Şimdi Ara

ANAKARTLAR İŞLEMCİLER ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ASUS M2NPV-MX..................................................................40TL
    BIOSTAR TA690G-AM2..........................................................50TL
    MSI K9AGM2.........................................................................40TL
    MSI K9NGM/K9NGM2..............................................................35TL

LGA 775 ANAKARTLAR

FOXCONN PC 915A01-8EKRS2..................................................45TL
    FOXCONN PC P4M800M01-6LRS2...............................................35TL
    ASUS P5GPL.............................................................................45TL
    MSI P6NGM...............................................................................55TL

SOKET 939 ANAKARTLAR

ASUS A8V-MX..................................................................45TL

SOKET 754 ANAKARTLAR

ASUS K8N4-E................................................................................50TL

SOKET 478 ANAKARTLAR

ASUS P4U800-X.............................................................35TL
    ECS P4VXAD+...............................................................25TL
    ASROCK P4VM800..........................................................40TL

SOKET 462 ANAKARTLAR

ASUS A7N8X-X.................................................................................45TL
    MSI KT4A-V......................................................................................35TL

İŞLEMCİLER

AMD ATHLON II X4 620 S938 ...............................................150TL
    AMD ATHLON II X2 220 S938 ...............................................80TL
    AMD ATHLON x2 4600 S940..................................................75TL
    AMD ATHLON x2 4200 S940..................................................70TL
    AMD ATHLON 3500 s940........................................................35 TL
    AMD ATHLON 3000 s940........................................................30 TL
    AMD ATHLON 2500 s462........................................................15tl
    AMD ATHLON 3500 s939........................................................25 tl
    AMD ATHLON 3000 s939........................................................25 tl
    AMD ATHLON 3000 s754........................................................25 tl
    P4 630 3.0/2048/800.............................................................35tl

Türkiyenin heryerine +5 lira ücretle ptt kargo ile gönderilir.+7,5 lira ücretle yurtiçi kargo ile şube teslimi gönderilir.
    Tüm parçalar ikinci el olup garantisi yoktur.Bazı yeni üyeler bana referans soruyor.Referans falan yok.Güven sıkıntınız varsa beni forumun babalarına sorabilirsiniz.Parçalar sürekli güncellenmektedir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 4 Eylül 2011; 8:11:46 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elinizde hiç ram yokmu ?
  • Pm
  • ASUS P5GPL ANAKARTI ALABILIRIM BU HAFTA
  • FOXCONN PC 915A01-8EKRS2
  • pm
  • E7300 işlemciyi bugün aldım. Çok beyefendi, kibar, ilgili ve güvenilir bir abimizmiş. Tanıştığıma çok memnun oldum. İnşallah yine alışveriş yaparız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AMD ATHLON x2 7750 S940..................................................90TL SATILDI

Tarafımdan Alınmıştır...

Hocam Teşekkür ederim :) Saygılar.
  • Pm attım
  • PM ATTIM
  • pm attım...
  • mesaj kirliliğini önlemek için kendi mesajlarımı sildim.
    tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

satılanlar çıkarıldı yeni gelenler eklendi ilan yeniden güncellendi.
    bayramda İnşallah memlekette olacağımdan bu gün aldınız aldınız.yoksa bayram sonuna kalır
    kırıkkale,çorum,samsun gibi illerden bu gün elden telim edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 27 Ağustos 2011; 9:14:43 >

• MSI 945GM3...............40TL ( tarafımdan alındı.. Fikret abi sana hayırlı satışlar)
  • eyvallah tahir.hayırlı olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.