Olm korktum lan,ne diyorsunuz siz ? Gidip bi yoğurt moğurt yiyeyim bari
Alıntıları Göster
Hemoroid olmak için büzüğün yanında bi kütle çıkması gerekmiyor mu? Benimkinde hiç bir şey yok ?
Biraz katı yedim bu aralar sadece ondan olduğunu düşünüyorum. Zannetmiyorum basur olduğunu
quote:
Orijinalden alıntı: HimuraKen
Olm korktum lan,ne diyorsunuz siz ? Gidip bi yoğurt moğurt yiyeyim bari
Alıntıları Göster
Geçmiş olsun Allah kimsenin başına vermesin.
quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
Hemoroid olmak için büzüğün yanında bi kütle çıkması gerekmiyor mu? Benimkinde hiç bir şey yok ?
Biraz katı yedim bu aralar sadece ondan olduğunu düşünüyorum. Zannetmiyorum basur olduğunu
Kamera falan varsa aç ve yere koy.. Dötünü üstüne tut.. Ama yanakları iyice aç.. biraz kaydet ve foruma yükle.. iyice bi bakalım..
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
quote:
Kamera falan varsa aç ve yere koy.. Dötünü üstüne tut.. Ama yanakları iyice aç.. biraz kaydet ve foruma yükle.. iyice bi bakalım..
Tamam doktora gideceğim bu pazar
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Bende vardı malesef bu hastalık. Krem ve fitil vermişti o zaman da fitili kullanınca fena oluyorsun.
Şu an yok çok şükür ama yediklerine dikkat etmek gerekiyor. Muzdan uzak durmak lazım.
oha öyle bir şey mi var? Hiç bilmiyordum, hafif reflümde var güzel güzel yiyordum ben muzu bak sen şu haine içten içten çökertiyormuş meğer
Tabi. İshal olanlara muz yedirirler hep. Eğer normal durumdaysan muzdan uzak dur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Kraven
quote:
Resmen tuvalete girmeye korkuyor insan, bu arada KLOZETE yapın tuvaletinizi arkadaşlar.
yoksa yanaklar iyice açılıyo büzük dışarı sarkıyo daha tehlikeliymiş, internetten okudum sabahta tecrübe ettim
Yanlız senin şu son anlattıkların resmen hemoroid.
Madem doktora gitmiyorsun tanıyı biz koyalım..
Tuvalate gittiği parmakla bir yokla bakalım.. Eğer büzük ve ellediğinde çok ağrı yapıyorsa kesin hemoroiddir. Diğer türlü anal fissürdür..
Var mı başka sallayacak..
Bak nasılda işe yarıyor, 2 mesaj sonra doktora gideceğine söz verdi
quote:
quote:
quote:
quote:
Resmen tuvalete girmeye korkuyor insan, bu arada KLOZETE yapın tuvaletinizi arkadaşlar.
yoksa yanaklar iyice açılıyo büzük dışarı sarkıyo daha tehlikeliymiş, internetten okudum sabahta tecrübe ettim
Yanlız senin şu son anlattıkların resmen hemoroid.
Madem doktora gitmiyorsun tanıyı biz koyalım..
Tuvalate gittiği parmakla bir yokla bakalım.. Eğer büzük ve ellediğinde çok ağrı yapıyorsa kesin hemoroiddir. Diğer türlü anal fissürdür..
Var mı başka sallayacak..
Bak nasılda işe yarıyor, 2 mesaj sonra doktora gideceğine söz verdi
Alıntıları Göster
içerde bişeyler sızlıyor, " çıkarın lan beni burdan" diye bağırıyor bişey sanki.
O çıkacak şeye (mok galiba ) gardiyan ( büzük ) izin vermiyor. " Kal len orda " diyor sanki. " Sana müstehak bu " der gib.
Bu makat bana roman yazdıracak lan
quote:
Orijinalden alıntı: bigen
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Kanamaları lütfen geçiştirmeyin, önemli bir şey olabilir, gidin arkadaş doktora kendi kendinize teşhis koymayın
Anal Fissur kısmını görünce zorno film sandım.
