Şimdi Ara

Anakartımı Yakmak İstiyorum Yaktım Sonunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
16.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bnm pc bi 5 yıllık ve artık zamanın oyunlarını hiç kaldırmıyor.babamda pc daha ölmeden yeni bilgisayar almıcak gibi :D ben bu yüzden pcyi kullanılmaz yapmak istiyorum fakat pcyi açıp kırmak fln yok xD başka türlü yakmalıyım sinsice yardım edin lütfen nasıl kullanılmaz yapabilirim

*beyler pcyi açtım işlemci fanını söktüm anakarttan ayarlı olmadığı için pc reset atmadı gta san vb bi kaç program açtım download yptım işlemci 87 dereceye çıktı daha sonra kasann içine bi bardak su fırlattım pc dondu reset attım bir daha açılmadı ekranda görüntü fln yok power tuşuna basıyorum açılmıyor ışık flnda yanmıyor daha babama söylemedim duyunca acaba ne diyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 Mile -- 19 Aralık 2010; 11:03:33 >

• Işlemci fanını çıkar, power tuşuna bas ve keyfini çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLeNt_StOrM

Işlemci fanını çıkar, power tuşuna bas ve keyfini çıkar.

hocam fanı temizlemek maksatlı çıkarmaya çalışmıştım fakat vidaları sökemedim daha dorusu sökcek vida yok acayip bişe ile tutturulmuş
  • Sonra baban bi de bilgisayarciya gitmesin bunu tamir edin diye
  • İşlemcine fazla voltaj ver BIOS'tan, sıcaklık artınca kapanmasını sağlayan sistemi de iptal et, kaydet ve çık. Sonra olacakları izle.

Not: Hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmiyorum sonradan. Ne olur ne olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer.f -- 19 Eylül 2010; 19:19:58 >
  • Fanı sökmek yerine programlarla kapatmayı dene belki tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda_1905

Sonra baban bi de bilgisayarciya gitmesin bunu tamir edin diye

derim ki buba bunu şimdi tamirciye götürcen öteki gün bşka bişeyi çıkcak ha bide harbi anakart yandıktan sonra tamir edilebiliyo mu ? :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğimi yapabilirsen işlemciyi en kolay yoldan yakarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__

quote:

hocam fanı temizlemek maksatlı çıkarmaya çalışmıştım fakat vidaları sökemedim daha dorusu sökcek vida yok acayip bişe ile tutturulmuş

fanın dönmesini engelleyecek birşey koy hemen içine. 5 dakkayı bulmadan yakarsın.

• şu dosyaları silen oyunu oyna
  • tmm fanı çıkarıp denerim de bios tan fln anlamıyom bşka şeyler söyleyin bide anakartı yakarken pc kasası tutuşup yangın fln çıkmasın ?
  • Çekiliş yap :D Power kablosunu sök bozuk bu de:F
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Orijinalden alıntı: AlCaTRaZ__

quote:

fanın dönmesini engelleyecek birşey koy hemen içine. 5 dakkayı bulmadan yakarsın.

ozaman bilgisayar kapanır yanmaz biostan ayarlaması gerek

• pc açıkken ekran kartına cubukla vursam ?
  • fan falan sökmene gerek yok belli olur o zaman . anakartın devrelerinden veya katalizör müdür nedir onlardan 2-3 tanesini kopar döndürerek işin tadını çıkar açılmaz zaten pc tamir de edilmez .

Not: Hiçbir şekilde sorumluluk kabulş etmiyorum tarih 19.09.2010 saat 19.26
  • quote:

Orijinalden alıntı: BorgaXxX

fan falan sökmene gerek yok belli olur o zaman . anakartın devrelerinden veya katalizör müdür nedir onlardan 2-3 tanesini kopar döndürerek işin tadını çıkar açılmaz zaten pc tamir de edilmez .

Not: Hiçbir şekilde sorumluluk kabulş etmiyorum tarih 19.09.2010 saat 19.26

hocam o kopan kabloları babam bantlar
  • işlemci fanını yerinden sök ve overclock yap pc kökten gider ;)
  • Adam sana kablo kopar demiyo.
    Elektronikden anlıyorsan lehim dök dirençlere :D
  • anakartın biosunu güncellerken fişi çek daha düzelemez
  • Bios
    Sorumluluk kabul etmem.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.