Şimdi Ara

Anakin ve diğer yayıncılar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar öncelikle şunu söyleyeyim, oyunu yaklaşık 1 yıldır oynamıyorum ancak yazın da girmesi ile birlikte twitch'de yayınları çokça izleme fırsatım oldu. genelde farklı oyunlara baksam da LoL ile ilgili yayınlara ve yayıncılara da bakma fırsatı buldum.

4-5 ay önce anakin'in halini biliyorsunuz? jahrein başta olmak üzere neredeyse bütün yayıncılar bu insana tonla laf söylediler ki haklıydılar.

tabii bu böyle devam etti şimdi bi' anakinin kanalına ve youtube'daki videolarına bakıyorum, büyük gelişme var ve biraz yayınlarına bakıyorsanız bunun sahte olmadığını görürsünüz. adam çok büyük bir cesaretle eski modunu unutup temiz bir sayfa açtı kendine ve o aralar söylesek inanmayacakları "fan kitlesine" bile sahip oldu

bir de levo'ya, diğer zamanında laf atan yayıncılara bakıyorum. hepsi yerinde sayıyor veya geriye doğru gidiyor. kimse kusura bakmasın twitch gibi yaş sınırı olmayan bir ortamda içki içerek kafa bulmak kimsenin hakkı değildir. terbiyesizlik, skandaldır.

şimdi sorguluyorum 4-5 ayda büyük bir değişim geçiren anakin mi bunlardan daha iyi bir yayıncıdır, yoksa yayınlarında para kazanmak için her türlü şebekliği yapan bu kitle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICreativee -- 13 Ağustos 2016; 2:55:34 >

• Levo olayı nedir
  • gerçekten ilginç.

bi baltaya sap olamayan şaklabanlar kamera açıp soytarılık yaparak para kazanıyor siz de bunlar hakkında analiz yapıyorsunuz
  • Anakinn ile jahreini mi kıyaslıyorsun aman yarabbi yok artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prim ve Veled eğlendiren diyebilirim. İkisinide sevmem türklerde yayıncı sevmem diyebilirim. Gosu, imaqtpie, NB3 gibi kaliteli yayıncılar izlenir. Öğretici yayın ve ingilizce bilmiyrsanız yeni başlayan yayıncıları izleyin chate cevap veriyorlar + işlerini yaparken özeniyorlar.
  • anakin abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Levo olayı nedir

Yayında shot attı bir kaç tane, kafayı buldu, saçma espriler, saçma hareketler vs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destekliyorum
  • İnsanlar eğlenmek için yayın izler.Twitch kuralları çerçevesinde yayında sorun yoksa sıkıntı yok.Kendi zevkini kimsenin zevkinden üstün tutamazsın.Prim için yayında ağlayıp sesli donate yapıp kapatmayıp ailesine sövdüren insanı izlemeye devam et iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kek2 -- 13 Ağustos 2016; 5:36:21 >
  • Şaka

• o dediğin olayların üzerinden 1 yıl geçti ne 4-5 ayı. anakin düzelmedi izleyici için şaklabanlık yaptı ünlenince kalıcı olayım diye düzelme numarası çekti sizde yediniz.
  • Çocuk Anakinn gelişme sağladı çok iyi yayıncı oldu diyor. Şaka gibi . Düşünmeden yazı yazmak böyle birşey işte. Sıfır oyun kabılıyetı var ve sen iyi yayıncı dıyorsun oda güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Çocuk Anakinn gelişme sağladı çok iyi yayıncı oldu diyor. Şaka gibi . Düşünmeden yazı yazmak böyle birşey işte. Sıfır oyun kabılıyetı var ve sen iyi yayıncı dıyorsun oda güzel.

Bizim ülkede önce millete söv üzerinden para kazan sonrada 2 ağlayıp özür dile senden iyisi olmaz
  • levo sadece riven oynuyor ben izlemiyorum onu yayınıda hiç eğlenceli deil . apophis ve gurd'u izliyorum eğlenceliler. safa gerçekten iyi oynuyor gurd o bizden trollüyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ecthelion007 -- 13 Ağustos 2016; 16:31:24 >
  • Zeeoon harici çöp butun yayıncılar

• dün jahrein bizi çok kırdı çok.

yayın açıcam dedi instadan levonun 10k izlendiğini görünce levonun yayına gidip LoL oynadı 4 saat. jaho nun chatine giren bilir çocuklar saat 8 de geldiler chat e yayın açsın diye gece 1.30 da hala orda açar diye bekliyorlardı. jaho da çok bozdu.
  • Jahrein'i ilk gördüğümde bu adamdan bir halt olmaz diyordum.
    Kendimce haklı da çıktım.
    Anakinnn izlemeyen ben şu çocuğun 2 aylık sürede adam gibi oynamaya başladığını, videolar çektiğini gördüğümden şaşkınlık geçirdim çünkü bu para verilince ağlayan kızın yaptığı gibi yapıyordu ancak birde küfür ediyor-küfür yiyordu.
    Arada sırada Youtube videolarına göz atıyorum.

Son bir yılda geri zekalı, cinsiyetiyle Twitch'den para kazanmaya çalışan kızlar türedi.
    Hocam Feritte bozdu be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

dün jahrein bizi çok kırdı çok.

yayın açıcam dedi instadan levonun 10k izlendiğini görünce levonun yayına gidip LoL oynadı 4 saat. jaho nun chatine giren bilir çocuklar saat 8 de geldiler chat e yayın açsın diye gece 1.30 da hala orda açar diye bekliyorlardı. jaho da çok bozdu.

bugün uzun bir yayın yapacakmış, yersek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damenda

Jahrein'i ilk gördüğümde bu adamdan bir halt olmaz diyordum.
    Kendimce haklı da çıktım.
    Anakinnn izlemeyen ben şu çocuğun 2 aylık sürede adam gibi oynamaya başladığını, videolar çektiğini gördüğümden şaşkınlık geçirdim çünkü bu para verilince ağlayan kızın yaptığı gibi yapıyordu ancak birde küfür ediyor-küfür yiyordu.
    Arada sırada Youtube videolarına göz atıyorum.

Son bir yılda geri zekalı, cinsiyetiyle Twitch'den para kazanmaya çalışan kızlar türedi.
    Hocam Feritte bozdu be.

bizim Türk milletinin bu sorunu var. bir insana etiket yapıştırıyorlar daha sonra isterse o kişi bir taraflarını yırtsın hala sövmeye devam ediyorlar. Anakin'in geliştiği ortada ve takdir ediyorum ben kendisini.

ferit neden bozdu?

• anakin ne ... primci sahteden kalp krizi geçiren annesini bile kullanmak dan cekinmeyen maymunluk yapan oyun 0 bir yayıncı

levo ise egosu kendini cok aşmış ana bacı küfür ederken hiç cekinmeyen fakat iyi riven oyuncusu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.