Şimdi Ara

ANKARADAN ANAKART VE İŞLEMCİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
4
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    SOKET 940 ANAKARTLAR

GiGABYTE GA-MA69VM-S2..............................................................60 TL

UFAK SORUNLU ANAKARTLAR

ASUS M2NPV-MX ...............................................................................45 TL pci-x slotu ekran kartını bazen görmüyor
    MSI K9N NEO V3................................................................................55TL tarih saat ayarları tutmuyor

SOKET 939/754 ANAKARTLAR

ASUS K8N-E S754...........................................................................40TL
    ASUS K8U-X S754...........................................................................40TL
    ASUS K8V-MX S754.........................................................................40TL
    EPOX EP-8NPA7I S754.....................................................................45TL YANAN BİR YOL BİRLEŞTİRİLMİŞ
    EPOX EP-8KDA7I S754.....................................................................40TL

LGA775 ANAKARTLAR

MSI G31M3.......................................................................................50TL
    ASROCK 775V88+..............................................................................35TL

GiGABYTE GA-8I865GME-775 DDR/AGP................................................35TL
    ASROCK 775V88+ BİR TRANSİSTÖR DEĞİŞTİ.......................................30TL
    PALIT 945GC1066 KONDANSATÖR DEĞİŞMİŞ.........................................40TL
    INTEL DG965OT...................................................................................50TL SESİ SORUNLU

SOKET 478 ANAKARTLAR

MSI MS-6737 HEM SD HEM DDRAMLİ.........................................................25TL
    MSI MS-7060 PRESCOTT VE SATA DESTEKLİ..............................................40TL
    MSI 865G NEO2-P PRESCOTT VE SATA DESTEKLİ.......................................40TL
    ECS P4VMM2...........................................................................................30TL
    JETWAY P4X400DBP.................................................................................25TL
    BiOSTAR P4TDV+512 SDRAM+CEL 2,4......................................................40TL
    ASROCK P4I45GV prescott destekli...........................................................35TL
    ASROCK P4VM800 prescott ve sata destekli...............................................40TL
    ASROCK P4VT8 ......................................................................................35TL
    ASUS P4S800-MX prescott destekli............................................................35TL
    AZZA P4MAC-MNB....................................................................................25tl

BU ANAKARTLARA AİT İŞLEMCİLER DE MEVCUTTUR.TOPTAN ALANA İNDİRİM YAPILIR.

İŞLEMCİLER

AMD ATHLON x2 7550 S940..................................................75TL
    AMD ATHLON x2 6000 S940..................................................90TL
    AMD ATHLON x2 4000 S940..................................................65TL
    AMD ATHLON x2 4200 S940..................................................70TL
    AMD ATHLON x2 5000 S940..................................................75TL
    AMD ATHLON x2 5600 S940..................................................80TL

AMD ATHLON II x2 640 S938..................................................90TL

AMD ATHLON 3200 S939........................................................25TL
    AMD ATHLON 3000 s939........................................................20 TL
    AMD ATHLON 3000 S754........................................................25TL
    AMD SEMPRON 3000 S754.....................................................15TL
    AMD ATHLON 2700 s462........................................................20 TL
    AMD ATHLON 2500 s462........................................................15 TL BUNLARIN YANINDA EPOX 8RDAI ANAKART 30 TL

CORE 2 DUO E6400 2,13/2048/1066.......................................90TL
    CORE DUO E5200 2,50/2048/800............................................75TL

P4 541 3.2/1024/800.............................................................35TL
    P4 530 3.0/1024/800 LGA775.................................................35 TL
    P4 3.0/512/800 NORTHWOOD S478.........................................40TL
    P4 3.0/1024/800 S478............................................................25TL
    P4 2.4/1024/533 S478............................................................15TL
    P4 1.7/256/400......................................................................10TL
    CELERON 2.4/128/400..............................................................5TL ADETLİ

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftangel -- 31 Ocak 2013; 17:19:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• işlemcilerde sorun çıkmaz değilmi çünkü çok ihtiyacım var bir işlemciye ve sıfırını alabilecek paramda yok.

Orijinalden alıntı: 38alperen

işlemcilerde sorun çıkmaz değilmi çünkü çok ihtiyacım var bir işlemciye ve sıfırını alabilecek paramda yok.

satışı yapan arkadaş ile bir çok kez alışverişimiz oldu hiç birisinde sorun yaşamadım ve güler yüzünün eksik olduğunu hiç bir zaman görmedim. güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

ECS A780GM-A ULTRA anakartyı almak istiyorum.

tel:5059504736

satışı yapan arkadaş ile bir çok kez alışverişimiz oldu hiç birisinde sorun yaşamadım ve güler yüzünün eksik olduğunu hiç bir zaman görmedim. güvenerek alışveriş yapabilirsiniz

teşekkür ederim barış.o senin iyiliğin.

ECS A780GM-A ULTRA anakartyı almak istiyorum.

tel:5059504736

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SELAMLAR...MSI 865G NEO2-P PRESCOTT VE SATA DESTEKLİ BU ANA KARTI EĞER BÜTÜN SLOT VE PORTLARI ÇALIŞIYOR VE AYNASI VAR İSE BUNA UYGUN MEVCUT PARÇALARIMI DENEYEREK SATIN ALMAK İSTİYORUM. BEN DE ANKARADAYIM. SİZE NASIL ULAŞABİLİRİM? TEŞEKKÜRLER..
    1 senenin kıymetini sınıfta kalan bilir. 1 ayın kıymetini erken doğuran kadın. 1 haftanın kıymetini dergi çıkartan. 1 saatin kıymetini sevgilisini uğurlamak üzere peronda oturan. 1 dakikanın kıymetini uçağını kaçıran. 1 saniyenin kıymetini ölümden son anda dönen.1 salisenin kıymetini gümüş madalya alan bilir.
    Paranın satın alamıyacağı tek şey zaman...
  • fikret bey hayırlı satışlar. güzel uygun fiatlı ürünlerin. ürünlerini hasta oldum. ihtiyacım olsaydı düşünmeden alırdım. güvenilir satıcısınız. tekrar kolay gelsin.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.