İşin makara kısmını geçersek, ayakta işemek bile prostata davetiye çıkarıyor, dikkatli olmak lazım
Geçmiş olsun
quote:
Kanamaları lütfen geçiştirmeyin, önemli bir şey olabilir, gidin arkadaş doktora kendi kendinize teşhis koymayın
Alıntıları Göster
İshal gibiyim, eh işte yani Kanama olmadı, acı da birazcık vardı. Şimdi daha rahat oturabiliyorum. İnşallah şu 1 hafta ishal dolaşırım
Bugün sabah kahvaltısında çorba içtim, öğlen yemeğinde de çorba içeceğim. Ne yapalım taviz vermek gerek, makat sakata geliyor o zaman
quote:
İshal gibiyim, eh işte yani Kanama olmadı, acı da birazcık vardı. Şimdi daha rahat oturabiliyorum. İnşallah şu 1 hafta ishal dolaşırım
Bugün sabah kahvaltısında çorba içtim, öğlen yemeğinde de çorba içeceğim. Ne yapalım taviz vermek gerek, makat sakata geliyor o zaman
Ya hocam kendi kendine işkence ediyorsun, yürü git doktora biraz daha direnirsen forumdan adam toplayıp kulağından tutup götürtecem ha
quote:
quote:
Ya hocam kendi kendine işkence ediyorsun, yürü git doktora biraz daha direnirsen forumdan adam toplayıp kulağından tutup götürtecem ha
Alıntıları Göster
@cause_of_death
Hocam kilo vermek istiyordum belki de bu makat bana bu vesile ile kilo verdirir
Dötten hayır bekliyorum lan ne hale düşmüşüz
geçmiş olsun.
quote:
@cause_of_death
Yahu kilo verirsin, ne alakası var doktora gitmenle. Doktor sana her gün 1 pizza 2 kebap ye demeyecek ya. Hayır bir de ne olduğunu bilmeden insan kafasında bir sürü şey üretiyor, gidersen en azından ne olduğunu bilir ona göre davranırsın.
quote:
quote:
@cause_of_death
Yahu kilo verirsin, ne alakası var doktora gitmenle. Doktor sana her gün 1 pizza 2 kebap ye demeyecek ya. Hayır bir de ne olduğunu bilmeden insan kafasında bir sürü şey üretiyor, gidersen en azından ne olduğunu bilir ona göre davranırsın.
Pazar günü gideceğim, çalışıyorum çünkü.. Mesai saatim akşam 10 gibi bitiyor, geç kalırım yani hastaneye. Haftasonu gidip bi göstereyim doktora. Sıkıntı çıkmaz inş
quote:
quote:
quote:
@cause_of_death
Pazar günü gideceğim, çalışıyorum çünkü.. Mesai saatim akşam 10 gibi bitiyor, geç kalırım yani hastaneye. Haftasonu gidip bi göstereyim doktora. Sıkıntı çıkmaz inş
Anladım, pazar günü için şimdiden randevunu al derim genelde kalabalık olur haftasonları, geç kalırsan randevu bulamayabilirsin. Geçmiş olsun tekrardan :).
quote:
nasıl yani ya nasıl şimdi krem sürcem kabız yapmayacak şeyler yiyeceğim başka ?
benden beklemeyin hemen doktor işini.. evde kendim hallederim. gerekirse sıcak suya da otururm ama doktora gitmem hocular
Alıntıları Göster
Ben bir WC ye gidiyim ya
quote:
quote:
quote:
quote:
@cause_of_death
Anladım, pazar günü için şimdiden randevunu al derim genelde kalabalık olur haftasonları, geç kalırsan randevu bulamayabilirsin. Geçmiş olsun tekrardan :).
Teşekkür ederim hocam, amcam doktor bulunduğu hastaneden ayarlar bana akşam arar durumu izah etmeye çalışırım
quote:
nasıl yani ya nasıl şimdi krem sürcem kabız yapmayacak şeyler yiyeceğim başka ?
benden beklemeyin hemen doktor işini.. evde kendim hallederim. gerekirse sıcak suya da otururm ama doktora gitmem hocular
Alıntıları Göster
Lan yapmayın gençler. Cuma günü randevu aldım elletip gelicem doktora, inşallah bişey çıkmaz. Benim ki bayadır var yaklaşık 2-3 senedir, arada sırada da kanıyor ama ağrısı sızısı falan yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5
Lan yapmayın gençler. Cuma günü randevu aldım elletip gelicem doktora, inşallah bişey çıkmaz. Benim ki bayadır var yaklaşık 2-3 senedir, arada sırada da kanıyor ama ağrısı sızısı falan yok.
Alıntıları Göster
Yürüyüşü ihmal etme.. Arada sırada dötünü kaldır sandalyaden.. Devamlı oturmak azdırır haberin ola.. Ayakta iş yapmaya çalış..