< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
konudan bağımsız qualcomm tabanlı cihazları almaya çalışın msi herald almıştım bende 2000 civarına hem wifi 7 geleceğe yatırım olur. not: Ayrıca ekran kartınızın altında olan herhangi pci-e slotuna takabilirsiniz illaki 1x olacak diye bir kaide yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 22 Temmuz 2026; 14:8:17 > |
|
Tamda bu sebepten atx b850 kart tercih etmiştim. O zaman hocam soğutucusuz bir model bakacaksınız mecbur. Bende ki msi arkada ki çıkış demirinin 1 adeti kadar yer kaplıyor oradan pay biçin o da soğutuculu. |
|
|
sığar gibi değil sığar. tek slot boşluk var, kart o slottan daha yüksek değil. birbirine çok yakın durur ama sığar. Asıl sorun soğutma olabilir, bazı kasalarda yan kapağa ekleyebileceğiniz fanlar var, kasanızda yeri varsa fan alın, kasa boyunca hava akışı sağlayacak şekilde fan varsa o da çözüm olur. ekran kartı kendini ısındıkça bir şekilde fanı çevirerek kurtarır ama wifide ısınma performans kaybına sebep olabilir. |
|
|
Keşke anakart tercihini bir tık daha ileri taşısaydın örneğin grafik kartın PCIEx5 destekliyor anakartın PCIex4 desteği var 1.x PCI 3.0 yuvası mevcut tek slot yerin var orayada tek slotu aşmayan her hangibir ex girişli wifi aygıtı bağlayabilrsin.M2 nin üzerine kapatıp,grafik kartını sıkıştırıp gerek temizlik gerek ısı gibi durumları göz önünde bulundurursan usb üzerinden wifi de kullanabilirsin..şayet yüksek transfer ve hız gerektiren durumların yok ise.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeNJEE -- 24 Temmuz 2026; 10:48:32 > |
|
![]() Takarsın sığıyor. Bende de micro atx anakart var üstteki pcie x1'e wifi kartı taktım. TP-Link Archer TX20E, AX1800 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.2 PCIe Ağ Kartı https://www.amazon.com.tr/dp/B0BWRXZZC8Bu kart rahat rahat sığdı. |
|