Çavuş
10 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 74 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar arkadaşlar.
Elimde 6inc lik bi araç televizyonu var. Atsam kıyamıyorum. Satsam para etmez. Üzerinde usb sd kart hiç bir giriş yok.
Sadece anteni takıp tv izlenebilyo. Evde kullanmak için aparatları var fakat evde iki tv üç pc var. :D Bu fazlalık.
Çelik kapıya kamera koyup monitör olaak kullanmak istedim, kamera 100tl civarı komple video/foto çeken dürbün kamera seti 130TL
Araca geri kamerası olarak kullanıym dedim hiç estetik yok. Kamera da tuzlu.
PC üzerinde ya da başka yerler olabilir, nasıl değerlendirilebilir?

Bu arada bir de Darbe görmüş Leptop ekranı geçti elime arka led aydınlatmasını NASIL YAKARIM ve onunla neler çıkarabilirim ortaya?

Kendi kendime dedim arkadaşlara bi danışayım beyin fırtınasıyla hayal gücümüz bir zamanlar hevesle aldığım tvyi ne hale sokacak :D
Teşekkürler saygılar.
Merhaba arkadaşlar.
Bildiğiniz gibi internet dünyası, önü kesilemeyecek bir hızla büyümeye devam etmekte ve buna paralel olarak ta internetteki iş sahaları genişlemektedir.
Bir çok internet kullanıcısının aklına takılan soru: gerçekten internetten büyük kazançlar elde edilebilir mi?". Bu sorunun cevabı: evet, büyük kazançlar elde
edilebilir. İnternet üzerinden ciddi kazançlar elde eden binlerce insan vardır. Nasıl mı? Bunun iki şartı vardır:
1 Gerçekten bu iş üzerine uzmanlaşmış kişilerden destek almak,
2 Günde birkaç saat istikrarlı bir şekilde çalışarak.
Değerli arkadaşlar bu işe yeni başlayanlar araştırmaları sırasında karşılaştıkları başarısızlık hikayeleriyle umutsuzluğa kapılırlar ve günde birkaç saat ayırarak
kazanacakları büyük meblaları ellerinin tersiyle itmektedirler. Yanlış okumadınız! Gerçekten de günde birkaç saat istikrarlı çalışarak ayda binlerce lira kazanabilirsiniz.
Bizlerin sizlere tavsiyemiz şudur: Yukarıda belirttiğimiz gibi bu iş üzerine uzmanlaşmış kişilerin e-kitaplarını edinip baştan sona kadar dikkatli bir şekilde okuyun.
Gerçekten sıkılmadan dikkatli bir şekilde okunduğunda sizlerinde internetten para kazanabileceğinizi garanti ediyoruz.
Sevgili arkadaşlar, yaptığımız araştırmalara göre bu işi gerçekten öğrenmek isteyen, bu kazanç pastasından pay almak isteyen ancak kafalarındaki soruların cevaplarını tam anlamıyla bulamadıkları için bu işe girmeye cesaret edemeyen 20000 den fazla insan olduğunu gördük. Biz de bu konuda araştırma yapan arkadaşların kafaları daha fazla karışmadan, tecrübelerimize dayanarak, bu konuda uzman kişilerin e-kitaplarını bir araya toplayarak amaçlarına kısa yoldan ulaşabilmeleri açısından böyle bir internet sitesi kurmaya karar verdik. Sözü fazla uzatmadan sitemizin adresini verelim ve vakit kaybetmeden profesyonel bir kitap edinin.

Sitemiz:
.:: ONLİNE İŞ |www.online-is.org ::.
lenovo G530 59-029
model no: 20004
Arkadaşlar leptobumuzun EKRAN CAMI KIRILMIŞTIR (KASASI SAĞLAMDIR)
BİR DE KLAVYESİ ZARAR GÖRMÜŞTÜR.
DİĞER TÜM PARÇALARI SAĞLAM VE PC AÇILIP NORMAL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMAKTADIR.
Bilgisayarım çok temiz di ama bebek eline geçirene kadar.
Bilgisayarımı DH İkinci el bölümünde satmak istiyroum. Sizce bu pc ye ne fiyat istemeliyim.

