yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: durmz

hocam kısaltmalarımızı yaparken biraz daha özenli yapalım mümkünse bir an noluyor dedim
    Ulan bende diyorum ne kısaltması tövbe tövbe hiç farketmemişim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.