|
Arkadaşlar cehennemin alt katmanlarindan geliyorum. Yaklasik 8 ay once bu dert basladi bende de. Totalde sadece 1 ay kanamasiz ve az agrili gecmistir. Onun disinda oturamama kanama vs klasik herkeste olan seyler vardi. En sonunda aciya dayanamayip Lis denen bolgedeki kasa kesi atma operasyonuna dun oglen saatlerinde girdim. Genel anestezi yapildi uyutulmamla odaya cikmam yarim saat surdu operasyonla birlikte. Sadece ameliyat sonrasi 3-4 saat bir agrim oldu 9/10 siddetinde. Sonrasi ameliyat oncesine gore 3/10 siddetinde seyrediyor. Bugun ikinci gunum sabah midemde biraz corba disinda bir sey olmadigi icin pek bir sey cikmadi ama yaparken agri da pek yoktu. Bir gece hastanede kaldim serum agri kesici vs. Surekli ilgilendi hemsireler sag olsun. Bir hafta sonra kontrole gidecegim ve sabahlari tuvalet oncesi vazelin surerek, sicak su banyolariyla toparlama suremi 10 gun gibi hesapliyorum. Size bu aciyi dibine kadar yasamis biri olarak soyluyorum ameliyat olup kurtulun. Tekrar eski sagliginiza kavusmanizdan hic bir sey daha onemli degil. Ameliyat oncesi 9/10 aciyla girdim bugun 3/10 degerleme aciyla yaziyorum ve tamamen iyi olacagima dair bir umut var icimde. Cunku bizi mahveden sey yuzde 70 o lanet olasi bagirsagin ucundaki kas. O gevsediginde geriye sadece ameliyat kesisi dahil bir kac cizik kaliyor. Dun ameliyat oldum ve bugun sizlere bunu yaziyorum. Sans tabii doktor da onemlidir muhakkak ama kasin tamamini kesmedigi surece yuzde 90 iyilesirsiniz. Ikinci ameliyati olanlarin ya fistulu var ya kasi az kesiyorlar bu gibi sorunlar oluyor ama bence beklemeden bu riski alin arkadaslar. Hayatimizdan kayip giden acili gunler icin cok gereksiz bir sorunmus. Bu yuzden bu operasyona girdim hayatimda ilk kez ameliyat oldum. Umarim iki haftaya yaralarimla birlikte bu lanet defter de sonsuza dek kapanir. 15 gun sonra editleme yaparim, Herkes gotu kollasin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Peynirsiz kahvalti
Konudaki Resimler

önceki