Çantası Şarj aleti, orjinal bataryası, faturası hepsi mevcuttur.
Not: isteyen olursa fotolarını eklerim.
Şimdiden teşekkürler Saygılar.
Merhaba arkadaşlar...
Elimde AMD Phenom II x2 555 işlemci ve GA-MA785GT-UD3H anakart mevcut.
"Advenced Clock Calibration" mensünden "Filmware selection" u "Hybrid" , "Advenced Clock Calibration"u ise auto yapıyorum.
Pc Reset atıyor.
Bir de dikkatimi çeken, benim "Advenced Clock Calibration" menüsünde "Core Contol" yoktu.
Şu şekildeydi:

Ve ben biosu Güncelledim "Core Control" Seçeneği Çıktı. AMA CORE 0 VE CORE 1 GÖRÜNÜYOR.

CORE 2, CORE3 GÖRÜNMÜYOR

ONLARIN GÖRÜNMESİ İÇİN Bİ AYAR FALAN MI VAR ACEBA?

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Kullanmış olduğum Sistemimde Ga-m68m-s2p anakartım ve AMD athlon 4400+ mevcut.
İşlemcimi phenom 2 X2 555 Black Edition ile değiştirdiğimde 4uzun bip sesi almaktayım ve görüntü alamıyorum
AMD Athlon 4400+ ı takınca pc normale dönmekte. Aceba sorun nedir?
Bios Sürümüm f6c

not sesi burdan dinleyebilirsiniz.

http://www.umutzinciri.com/bip.htm

kaydedip upload yaptım :(
Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacakğı gibi elimde bir adet işlemci var...
Amd Athlon 7750 2.7ghz.

Ben bu işlemcinin Black Edition olup olmadığını veya çarpan kilidinin kırık olup olmadığını nereden anlayabilirim?

İşlemcinin detayları ilan linkimde.

http://resim.donanimhaber.com/m_52974765/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52974765

Linkten inceleyip fikir verirseniz çok sevinirim Saygılarımla. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar eklemiş olduğum resmin arkaplanını silecek ve uygun bir arkaplan eklencek.
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

İkisi de yapılacak ama o kadar vaktim yok derseniz hangisi daha kolayınıza gelirse.

Saygılar.

Söz Konusu Fotograflar.

Resmin Arka Planı Değiştirilecek -yardım-

Resmin Arka Planı Değiştirilecek -yardım-
Her Paylaşım Bir Halka, Her Halka Bir Umut.

www.umutzinciri.com

Ücretsiz Paylaşım Sitesi.
Merhaba arkadaşlar...

İkinci el bölümünden aldığım AMD ATHLON x2 7750 S940 işlemciyi (2.7 den 3ghz ye) O/C yapmak istiyorum.
Bu işlerde daha çok yeni olduğum için sizlerden biraz bilgi almak istedim.

Öncelikle Sistemim Şu şekilde;

AMD ATHLON x2 7750 S940
Gigabyte GA-M68M-S2P
2 GB DDR2 667 KİNGSTON RAM
SAPPİRE HD 3450 512-1024 EKRAN KARTI
400 watt FSP Power 400-PNF

Soğutma sistemim AMD stok fan + 9cm egzoz fan + 12cm egzoz fan.

Sormak istediklerim şunlar;
Sistemim o/c yapmaya müsait mi?
Sistem çok fazla ısınır mı? Bu ısınma bir kereyemi mahsus? (3.0 Olduktan sonra normal işlemci sıcaklığına dönecek mi?)
Çarpan ile yapacağım O-C Diğer bileşenlere zarar verebilir mi?
Voltajı neye göre belirlemeliyim?

Not:Konu yanlış yerdeyse özür dilerim. Forumda yeni olduğum için nereye açacağımı bilemedim. Saygılar.
Hakkında
Meslek: Memur
İlgi Alanları: Teknoloji Adına Herşey...
Forum İmzası:
İsme ne hacet... Angaralıyız dedik ya!
Forum İkinci El İmzası:
isme ne hacet Angaralıyız dedik ya...

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Msn/E-Mail: ihsan@umutzinciri.com
Tel: 0543 937 38 74
Hakkımda:
İsme ne hacet... Angaralıyız dedik ya!b28d8ccc747e9e32fcd44c85fafb0b628.jpg
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 231
İkinci El Bölümü Mesajları: 162
Konularının görüntülenme sayısı: 3.870 (Bu ay: 196)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.